kızz valla o akşam seni aradığımda hem geçmiş olsun diye hemde bu haberimi vermek için aramıştım ama sesin kötü olduğu için seni daha fazla yormak istemdim telefondaa...
eşimm geçen hafta tahlil yaptı sperm sayısı 20milyonu geçmişdoktor normal yolla olabilir ama aşılamayla şansın yüksek dedi ..belki bir kaç ay sonra aşılama için kolları sıvarımm ...senin hem hislerine hemde rüyana güveniyorumz aten inşallahh bu senenin sonuna kadar böyle olurumm
tamam dediğim gibi sadece okumak isteyen bir tane okusun lütfen o şekülde kabulüm haydi bakalım bendne önce kedersiz var bekleyen kimler kimler var sen vesilen olduğun düşündüğün için allah razı olsun evladını bağışlasın ve kocana hayırlı bol kazançlı güzel bi iş nasip etsin inşalllahhhh
yok bea sende bi tarafım şişmez merak etme yiyemiyorum zaten 1 ayda 3 kilo almıştım onuda bulantılarla iade ettim zatenpatavatsızlığıma ver valla asinin misafirleri varda onun için hem kolay hemde güzel bir tarif vermek istedim hamileleri hiç hesaba katmadımm :26:
haklısın ipem bebe benimle ya herşeye çok lşükür az kahve bol su j-koyup yapayım bariiçimi rahatlattın ben zararlıo diye duymuitum sağol güzellikhoşgeldin allaha şükür bebeğin seninle ve iyionun için bu çektiklerin çok zor olsada değer
bulantılar bitince biraz daha rahatlarsın benim doktor günde bir tane kahve iç demişti ben ilk aylar hiç içememiştim şimdi canım isterse içiyorum
yaaaa allah allah ne diceğimi şaşırdım üzüldüm hemde çooook allah sabır güç versinslm şekerlerr nabersinizz ben bugün temizlik yaptımm oh mis gibi olduu şimdilikkkk
kıslar ya eşimin arkadaşının çocuğu öldüü( 1.5 yaşında yavrumm kafasına televizyon düşmüşş 70 ekran tüplüü beyin kanaması geçirmiş yavrum benimm
sen ne diyon çimdik çimdik edecem kıyabilirsemmm danayıııaplammm çok şükür bebeğin seninle ve iyisinizz Rabbim daha da iyi etsin inşalah zor günler geride kalsın quzunu alınca poposuna vura vura sev ben senşin için neler çektim sıpa diee
aman aplam sen iyi olda uzak durr pcden teldenn Rabbim şifanı versinn
datlımnhayır olsun rüyan çok güselllevet nurcancımm canımmm 2 3 gündür canım çok sıkkın şu bebek işini çok takıyorum kafama ara ara geliyolar bana yaaa dün sabah eski doktorumu rüyamda gördümm eşimle bana patates yemeği yapıp yedirdi bu sabahta üçüz bebekler gördüm biri kız ikisi erkek bembeyaz kıyafetler içinde benim yatağımda yatıyolardıöle iştee işte psikolojimm bu günlerde iyi değil 2 gecedir sabaha kadar uyumuyorummm
ya niye bi kaç ay sonraaaaaa niyeeee borç et harç et yaptırrrrrrr bekleme yapma yaaaaaaaaaaa:84: hazır veletler harekete geçmiş ne duruyosunnnnnnnn ayy çok sevindim çok şükür çook ilacadevam et madem
tamam dediğim gibi sadece okumak isteyen bir tane okusun lütfen o şekülde kabulüm haydi bakalım bendne önce kedersiz var bekleyen kimler kimler var sen vesilen olduğun düşündüğün için allah razı olsun evladını bağışlasın ve kocana hayırlı bol kazançlı güzel bi iş nasip etsin inşalllahhhh
