Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aynen kankii ..aslında çıkıp biraz kuranı açıp okusam iyi olacak ...hatimim yarım kalacak bu gidişle.gerçi ablam bitiremezsem yardım edecek bana ama ben kendim bitirsem daha iyi olur

benide çok yavaş ilerledi her gün okumuyorum aslında bitirip başka şeylere başlasam çok iyi olur
seninkinide sen bitirsen daha iyi olur gerçekten kanki

emeğine sağlık canım allah razı olsun senden
cümesinden inşalllahhhh
tubişim canım geçmiş olsun serummu yedin yersin tabii sen cereyanda kal gömlekle dolaşş ah be kuzum dikkat etsene acık kendine geçimiş olsun,
sağol annnemmmm evet 4 kg lık serumu yedik iyi bi dersoldu

Sizlere de günaydınlar...Başlığı gördüm bir dilekte de ben bulunayım dedim.Allah bebek özlemi çeken herkese tez zamanda kucağınıza aldığınız günleri göstersin inşallah...
amiiiiiiiiiiinnnnnn
geçmiş olsun canım yaaa inşallah sıkıntıların son bulmuştur dikkat et kendinize cici bakın bir an önce görüşelim yaaa özledik canımcığım hepimiz seni
sağol bebemmmmm bende çok özledim vallaaa ama azbizaman kaldı şu nisan ayınıda atlatırsam hayırlısıyla sizlerleyim her daim

....tubikçim sanada çok geçmiş olsun
sağol ipemmmm

yaşasınn tubişimm gelmişş demekkiii bugün biraz daha bizim çatlaksssss
canımmmm geld,mmm
sen aşılamamı yaptırıcan hiçte sölemiyosun aşkol emiiiii hayırlısıyla bebik yolda inlşalllahhhh kız nurcik istermisin deli tubinin sözğü çıksun 2011 bitmeden hamiş haberin gelsinn ayyy inşalllhhhhhhhhhh kendidm kadar sevinicem sadaka vercem inşalllhhh

mehaba ayşeee nasılsınn geçen yazıklarını okudum sanırım sen de benim gibi dondurulmuşlarla deniceksin ben de bu ayın ortasında gidicem adet olmayı bekliyorum bakalım neler olacak

tedavide olan ve tedaviye başlayacak olan bütün arkadaşların inşallah emekleri karşılığını bulur
tedavi olmak için maddi manevi beklemesi gereken arkadaşlarımızda inşallah tedaviye gerek kalmadan bebeklerine kavuşur

aminnn ipekcimm inşallah senin dediğin gibi olurrr

hiç çıkarmıyım selamsııızzzz tel geldide az laklakyaptım bilirsiniz çenem boldur
nabersiniz hatunlar börekler çörekler uçuşuyo havadayaaaaa kim duş almak ister ağzımdan akan sularla söleyin bakem
şimdilik daha iyi gibiyim ağrım hala varbulantı azda olsa var ilaç aldım sabah kulağım hala akıyooo ağrıyo mayıs ayına odaklandım nisan çıkarsa daha rahat nefs alırım inşallahh
15 20 gün pc tel geziden uzak durmam gerekiyomuş durumun gelişimine göre devamında program yapılıcakmış hayırlısı olsun ne diyelim rabbim nasip etti ya bunada hamdolsun binlerce şükür..
canım deli gibi kahve istiyo yapsammıki bebğiin pipisi yamuk olmasın alah korusun

eehhh işte ne biliyim iyimiyim değilmiyimmm
hayırdır canımm önemli bişey yoktur inşallahh ..bişeyemi sıkıldı canın

benide çok yavaş ilerledi her gün okumuyorum aslında bitirip başka şeylere başlasam çok iyi olur
seninkinide sen bitirsen daha iyi olur gerçekten kanki

bitirecemm inşallahh ...

kızz valla o akşam seni aradığımda hem geçmiş olsun diye hemde bu haberimi vermek için aramıştım ama sesin kötü olduğu için seni daha fazla yormak istemdim telefondaa...
eşimm geçen hafta tahlil yaptı sperm sayısı 20milyonu geçmiş doktor normal yolla olabilir ama aşılamayla şansın yüksek dedi ..belki bir kaç ay sonra aşılama için kolları sıvarımm ...senin hem hislerine hemde rüyana güveniyorumz aten inşallahh bu senenin sonuna kadar böyle olurumm

