kıss yokk kötü olurmu hiçç ..sen bilen biri yorum yazsın dedin yaa o yüzden ben anlamadığım için hayır olsun dedim sadeceben sus diyemi yazdım bilen birine srma imkanınız varsa sorunda ne yapmam gerektiğini bileyim hem niye sustunki kötü bişeymi yoksaaaaaaaaaa
anladım datlımm Allah kolaylık versinnuykuyla hiç işim yok bu aralar
kıs bende kocişe ilişkiden önce kahve içiriyordumm ondan sonraa iş
hmm iyi fikir dehamısn sen yauuuusütlen ypalım daha az zararı olar
hmm tamam o zaman ama bak her ilişkiden 1 saat önce eşinin folloşunu soğuk suyla 10 dk yıka olmadı buz torbası koy orasıona hareket veriyomuş ilişkiden 1 2 saat önce sert bi kayve içir ve gece gündür haldır huldur habire yap habire yap fatmagül eğerki zor olur diyosan ben saa kısaltma tekniklerini anlatırım telden haydi gün bu gündür boş durmaaaaaaa
kanaman yoksa okuyabilirsin canım
şimdi listeye anneni ekledim sileyimmi onu ?yoksa annede okuyacakmı
üzel bir rüya bence ve iyi rüyalar çok dillendirilmez onun için herkese anlatmaben sus diyemi yazdım bilen birine srma imkanınız varsa sorunda ne yapmam gerektiğini bileyim hem niye sustunki kötü bişeymi yoksaaaaaaaaaa
300 almıştın canım
hayır olsun sen bunu bu konularda iyi bilen birine sor istersen
ALLAH HEPİNİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN HEP DUALARIMDASINIZHER ZAMAN AMA YİNE BENİ EZİP BÜZDÜNÜZ BU UŞAK ALLAHIIN İZNİYLE DOĞUNCA HEPİNİZİN ELİNİ ÖPMESİ LAZIM HELALLİK ALMASI LAZIMkıss sen sus aplam niyett ettik olmaz artıkkk Rabbim akbul etsinn datlım yapma lütfenn bölee
aplamm herkese okuruzz tek tekk sen üzülmeee sevom için annemler okudular saolsunlar geçen haftaa bizde okuruz quzumm
hakl-sızlık olmaz pratik zekalısın aynı zamanda yy bende bugün ne hoş konuşuyorum yauu reçel yemiştimde kayfaltıdaabana deha demek bilim insanların haksızlık olur.....nurcik için yazdıklarına ohaaaaa diyorum kapattırcan topiği
ALLAH HEPİNİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN HEP DUALARIMDASINIZHER ZAMAN AMA YİNE BENİ EZİP BÜZDÜNÜZ BU UŞAK ALLAHIIN İZNİYLE DOĞUNCA HEPİNİZİN ELİNİ ÖPMESİ LAZIM HELALLİK ALMASI LAZIM
hakl-sızlık olmaz pratik zekalısın aynı zamanda yy bende bugün ne hoş konuşuyorum yauu reçel yemiştimde kayfaltıdaaaaa aşkolniye oha dedinki geldiğim belliolmalı ama demi özledim ama yaaaaaa
allah senin canınıalmasın emiii.ipek alıntı yapmasa görmüyecektim bu mesajınıı
hmm tamam o zaman ama bak her ilişkiden 1 saat önce eşinin folloşunu soğuk suyla 10 dk yıka olmadı buz torbası koy orasıona hareket veriyomuş ilişkiden 1 2 saat önce sert bi kayve içir ve gece gündür haldır huldur habire yap habire yap fatmagül eğerki zor olur diyosan ben saa kısaltma tekniklerini anlatırım telden haydi gün bu gündür boş durmaaaaaaa
kısss diyelimkii buz torbasını folloşa koydumm ya ben ne olacammm soğuk almasın şiyimmmm
kıss yokk kötü olurmu hiçç ..sen bilen biri yorum yazsın dedin yaa o yüzden ben anlamadığım için hayır olsun dedim sadece
sson 3 neeeeeeeeeeee fikfikte fikfikmi yohsaaaaaa aboooo angaranınnnnn yollarını ataşşşlar basacak abowwwwwwanladım datlımm Allah kolaylık versinn
kıs bende kocişe ilişkiden önce kahve içiriyordumm ondan sonraa iş
hee bu arada sonn 3 tey teyyyyyyyyyyyy
hmmm susayım artık geç oldu ama neyyse bi kez daha uyarmıştınız ama boşboğazlık işteüzel bir rüya bence ve iyi rüyalar çok dillendirilmez onun için herkese anlatma
tamam kanki
iyi haftalar kızlar ...
