Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bende çok severim mutfak işlerini her fırsatta bi şeyler yapar pişiririm gerçi uzun süre ayakta kalmamak için artık eskisi gibi yapmıyorum

inşallah canım inşallah nurcan preseed krem vardıya onu bi daha denesene hazır artmışken spermler belki bu sefer ie yarar çok pahalıda değil ya denemekten zarar gelmez
en son ne kadara almıştın preseedi ...belki denerim yine canım bilmiyorumm

en son ne kadara almıştın preseedi ...belki denerim yine canım bilmiyorumm

canım 46 yada 49 du tubişin aldığı siteden almıştık onun içinde gebelik ve ovülasyon testi olduğundan o kadar tuttu aslında 29 a felanda var ama türkiyeden değil burda çok pahalı 100 küsür ama sen tubişe sor o iyi biliyo siteyi felan bize o yardımcı olmuştu sağolsun

Son düzenleme:
çok sıkıcı zaman geçemz senin için :))kaç kişiler canım

görüşün tabi görüşlündee böyle tatlı talı anlatmayın yaaaa KISKANIYORUMMMMMMMM :88::88::88:
15-16 kişiler cnmm evet cnmmm çok sıkıcı oluyo benim için ama napıyımmm pc yi de alacaklar akşam cd izliyolar çünküüü bende televizyonlu odada otururum artıkkk
bende çok severim mutfak işlerini her fırsatta bi şeyler yapar pişiririm gerçi uzun süre ayakta kalmamak için artık eskisi gibi yapmıyorum

normalde bende çok severim mutfakta zaman geçirmeyi amaaaa işte bu erkek oturması olduğu için korkuyorum eşimmm bişeylerimi kıracak diyeeeeee

hımm uygunmuşş ..ben geçen sene almıştım canım kibele diye bir arkadaş vardı preesed topiğinde o bana yollmaıştı o zaman 50 ye falan almıştık ama iki kutu almıştık biz

korkma bi şey olmaz

asi sana bir kek tarifi vereyimmi hem çok kolay hem çok güzell hafta sonu misafirlerim vardı çok beğendiler

Elif ciğim güle güle kızlar banada müsade karnıma ağrı girdi bellimi olur adet erken gelecek olabilir tefriciyemi okuyayım hatice için hadi kalın sağlıcakla Rabbime emanet olun kendinize cici bakın hoş sohbetler kalanlara

korkma bi şey olmaz

cnm geçenki oturmada çaydanlığın ağzından biraz akmış heraldeeee mutfak bezinin kullanacağına elimizi sildiğimiz bezimi mahvetmişşşşşş
misafirler gidince hemen mutfağa kouşyorum napmış diyeeee havluyu görünceee nas sinirlendimmm yaaaa hiç gözün görmüyo ordaki mutfak bezini bu sefer o havluları ney kaldıracam gözünün görmeyeceği yere kaldıracağımmmm

:119:evet kızlar ben kaçayım sabah 7 de kahvaltı yaptım önce karnımı doyurayım bide bebişlerim için hatim başladım transfer olduğunda 21. cüzdeyim sonuca kadar onu bitireyim inşallah oturduğum yerden hepinizi çok öpüyorumgörüşmek üzere
BU ARADA FATOŞUM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BU YAŞIN SANA SAĞLIK ,HAYIRLI VE BOL KAZANÇ VE BİRDE BİR EVLAT GETİRİR İNŞALLAH. RABBİM YARATTIĞI HİÇ BİR KULUNU UNUTMAZ EMİN OL O BİZİDE GÖRÜP GÖZETENDİR.

GÜLE GÜLE CANIM elifcim sanada güle güle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…