Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kremşantili ıslak kek

malzemeler:3 yumurta,10 çorba kaşığı şeker ,1 kahve fincanı su,1 kahve fincını sıvı yağ,1 paket vanilya,1 paket kabartma tozu,10 yemek kaşığı un

şerbeti için: 8 yemek kaşığı şeker,1 yemek kaşığı kakao 1 buçuk bardak süt

üzeri için :bir paket krem şanti 1 bardak süt

hazırlanışı:yumurta 10 yemek kaşığı şekeri beyazlaşana kadar iyice çırp.sıvı yağ ilave ederek takrar çırpsonra unu vanilyayı ve kabatma tozunu ilave ederek bi iki dakka çırp yağlanmış tepsiye dök 170 derece fırında pişr

şerbeti için şeker kako ve sütü karıştır ..kekin piştikten hemen sonra kürdan yardımıyla ile delikler açıp şerbeti kekin her tarafına gelecek şekilde kaşıkla yardımıyla dök
soğuduktan sonra krem şantiyi üzerine sür..isteğe göre ceviz veya antep fıstığı ile süsle

asi yapacaksan eğer iki tepsi yapman lazım bir tepsi yetmez kesinlikle ...

kızlar deneyin gerçekten çok güzel hazır yaş pasta gibi oluyo

Son düzenleme:
çok pratik böyle kremalı kekleri çok seviyorum yanlız bir sorum olucak şerbeti pişiriyomuyuz

Son düzenleme:

hemen yazdım nurcikkk yapıcam mutlakaaaaaaaa

saol nurcik tamam 2 tepsi yaparımmmm kendimi garantiye alıyım tabi 2 tepsi yapıyımda herkese bol bol yetsinnnnnn

yapacaksan hemen şimdi başla akşama kadar anca soğur ...olumlu veya olumsuzz yorumunu beklerim sonraa

ozaman DEMET kaçar cannlarıııımmm hemen başlıyorum yapmayaaaa belkim fotosunu çeker sizinlede paylaşırımmm haden ben kaçtım görüşürüzzzzz

ben keki severim ama şerbetli tatlıları okadar deyil onun için şeker ayarıyla biraz oynarım gelen ilk misafirime deniycem

ben keki severim ama şerbetli tatlıları okadar deyil onun için şeker ayarıyla biraz oynarım gelen ilk misafirime deniycem
oyna dediysem çok oynama çünkü içinde kakao olduğu için tatsız olmasın bu seferde

yaşasınn tubişimm gelmişş demekkiii bugün biraz daha bizim çatlaksssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…