ooooo kimleri görüyorum buralarda çok şükür demir başlar toplanmış.... NURCAN, İPEK, DURU, TUBİŞ, MELİKE, ÇOK SEVİNDİM VALLA SEVODA gelse ne iyi olurdu haaaaaaaaaaa bide NEVBAHARözledim yaaaaaa.......
kızlar nasılsınız bakem.. hepinize soruyorum nurcanım. ipeğim , durucum, melikecim, tubikim,...
bizde bu sabah doktor teyzemize gittik... bebişim iyi ALLAH a şükür ama olması gerekenden 100 gram düşükmüş... 850 olması gerekirken 750 imiiş...bende duyunca üzüldüm . sütünü içmemişsin dedi bu aralar yediklerine dikkat etmemişsin dedi.... bende üzüldüm tabi.... üzülme dedi açığı bol bol yiyerek kapatırsın dedi... bende ne yalan sölim öle yemekle pek işim olmuyodu bu haöileliğimde yemeğe başladım ... çokn yiyorıum desem nyalan olur ama çok şükür hep dikkat etttim yediğime içtiğime zararlı şeylerden uzak durdum... demek ki yetmiyo... kızlar 48 ile hamile kaldım geçen hafta çarşamba sağlık ocağında tartılmıştım 53.3 çıkmıştı 5 kilo almışım...ve 4 ay boyunca yattım.. ama kilo almadım çok şükğr... kilo umrumda değil bebğimin kilosu iyi olsun.. bide ben pastörize sütü sevmiyorum napıcam ya...
ALLAH HEPİNİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN HEP DUALARIMDASINIZHER ZAMAN AMA YİNE BENİ EZİP BÜZDÜNÜZ BU UŞAK ALLAHIIN İZNİYLE DOĞUNCA HEPİNİZİN ELİNİ ÖPMESİ LAZIM HELALLİK ALMASI LAZIM
hakl-sızlık olmaz pratik zekalısın aynı zamanda yy bende bugün ne hoş konuşuyorum yauu reçel yemiştimde kayfaltıdaaaaa aşkolniye oha dedinki geldiğim belliolmalı ama demi özledim ama yaaaaaa
kısss diyelimkii buz torbasını folloşa koydumm ya ben ne olacammm soğuk almasın şiyimmmm
bidenemm takılmaa ona quzum maşalahh bebeğin çok iyiiiyi haftalar kızlar ...
ooooo kimleri görüyorum buralarda çok şükür demir başlar toplanmış.... NURCAN, İPEK, DURU, TUBİŞ, MELİKE, ÇOK SEVİNDİM VALLA SEVODA gelse ne iyi olurdu haaaaaaaaaaa bide NEVBAHARözledim yaaaaaa.......
kızlar nasılsınız bakem.. hepinize soruyorum nurcanım. ipeğim , durucum, melikecim, tubikim,...
bizde bu sabah doktor teyzemize gittik... bebişim iyi ALLAH a şükür ama olması gerekenden 100 gram düşükmüş... 850 olması gerekirken 750 imiiş...bende duyunca üzüldüm . sütünü içmemişsin dedi bu aralar yediklerine dikkat etmemişsin dedi.... bende üzüldüm tabi.... üzülme dedi açığı bol bol yiyerek kapatırsın dedi... bende ne yalan sölim öle yemekle pek işim olmuyodu bu haöileliğimde yemeğe başladım ... çokn yiyorıum desem nyalan olur ama çok şükür hep dikkat etttim yediğime içtiğime zararlı şeylerden uzak durdum... demek ki yetmiyo... kızlar 48 ile hamile kaldım geçen hafta çarşamba sağlık ocağında tartılmıştım 53.3 çıkmıştı 5 kilo almışım...ve 4 ay boyunca yattım.. ama kilo almadım çok şükğr... kilo umrumda değil bebğimin kilosu iyi olsun.. bide ben pastörize sütü sevmiyorum napıcam ya...
hmm özürr o zaman inşallah hayra .ıkar ve allah hayrını gösterir inşallahh
sson 3 neeeeeeeeeeee fikfikte fikfikmi yohsaaaaaa aboooo angaranınnnnn yollarını ataşşşlar basacak abowwwwww
hmmm susayım artık geç oldu ama neyyse bi kez daha uyarmıştınız ama boşboğazlık işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?