Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slm kızlarrrrr 2 çeşit pastam tamamdırrr geriye 2 çeşit daha kaldııı onuda sora yaparımmm ooooo maşşallaaahhh yine kalabalıklaşmışınızzzz

inşş tüpe gerek kalmaz bebiş için

gel ben yapayım sana çay kız

dikkat te kendine
amin canım valla ne yalan söyliyim hep öyle dua ediyorum yüce Rabbime inşşş tüpe gerek kalmadan nasip et tüm herkesi inşşşş canım çok sağol çayım halaa sıcak ama işte kahe yapcaktım kendime geleyim diye bak kahveye geleyim sana

amin cümlemizden aminnnn hem diktiklerini gösteermedin halaaaa bizlere bekliyorum biliyormusun bende kız meslek lisesi giyim bölümü mezunuyum yani ilgi alanımdır dikiş müsait olduğunda ekle canım meraktan çatlıyommmmmmm

inşallah canım inşallah DERDİ VEREN YÜCE RABBİM DERMANININDA VERİYOR

günaydın canım hoş geldin nasılsın

kız ben onları göstericemde inan birinin düğmesi eksik birinin süsü eksik bende tamamlayıp göstermek istemiyorum bitipde giydiklerimde var eşime söyledim tamam çekip yüklerim dedi hala yapmadı ben biraz teknolıji özürlüyümde

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

gelirim canım inşallah haırlısıyla o günlere gelelim inşallah sevoyla ben hamile hamile çıkarız karşına isterse duruda hamile kalsın kendi bilir
inşallah canım
slm kızlarrrrr 2 çeşit pastam tamamdırrr geriye 2 çeşit daha kaldııı onuda sora yaparımmm ooooo maşşallaaahhh yine kalabalıklaşmışınızzzz

sabah sabah ne pastası kız sen benide geçtn mutfakta iş yapma konusunda

bide kankim kankim dersin işte gel buraya sana bir bebek yaptıram burda bide kankini görürsün oh çift kaşarlı olur
çok isterimm hatçemm ama bu yazz zor canım seneye inşallahh gelirimm tabi ozamana kadar doğal yoldan hamile kalıp gezme amaçlı gelirim oralara

gelirim canım inşallah haırlısıyla o günlere gelelim inşallah sevoyla ben hamile hamile çıkarız karşına isterse duruda hamile kalsın kendi bilir
inşallah canım inşallah buluşup hasret giderirsiniz inşşş olsun canım elden kalan 50 gün demişler :86: eksik gedik sen msn kimde ar nurcan da yada fatoş da varsa msn en onlara yükle onlar buraya eklerler yada tarif ederiz hele bi çek resimleri

kısa cık kal canım inşş bişicik olmaz tedbir allaımki takdir ALLAH tan

asıl sana maşallah iki dakikada 2 çeşit pasta yapmışsın eline sağlık canım kolaylıklar

şifa iyiim kuzu saol sen nasılsın ....
RABBİM daim etsin tatlım bende hamdolsun iyi olmaya çalışıyorum

yok cnm pazartesi günleri eşimin sohbet oturması olurrr oda bugün bize denk geldiiii bende 4 çeşit pasta yapıyorum işteeeeee 2 tatlı 2 tuzluuuu kadınlar yok bu oturmadaaa
elerine sağlık ....erkeklerinde kadınlar gibi sohbetleri olduğunu duymuştum peki servisi kim yapıyo kendilerimi
çok isterimm hatçemm ama bu yazz zor canım seneye inşallahh gelirimm tabi ozamana kadar doğal yoldan hamile kalıp gezme amaçlı gelirim oralara

amin inşallah

oh oh maşallah çalışkan kız bu asi
yok yawww ne çalışkanııııı be hatcemmmmmm
DEMETTOOOOOOOOOOO ellerine sağlık hayırdır misafirin var galiba
cnm yok erkekler sadece oturuyo pazartesi günleri eşimin sohbeti oluyoooo oda bugün bize geldi

inşallah canım

sabah sabah ne pastası kız sen benide geçtn mutfakta iş yapma konusunda

walla ipeğimmm yaaaa hiç mi mutfaktan çıkmam yaaaa offff murfak benim kankam oldu artıkkkkk

inşallah canım inşallah nurcan preseed krem vardıya onu bi daha denesene hazır artmışken spermler belki bu sefer ie yarar çok pahalıda değil ya denemekten zarar gelmez

elerine sağlık ....erkeklerinde kadınlar gibi sohbetleri olduğunu duymuştum peki servisi kim yapıyo kendilerimi

amin inşallah

evet cnm kendileri yapıyooooo bende erkek misafirler gelmeden tabakları hazırlıyorumm bardakları felan eşimde sohbet bittikten soraaa dağıtıyo tabakalrııı bende başka odada oturuyorum misafirler gidene kadarrrrr

kadınlar yok bu oturmada sadece erkeklerrrrr
çok sıkıcı zaman geçemz senin için :))kaç kişiler canım
küstünmü kanki küsme kıskanma ne yapalım sen gelmiyosun diye biz görüşmeyelimmi
sende gel benim evde yer var kalırsın bizde

görüşün tabi görüşlündee böyle tatlı talı anlatmayın yaaaa KISKANIYORUMMMMMMMM :88::88::88:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…