Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ya niye bi kaç ay sonraaaaaa niyeeee borç et harç et yaptırrrrrrr bekleme yapma yaaaaaaaaaaa:84: hazır veletler harekete geçmiş ne duruyosunnnnnnnnayy çok sevindim çok şükür çook ilacadevam et madem

tubişimize ayetel kürsi listesii

demetto.......30
seyhann........30
melike ..........30
kedersiz........30

melike(annesi)30

kalan..163

gardaşım annede 30 yazıyorumm

yaaaa allah allah ne diceğimi şaşırdım üzüldüm hemde çooook allah sabır güç versin

sen ne diyon çimdik çimdik edecem kıyabilirsemmm danayııı

datlımnhayır olsun rüyan çok güselll

suss gızz başladıı bilemmmm hadi hayır olaaaaa aplamm
datlımm kedersizimede başlarız herkese okuruz tek tek quuzmm

afiyet olsun minnoş bende kahveyi daha az koyuyorum yada bazen sütle yapıyorum

hayır olsun rüyaların...hiç canını sıkmaa bak ne güzel tedaviye başlıyacaksın inşallah bu seferr olacakk öyle düşünn

ya niye bi kaç ay sonraaaaaa niyeeee borç et harç et yaptırrrrrrr bekleme yapma yaaaaaaaaaaa:84: hazır veletler harekete geçmiş ne duruyosunnnnnnnnayy çok sevindim çok şükür çook ilacadevam et madem
canım doktor şey dedi..hani bir ara telefonda sneinlede konuşmuştuk 3 ayda sperm tekrar yeniliyormuş.doktorda bize öyle söyledi bir ayda faydasını göstermezmiş.oyüzden bekliyeyim diyorum 3 ay kullansın eşim eğerki sayı biraz daha yükselirse aşılama yaparız

ya ben kime diyorummm niye beni kaile almıyosunuzzzzzzzzzz sırada nurcşk var sevo var asi var fatoş var kkamertvar okumayın yaaaa sadece birer tane okursanız allah rızası için yeterli lütfen bak yeter aaaaaaaaaaa üzülüyorummm
,

bu arada kızlar evelki gün rüyamda devlet büyükleri gördüm yaz meyvesi yedim onu temin edip bugün yedim ama en çok etkilendiğim ismini dahidaha önce duymadığım rum suresini okuyodum akşam abdest alıp okudum ama bana bunu iyi bilen birinin açıklaması lazım anlamı etkileyici geldi banaaaaa bi mesaj var ama neeeeee

tubişimize ayetel kürsi listesii

demetto.......30
seyhann........30
melike ..........30
kedersiz........30

melike(annesi)30

kalan..163

gardaşım annede 30 yazıyorumm
datlımm ben okuyabilirim demi kanama falan yokkk
zaten 40ta perşembe çıkıyorr perşembe günü okurum
tamam datlımm ellerine sağlıkk
melike hoşggeldin yorgunluğum sebepsiz tatlım hamilelikten sanırım kendimi yorucak hiç bi şey yapmıyorum
hoşbuldum datlımm
bende de ara ara oluyordu aplamm uyku istiyordum süreklii dinlen aplam bol bol deliksizz uyuuu özlüceksinn
duru apla demişti bana sürekli uyu die haklıymış wallaa
yaaaa allah allah ne diceğimi şaşırdım üzüldüm hemde çooook allah sabır güç versin

sen ne diyon çimdik çimdik edecem kıyabilirsemmm danayııı

aminnn

kıyamazsın ki datlımmmmmm
ısırmamak için zor tutarsınn

uykuyla hiç işim yok bu aralar

ha bir tane okuduk ha 30 tane ne fark eder canım yarım satimizi almazz ...

rüyan hayır olsun diyorum ve susuyorumm

suss gızz başladıı bilemmmm hadi hayır olaaaaa aplamm
datlımm kedersizimede başlarız herkese okuruz tek tek quuzmm

afiyet olsun minnoş bende kahveyi daha az koyuyorum yada bazen sütle yapıyorum
hmm iyi fikir dehamısn sen yauuuu sütlen ypalım daha az zararı olar
hmm tamam o zaman ama bak her ilişkiden 1 saat önce eşinin folloşunu soğuk suyla 10 dk yıka olmadı buz torbası koy orasıona hareket veriyomuş ilişkiden 1 2 saat önce sert bi kayve içir ve gece gündür haldır huldur habire yap habire yap fatmagül eğerki zor olur diyosan ben saa kısaltma tekniklerini anlatırım telden haydi gün bu gündür boş durmaaaaaaa

hayır olsun sen bunu bu konularda iyi bilen birine sor istersen

kıss sen sus aplam niyett ettik olmaz artıkkk Rabbim akbul etsinn datlım yapma lütfenn bölee
aplamm herkese okuruzz tek tekk sen üzülmeee sevom için annemler okudular saolsunlar geçen haftaa bizde okuruz quzumm
melike banada 30 yaz ...kanki ben selsebil için 200 mü aldım 300 mü :26: hatırlıyamadım

gardaşım el attı listeye aplacımm

gardaşımmmm eklee bakımmmmmmm

kanaman yoksa okuyabilirsin canım

şimdi listeye anneni ekledim sileyimmi onu ?yoksa annede okuyacakmı

ha bir tane okuduk ha 30 tane ne fark eder canım yarım satimizi almazz ...

rüyan hayır olsun diyorum ve susuyorumm
ben sus diyemi yazdım bilen birine srma imkanınız varsa sorunda ne yapmam gerektiğini bileyim hem niye sustunki kötü bişeymi yoksaaaaaaaaaa

bana deha demek bilim insanların haksızlık olur .....nurcik için yazdıklarına ohaaaaa diyorum kapattırcan topiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…