çok pratik böyle kremalı kekleri çok seviyorum yanlız bir sorum olucak şerbeti pişiriyomuyuzkremşantili ıslak kek
malzemeler:3 yumurta,10 çorba kaşığı şeker ,1 kahve fincanı su,1 kahve fincını sıvı yağ,1 paket vanilya,1 paket kabartma tozu,10 yemek kaşığı un
şerbeti için: 8 yemek kaşığı şeker,1 yemek kaşığı kakao 1 buçuk bardak süt
üzeri için :bir paket krem şanti 1 bardak süt
hazırlanışı:yumurta 10 yemek kaşığı şekeri beyazlaşana kadar iyice çırp.sıvı yağ ilave ederek takrar çırpsonra unu vanilyayı ve kabatma tozunu ilave ederek bi iki dakka çırp yağlanmış tepsiye dök 170 derece fırında pişr
şerbeti için şeker kako ve sütü karıştır ..kekin piştikten hemen sonra kürdan yardımıyla ile delikler açıp şerbeti kekin her tarafına gelecek şekilde kaşıkla yardımıyla dök
soğuduktan sonra krem şantiyi üzerine sür..isteğe göre ceviz veya antep fıstığı ile süsle
yok pişirmiyoruz canım soğuk döküyorsun ama kek sıcak olacak fırından çıkarır çıkarmaz dök..çok pratik böyle kemalı kekleri çok seviyorum yanlız bir sorum olucak şerbeti pişiriyomuyuz
kremşantili ıslak kek
malzemeler:3 yumurta,10 çorba kaşığı şeker ,1 kahve fincanı su,1 kahve fincını sıvı yağ,1 paket vanilya,1 paket kabartma tozu,10 yemek kaşığı un
şerbeti için: 8 yemek kaşığı şeker,1 yemek kaşığı kakao 1 buçuk bardak süt
üzeri için :bir paket krem şanti 1 bardak süt
hazırlanışı:yumurta 10 yemek kaşığı şekeri beyazlaşana kadar iyice çırp.sıvı yağ ilave ederek takrar çırpsonra unu vanilyayı ve kabatma tozunu ilave ederek bi iki dakka çırp yağlanmış tepsiye dök 170 derece fırında pişr
şerbeti için şeker kako ve sütü karıştır ..kekin piştikten hemen sonra kürdan yardımıyla ile delikler açıp şerbeti kekin her tarafına gelecek şekilde kaşıkla yardımıyla dök
soğuduktan sonra krem şantiyi üzerine sür..isteğe göre ceviz veya antep fıstığı ile süsle
çok tatlı sevmiyorsan şekerini bir kaşık kadar azaltabilirsinn .bana tam geliyo bilmiyorum tatlıyı çok sevdiğimden olabilir...bu tarifin şekeri çok deyilmi şerbetin yada hamurunun şekerini azaltabilirmiyim sana göre tadı iyimi nurcan
çok tatlı sevmiyorsan şekerini bir kaşık kadar azaltabilirsinn .bana tam geliyo bilmiyorum tatlıyı çok sevdiğimden olabilir...
yapacaksan hemen şimdi başla akşama kadar anca soğur ...olumlu veya olumsuzz yorumunu beklerim sonraahemen yazdım nurcikkk yapıcam mutlakaaaaaaaa
ozaman sen şekeri ile oynama tarifteki gibi yap ..umarım beğenir senin misafirlerdebana görede tam gelir şekeri çünkü bende tatlıyı çoookkkk seviyoruuummm
yapacaksan hemen şimdi başla akşama kadar anca soğur ...olumlu veya olumsuzz yorumunu beklerim sonraa
ozaman DEMET kaçar cannlarıııımmm hemen başlıyorum yapmayaaaa belkim fotosunu çeker sizinlede paylaşırımmm haden ben kaçtım görüşürüzzzzz
evet evet foto kesinlikle isterizzzozaman DEMET kaçar cannlarıııımmm hemen başlıyorum yapmayaaaa belkim fotosunu çeker sizinlede paylaşırımmm haden ben kaçtım görüşürüzzzzz
oyna dediysem çok oynamaben keki severim ama şerbetli tatlıları okadar deyil onun için şeker ayarıyla biraz oynarım gelen ilk misafirime deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?