yok yawww ne çalışkanııııı be hatcemmmmmm
cnm yok erkekler sadece oturuyo pazartesi günleri eşimin sohbeti oluyoooo oda bugün bize geldi
walla ipeğimmm yaaaa hiç mi mutfaktan çıkmam yaaaa offff murfak benim kankam oldu artıkkkkk
en son ne kadara almıştın preseedi ...belki denerim yine canım bilmiyorumminşallah canım inşallah nurcan preseed krem vardıya onu bi daha denesene hazır artmışken spermler belki bu sefer ie yarar çok pahalıda değil ya denemekten zarar gelmez
çok sıkıcı zaman geçemz senin için :))kaç kişiler canım
görüşün tabi görüşlündee böyle tatlı talı anlatmayın yaaaa KISKANIYORUMMMMMMMM :88::88::88:
en son ne kadara almıştın preseedi ...belki denerim yine canım bilmiyorumm
intikamınız acı oldu işteesiz sevoyla anlattınız hepimiz imrendik
15-16 kişiler cnmm evet cnmmm çok sıkıcı oluyo benim için ama napıyımmm pc yi de alacaklar akşam cd izliyolar çünküüü bende televizyonlu odada otururum artıkkkçok sıkıcı zaman geçemz senin için :))kaç kişiler canım
görüşün tabi görüşlündee böyle tatlı talı anlatmayın yaaaa KISKANIYORUMMMMMMMM :88::88::88:
bende çok severim mutfak işlerini her fırsatta bi şeyler yapar pişiririm gerçi uzun süre ayakta kalmamak için artık eskisi gibi yapmıyorum
offffffff çıkayım bariiiiiii
içimde rahat etmedi şimdi
görüşmek üzere kızlar öptüm hepinizi.
hımm uygunmuşş ..ben geçen sene almıştım canım kibele diye bir arkadaş vardı preesed topiğinde o bana yollmaıştı o zaman 50 ye falan almıştık ama iki kutu almıştık bizcanım 46 yada 49 du tubişin aldığı siteden almıştık onun içinde gebelik ve ovülasyon testi olduğundan o kadar tuttu aslında 29 a felanda var ama türkiyeden değil burda çok pahalı 100 küsür ama sen tubişe sor o iyi biliyo siteyi felan bize o yardımcı olmuştu sağolsun
15-16 kişiler cnmm evet cnmmm çok sıkıcı oluyo benim için ama napıyımmm pc yi de alacaklar akşam cd izliyolar çünküüü bende televizyonlu odada otururum artıkkk
normalde bende çok severim mutfakta zaman geçirmeyi amaaaa işte bu erkek oturması olduğu için korkuyorum eşimmm bişeylerimi kıracak diyeeeeee
asi sana bir kek tarifi vereyimmi hem çok kolay hem çok güzell hafta sonu misafirlerim vardı çok beğendiler15-16 kişiler cnmm evet cnmmm çok sıkıcı oluyo benim için ama napıyımmm pc yi de alacaklar akşam cd izliyolar çünküüü bende televizyonlu odada otururum artıkkk
normalde bende çok severim mutfakta zaman geçirmeyi amaaaa işte bu erkek oturması olduğu için korkuyorum eşimmm bişeylerimi kıracak diyeeeeee
korkma bi şey olmaz
Elif ciğim güle gülekızlar banada müsade karnıma ağrı girdi bellimi olur adet erken gelecek olabilir tefriciyemi okuyayım hatice için hadi kalın sağlıcakla Rabbime emanet olun kendinize cici bakın hoş sohbetler kalanlara
asi sana bir kek tarifi vereyimmi hem çok kolay hem çok güzell hafta sonu misafirlerim vardı çok beğendiler
asi sana bir kek tarifi vereyimmi hem çok kolay hem çok güzell hafta sonu misafirlerim vardı çok beğendiler
Elif ciğim güle gülekızlar banada müsade karnıma ağrı girdi bellimi olur adet erken gelecek olabilir tefriciyemi okuyayım hatice için hadi kalın sağlıcakla Rabbime emanet olun kendinize cici bakın hoş sohbetler kalanlara
hatice sanada uğurlar olsun hatmin hayırlı olsun dualarında banada yer ver olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?