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

cnm banada 75 tane yazzz rabbim korusun inşallaaahhh şimdi adetliyim ama bitince okurum seve seveeee
temem canım yazıyorum hemenn
tamam aplacım haklısın daha fazla ağız olursa daha iyii yazıyorum hemenn
aplacım ne mahçubu yaa bak çok şükür haticeaplanın tefriciyede bitti
aplam heran aklımdasınız okuyorum sürekli senin için diğer kızlar için ama bu farklı quuzmm
aplam ya bi geçseydi hayırlısyla şu günler kurban oılduğum büyük
yüreğine sağlık bebetommmmmmmmmm
günaydın minnoşlar
umarım herkes iyidir
şifam kıyamam men sana bu kadar gerilme tatlım
datlımm hoşgelmişsinn
kıss ayrı bi hava oluyor sen gelince aplamm öptümmmmm
canımm benimm doğum günün kutlu olsunnnnnn nice yaşlara hayırlı yaşlarinşalahhhhhh
inşalah seneye yavrunda yanında olurrrrr
bakk gardaşımm nevomda görmüş hayır olsunnnnnnn
ooof çok bitkinim ben hiç halim yok
hayırdır aplam nedenn yordun mu kendinii
ohhhhhhhhhh bende rüyamda saçlarımı kestiriyodum anammm eski model bişi ama herkes çok beğenmiştii
datlım bende okudum Rabbim kabul etsinnnnnn
ben bugün buraya iyi yayıldım hiç gitmeye niyetim yok melikeyle tubiş gelmiş onlarlada konuşuruz öyle giderim

geldimm quzummm yavv ne çok konuşmuşsunuzz yunus uyandı ben okuyana kadarr

tubişimize ayetel kürsi listesii

demetto.....75
seyhann....30
melike ....30

ben okumucam malum okuyamazmışımmmm annemler okucak

patavatsızlığıma ver valla asinin misafirleri varda onun için hem kolay hemde güzel bir tarif vermek istedim hamileleri hiç hesaba katmadımm :26:

hoşgeldin allaha şükür bebeğin seninle ve iyi onun için bu çektiklerin çok zor olsada değer
bulantılar bitince biraz daha rahatlarsın benim doktor günde bir tane kahve iç demişti ben ilk aylar hiç içememiştim şimdi canım isterse içiyorum

slm şekerlerr nabersinizz ben bugün temizlik yaptımm oh mis gibi olduu şimdilikkkk
kıslar ya eşimin arkadaşının çocuğu öldüü( 1.5 yaşında yavrumm kafasına televizyon düşmüşş 70 ekran tüplüü beyin kanaması geçirmiş yavrum benimm

aplammm çok şükür bebeğin seninle ve iyisinizz Rabbim daha da iyi etsin inşalah zor günler geride kalsın quzunu alınca poposuna vura vura sev ben senşin için neler çektim sıpa diee
aman aplam sen iyi olda uzak durr pcden teldenn Rabbim şifanı versinn

gardaşım listene el koydumm :)))

tubişimize ayetel kürsi listesii

demetto.....30
seyhann....30
melike .....30

kedersiz..30

kalan..123

demetede 30 yazdım ne kadar çok kişi okusa okadar iyi

kıslarr benim iştahh uçtuuu wallaa sürekli yiyorummmmmmm verdiğim kiloları alacamm herhall bu gidişleeeeeeee

offf yaaa ne kadar acıııı Allahh annesine babasına sabırlar versinn ..yavrumm benimm yaaa((

offf yaaa ne kadar acıııı Allahh annesine babasına sabırlar versinn ..yavrumm benimm yaaa((

amin aplam aminnnn çok zor yaaa
perşembe cuma defnedilcekmiş yavrum araştırma yapılıyomuşş
annesi zaten unutulmaz ama aklından da hiç çıkmazz evde ikisi varmıştıı

evet nurcancımm canımmm 2 3 gündür canım çok sıkkın şu bebek işini çok takıyorum kafama ara ara geliyolar bana yaaa dün sabah eski doktorumu rüyamda gördümm eşimle bana patates yemeği yapıp yedirdi bu sabahta üçüz bebekler gördüm biri kız ikisi erkek bembeyaz kıyafetler içinde benim yatağımda yatıyolardıöle iştee işte psikolojimm bu günlerde iyi değil 2 gecedir sabaha kadar uyumuyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…