Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

benide heveslendirdiniz dolaptan tereyağ çıkardım çatal yapıcam pişirip buzluğa koyarım artık
aslında niyetim keki denemek ama ben tatlı yiyemiyorum eşimde hepsini yiyemez biri gelmesi lazım
o keki yapmam için

ipek çatal neki ne yapacan anlamadım bide sen hamile halinle pasta börekmi yapıyorsun bence dikkat et pişmanlık duyma sonra

ipek çatal neki ne yapacan anlamadım bide sen hamile halinle pasta börekmi yapıyorsun bence dikkat et pişmanlık duyma sonra

tuzlu kurabiye pastanlerde görmüşsündür mutlaka ...bir yemek veya kurabye yapmakla hiç bi şey olmaz allaha emanetiz bende o da sürekli bi şey olacak korkusuyla hareketsiz duramamki doktorumuzun onay verdiği herşeyi yapıyorum

kankim doğum için ikramlıklarını ne zaman yapacaksın şimden yapsan erkenmi olur

kankim doğum için ikramlıklarını ne zaman yapacaksın şimden yapsan erkenmi olur

yavaş yavaş başladım kankim buzlukta olduğu için sorun olmaz ....son ana kalırsa hepsini bir kerede yapmam çok yorucu olur ...hatırlarsan geçenlerde börek sardım koydum kek koydum bugünkü pişirdiğimide buzluğa koyarım bu akşam pazardan yufka alıp biraz daha börek yaparım bir iki kek kurabiye daha yaparım yeter herhalde

allaha emanet olun rabbim esirgesin ama artık vucut ağırlaştı çabuk yorulursun kendine dikkat et

amin sağolasın ...zaten istesende uzun süre hareket halinde olamıyosun hızlı hareket edemiyosun hemen ya sırt ağrısı başlıyo ya nefesin kesiliyo inşallah sizlerde görüceksiniz vücutta sürekli hatrlatan bi şeyler oluyo önce bulantılar sonra yorgunluklar hamile olduğunu hep hatırlatıyo

yeter canımm abartma okadar:)))gerçi topikçe sana gelecek kızlar

aaa duru sana geldiğinde ona kek yapmayı unutmaaa

yeter canımm abartma okadar:)))gerçi topikçe sana gelecek kızlar

aaa duru sana geldiğinde ona kek yapmayı unutmaaa

kıtlık yok ya bittiği yerde yapamazsam hazır alırım abartmaya hiç niyetm yok dediğin gibi ...duruya afilli bi kek yaparım seninki gibi kremalı falan

kızlar görüşürüz canım çekti bende mutfağa yol alayım malum uzun süre eşim ıvır zıvırla idare etti 10 gün istirat etmiştim şimdi çalışma zamanı

merhaba kızlarrr iyi haftalarr
merhaba canım hoşgeldin nasılsın

kıtlık yok ya bittiği yerde yapamazsam hazır alırım abartmaya hiç niyetm yok dediğin gibi ...duruya afilli bi kek yaparım seninki gibi kremalı falan
tepsiyle beraber koy önüneee

kızlar görüşürüz canım çekti bende mutfağa yol alayım malum uzun süre eşim ıvır zıvırla idare etti 10 gün istirat etmiştim şimdi çalışma zamanı
güle güle canım kolay gelsin

Son düzenleme:
ben bugün buraya iyi yayıldım hiç gitmeye niyetim yok melikeyle tubiş gelmiş onlarlada konuşuruz öyle giderim

ben bugün buraya iyi yayıldım hiç gitmeye niyetim yok melikeyle tubiş gelmiş onlarlada konuşuruz öyle giderim
aynen kankii ..aslında çıkıp biraz kuranı açıp okusam iyi olacak ...hatimim yarım kalacak bu gidişle.gerçi ablam bitiremezsem yardım edecek bana ama ben kendim bitirsem daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…