:128::128::128::128::128::128::128::128:tamam canım tarifine sadık kalcam ozaman denerim daha sonrakinde oynarım şekeriyle
ipek çatal neki ne yapacan anlamadım bide sen hamile halinle pasta börekmi yapıyorsun bence dikkat et pişmanlık duyma sonra
kankim doğum için ikramlıklarını ne zaman yapacaksın şimden yapsan erkenmi olur
allaha emanet olun rabbim esirgesin ama artık vucut ağırlaştı çabuk yorulursun kendine dikkat et
yeter canımm abartma okadar:)))gerçi topikçe sana gelecek kızlaryavaş yavaş başladım kankim buzlukta olduğu için sorun olmaz ....son ana kalırsa hepsini bir kerede yapmam çok yorucu olur ...hatırlarsan geçenlerde börek sardım koydum kek koydum bugünkü pişirdiğimide buzluğa koyarım bu akşam pazardan yufka alıp biraz daha börek yaparım bir iki kek kurabiye daha yaparım yeter herhalde
yeter canımm abartma okadar:)))gerçi topikçe sana gelecek kızlar
aaa duru sana geldiğinde ona kek yapmayı unutmaaa
merhaba kızlarrr iyi haftalarr
kızlar görüşürüz canım çekti bende mutfağa yol alayım malum uzun süre eşim ıvır zıvırla idare etti 10 gün istirat etmiştim şimdi çalışma zamanı
merhaba canım hoşgeldin nasılsınmerhaba kızlarrr iyi haftalarr
tepsiyle beraber koy önüneeekıtlık yok ya bittiği yerde yapamazsam hazır alırım abartmaya hiç niyetm yok dediğin gibi ...duruya afilli bi kek yaparım seninki gibi kremalı falan
güle güle canım kolay gelsinkızlar görüşürüz canım çekti bende mutfağa yol alayım malum uzun süre eşim ıvır zıvırla idare etti 10 gün istirat etmiştim şimdi çalışma zamanı
pınar hoş geldin bana uğurlar ola
aynen kankii ..aslında çıkıp biraz kuranı açıp okusam iyi olacak ...hatimim yarım kalacak bu gidişle.gerçi ablam bitiremezsem yardım edecek bana ama ben kendim bitirsem daha iyi olurben bugün buraya iyi yayıldım hiç gitmeye niyetim yok melikeyle tubiş gelmiş onlarlada konuşuruz öyle giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?