yok bea sende bi tarafım şişmez merak etme yiyemiyorum zaten 1 ayda 3 kilo almıştım onuda bulantılarla iade ettim zaten
haklısın ipem bebe benimle ya herşeye çok lşükür az kahve bol su j-koyup yapayım bariiçimi rahatlattın ben zararlıo diye duymuitum sağol güzellik
ya niye bi kaç ay sonraaaaaa niyeeee borç et harç et yaptırrrrrrr bekleme yapma yaaaaaaaaaaa:84: hazır veletler harekete geçmiş ne duruyosunnnnnnnn ayy çok sevindim çok şükür çook ilacadevam et madem
yok bea sende bi tarafım şişmez merak etme yiyemiyorum zaten 1 ayda 3 kilo almıştım onuda bulantılarla iade ettim zaten
haklısın ipem bebe benimle ya herşeye çok lşükür az kahve bol su j-koyup yapayım bariiçimi rahatlattın ben zararlıo diye duymuitum sağol güzellik
hayır olsun rüyaların...hiç canını sıkmaa bak ne güzel tedaviye başlıyacaksın inşallah bu seferr olacakk öyle düşünnevet nurcancımm canımmm 2 3 gündür canım çok sıkkın şu bebek işini çok takıyorum kafama ara ara geliyolar bana yaaa dün sabah eski doktorumu rüyamda gördümm eşimle bana patates yemeği yapıp yedirdi bu sabahta üçüz bebekler gördüm biri kız ikisi erkek bembeyaz kıyafetler içinde benim yatağımda yatıyolardıöle iştee işte psikolojimm bu günlerde iyi değil 2 gecedir sabaha kadar uyumuyorummm
canım doktor şey dedi..hani bir ara telefonda sneinlede konuşmuştuk 3 ayda sperm tekrar yeniliyormuş.doktorda bize öyle söyledi bir ayda faydasını göstermezmiş.oyüzden bekliyeyim diyorum 3 ay kullansın eşim eğerki sayı biraz daha yükselirse aşılama yaparız
datlımm ben okuyabilirim demi kanama falan yokkktubişimize ayetel kürsi listesii
demetto.......30
seyhann........30
melike ..........30
kedersiz........30
melike(annesi)30
kalan..163
gardaşım annede 30 yazıyorumm
hoşbuldum datlımmmelike hoşggeldin yorgunluğum sebepsiz tatlım hamilelikten sanırım kendimi yorucak hiç bi şey yapmıyorum
yaaaa allah allah ne diceğimi şaşırdım üzüldüm hemde çooook allah sabır güç versin
sen ne diyon çimdik çimdik edecem kıyabilirsemmm danayııı
uykuyla hiç işim yok bu aralardatlımm ben okuyabilirim demi kanama falan yokkk
zaten 40ta perşembe çıkıyorr perşembe günü okurum
tamam datlımm ellerine sağlıkk
hoşbuldum datlımm
bende de ara ara oluyordu aplamm uyku istiyordum süreklii dinlen aplam bol bol deliksizz uyuuu özlüceksinn
duru apla demişti bana sürekli uyu die haklıymış wallaa
aminnn
kıyamazsın ki datlımmmmmm
ısırmamak için zor tutarsınn
ha bir tane okuduk ha 30 tane ne fark eder canım yarım satimizi almazz ...ya ben kime diyorummm niye beni kaile almıyosunuzzzzzzzzzzsırada nurcşk var sevo var asi var fatoş var kkamertvar okumayın yaaaa sadece birer tane okursanız allah rızası için yeterli lütfen bak yeter aaaaaaaaaaa üzülüyorummm
,
bu arada kızlar evelki gün rüyamda devlet büyükleri gördüm yaz meyvesi yedim onu temin edip bugün yedim ama en çok etkilendiğim ismini dahidaha önce duymadığım rum suresini okuyodum akşam abdest alıp okudum ama bana bunu iyi bilen birinin açıklaması lazım anlamı etkileyici geldi banaaaaa bi mesaj var ama neeeeee
