amin canım valla ne yalan söyliyim hep öyle dua ediyorum yüce Rabbime inşşş tüpe gerek kalmadan nasip et tüm herkesi inşşşş canım çok sağol çayım halaa sıcak ama işte kahe yapcaktım kendime geleyim diyeinşş tüpe gerek kalmaz bebiş için
gel ben yapayım sana çay kız
dikkat te kendine
slm kızlarrrrr 2 çeşit pastam tamamdırrr geriye 2 çeşit daha kaldııı onuda sora yaparımmm ooooo maşşallaaahhh yine kalabalıklaşmışınızzzz
slm kızlarrrrr 2 çeşit pastam tamamdırrr geriye 2 çeşit daha kaldııı onuda sora yaparımmm ooooo maşşallaaahhh yine kalabalıklaşmışınızzzz
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
inşallah canımgelirim canım inşallah haırlısıyla o günlere gelelim inşallah sevoyla ben hamile hamile çıkarız karşına isterse duruda hamile kalsın kendi bilir
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
maşallah sanaa..misafirinmi var canımslm kızlarrrrr 2 çeşit pastam tamamdırrr geriye 2 çeşit daha kaldııı onuda sora yaparımmm ooooo maşşallaaahhh yine kalabalıklaşmışınızzzz
inşallah canım
sabah sabah ne pastası kız sen benide geçtn mutfakta iş yapma konusunda
hayrola gününmü var kız
çok isterimm hatçemm ama bu yazz zor canım seneye inşallahh gelirimm tabi ozamana kadar doğal yoldan hamile kalıp gezme amaçlı gelirim oralarabide kankim kankim dersin işte gel buraya sana bir bebek yaptıram burda bide kankini görürsün oh çift kaşarlı olur
maşallah sanaa..misafirinmi var canım
maşallah sanaa..misafirinmi var canım
inşallah canım inşallah buluşup hasret giderirsiniz inşşşgelirim canım inşallah haırlısıyla o günlere gelelim inşallah sevoyla ben hamile hamile çıkarız karşına isterse duruda hamile kalsın kendi bilir
olsun canım elden kalan 50 gün demişler :86: eksik gedik sen msn kimde ar nurcan da yada fatoş da varsa msn en onlara yükle onlar buraya eklerler yada tarif ederiz hele bi çek resimlerikız ben onları göstericemde inan birinin düğmesi eksik birinin süsü eksik bende tamamlayıp göstermek istemiyorum bitipde giydiklerimde var eşime söyledim tamam çekip yüklerim dedi hala yapmadı ben biraz teknolıji özürlüyümde
kısa cık kal canım inşş bişicik olmaz tedbir allaımki takdir ALLAH tanDURU cuğum haklısın durmamam lazım pc başında ama napıyım sıkılıorum aklım burada kalıor.................aslında ne zaman açsam pc yi vicdanımda sizlıor
birazdan çıkayım arkadaşım tamam
asıl sana maşallah iki dakikada 2 çeşit pasta yapmışsınslm kızlarrrrr 2 çeşit pastam tamamdırrr geriye 2 çeşit daha kaldııı onuda sora yaparımmm ooooo maşşallaaahhh yine kalabalıklaşmışınızzzz
RABBİM daim etsin tatlım bende hamdolsun iyi olmaya çalışıyorumşifa iyiim kuzu saol sen nasılsın ....
elerine sağlık ....erkeklerinde kadınlar gibi sohbetleri olduğunu duymuştum peki servisi kim yapıyo kendilerimiyok cnm pazartesi günleri eşimin sohbet oturması olurrr oda bugün bize denk geldiiii bende 4 çeşit pasta yapıyorum işteeeeee 2 tatlı 2 tuzluuuu kadınlar yok bu oturmadaaa
çok isterimm hatçemm ama bu yazz zor canım seneye inşallahh gelirimm tabi ozamana kadar doğal yoldan hamile kalıp gezme amaçlı gelirim oralara
yok yawww ne çalışkanııııı be hatcemmmmmmoh oh maşallah çalışkan kız bu asi
cnm yok erkekler sadece oturuyo pazartesi günleri eşimin sohbeti oluyoooo oda bugün bize geldiDEMETTOOOOOOOOOOO ellerine sağlık hayırdır misafirin var galiba
inşallah canım
sabah sabah ne pastası kız sen benide geçtn mutfakta iş yapma konusunda
çok isterimm hatçemm ama bu yazz zor canım seneye inşallahh gelirimm tabi ozamana kadar doğal yoldan hamile kalıp gezme amaçlı gelirim oralara
elerine sağlık ....erkeklerinde kadınlar gibi sohbetleri olduğunu duymuştum peki servisi kim yapıyo kendilerimi
amin inşallah
çok sıkıcı zaman geçemz senin için :))kaç kişiler canımkadınlar yok bu oturmada sadece erkeklerrrrr
küstünmü kanki küsme kıskanma ne yapalım sen gelmiyosun diye biz görüşmeyelimmi
sende gel benim evde yer var kalırsın bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?