suss gızz başladıı bilemmmm hadi hayır olaaaaa aplamm
datlımm kedersizimede başlarız herkese okuruz tek tek quuzmm
hmm iyi fikir dehamısn sen yauuuuafiyet olsun minnoş bende kahveyi daha az koyuyorum yada bazen sütle yapıyorum
hmm tamam o zaman ama bak her ilişkiden 1 saat önce eşinin folloşunu soğuk suyla 10 dk yıka olmadı buz torbası koy orasıona hareket veriyomuş ilişkiden 1 2 saat önce sert bi kayve içir ve gece gündür haldır huldur habire yap habire yap fatmagül eğerki zor olur diyosan ben saa kısaltma tekniklerini anlatırım telden haydi gün bu gündür boş durmaaaaaaacanım doktor şey dedi..hani bir ara telefonda sneinlede konuşmuştuk 3 ayda sperm tekrar yeniliyormuş.doktorda bize öyle söyledi bir ayda faydasını göstermezmiş.oyüzden bekliyeyim diyorum 3 ay kullansın eşim eğerki sayı biraz daha yükselirse aşılama yaparız
ya ben kime diyorummm niye beni kaile almıyosunuzzzzzzzzzzsırada nurcşk var sevo var asi var fatoş var kkamertvar okumayın yaaaa sadece birer tane okursanız allah rızası için yeterli lütfen bak yeter aaaaaaaaaaa üzülüyorummm
,
bu arada kızlar evelki gün rüyamda devlet büyükleri gördüm yaz meyvesi yedim onu temin edip bugün yedim ama en çok etkilendiğim ismini dahidaha önce duymadığım rum suresini okuyodum akşam abdest alıp okudum ama bana bunu iyi bilen birinin açıklaması lazım anlamı etkileyici geldi banaaaaa bi mesaj var ama neeeeee
kıss sen sus aplam niyett ettik olmaz artıkkk Rabbim akbul etsinn datlım yapma lütfenn böleeya ben kime diyorummm niye beni kaile almıyosunuzzzzzzzzzzsırada nurcşk var sevo var asi var fatoş var kkamertvar okumayın yaaaa sadece birer tane okursanız allah rızası için yeterli lütfen bak yeter aaaaaaaaaaa üzülüyorummm
,
melike banada 30 yaz ...kanki ben selsebil için 200 mü aldım 300 mü :26: hatırlıyamadım
datlımm ben okuyabilirim demi kanama falan yokkk
zaten 40ta perşembe çıkıyorr perşembe günü okurum
tamam datlımm ellerine sağlıkk
hoşbuldum datlımm
bende de ara ara oluyordu aplamm uyku istiyordum süreklii dinlen aplam bol bol deliksizz uyuuu özlüceksinn
duru apla demişti bana sürekli uyu die haklıymış wallaa
aminnn
kıyamazsın ki datlımmmmmm
ısırmamak için zor tutarsınn
ben sus diyemi yazdım bilen birine srma imkanınız varsa sorunda ne yapmam gerektiğini bileyim hem niye sustunki kötü bişeymi yoksaaaaaaaaaaha bir tane okuduk ha 30 tane ne fark eder canım yarım satimizi almazz ...
rüyan hayır olsun diyorum ve susuyorumm
300 almıştın canımmelike banada 30 yaz ...kanki ben selsebil için 200 mü aldım 300 mü :26: hatırlıyamadım
hmm iyi fikir dehamısn sen yauuuusütlen ypalım daha az zararı olar
hmm tamam o zaman ama bak her ilişkiden 1 saat önce eşinin folloşunu soğuk suyla 10 dk yıka olmadı buz torbası koy orasıona hareket veriyomuş ilişkiden 1 2 saat önce sert bi kayve içir ve gece gündür haldır huldur habire yap habire yap fatmagül eğerki zor olur diyosan ben saa kısaltma tekniklerini anlatırım telden haydi gün bu gündür boş durmaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?