Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben sus diyemi yazdım bilen birine srma imkanınız varsa sorunda ne yapmam gerektiğini bileyim hem niye sustunki kötü bişeymi yoksaaaaaaaaaa
kıss yokk kötü olurmu hiçç ..sen bilen biri yorum yazsın dedin yaa o yüzden ben anlamadığım için hayır olsun dedim sadece

uykuyla hiç işim yok bu aralar
anladım datlımm Allah kolaylık versinn
kıs bende kocişe ilişkiden önce kahve içiriyordumm ondan sonraa iş

hee bu arada sonn 3 tey teyyyyyyyyyyyy

kanaman yoksa okuyabilirsin canım

şimdi listeye anneni ekledim sileyimmi onu ?yoksa annede okuyacakmı

temem datlımm okuyorum o zaman akşam bi gusul alırımm kociş gelince okurumm
silme datlımm annem de okuyacakk

tubişimize ayetel kürsi listesii

demetto.......30
seyhann........30
melike ..........30
kedersiz........30
melike(annesi)30

ipek...............30

kalan..133

hayır olsun sen bunu bu konularda iyi bilen birine sor istersen

kıss sen sus aplam niyett ettik olmaz artıkkk Rabbim akbul etsinn datlım yapma lütfenn bölee
aplamm herkese okuruzz tek tekk sen üzülmeee sevom için annemler okudular saolsunlar geçen haftaa bizde okuruz quzumm
ALLAH HEPİNİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN HEP DUALARIMDASINIZHER ZAMAN AMA YİNE BENİ EZİP BÜZDÜNÜZ BU UŞAK ALLAHIIN İZNİYLE DOĞUNCA HEPİNİZİN ELİNİ ÖPMESİ LAZIM HELALLİK ALMASI LAZIM
bana deha demek bilim insanların haksızlık olur .....nurcik için yazdıklarına ohaaaaa diyorum kapattırcan topiği
hakl-sızlık olmaz pratik zekalısın aynı zamanda yy bende bugün ne hoş konuşuyorum yauu reçel yemiştimde kayfaltıdaaaaa aşkolniye oha dedinki geldiğim belliolmalı ama demi özledim ama yaaaaaa

aminn aplamm aminnnn cümlemşizin inşalahh ama şu mahçupluğu bi at quzum kimse zorla bişi yapmıyoo bebem hekes içinden gele gele okuyoo
okudfukçada rahatlıyorlarr
kıss getirisin elimi öptürmeye ahahahahh benim paşa senin tosunu döverrrr

allah senin canınıalmasın emiii.ipek alıntı yapmasa görmüyecektim bu mesajınıı
kısss diyelimkii buz torbasını folloşa koydumm ya ben ne olacammm soğuk almasın şiyimmmm

iyi haftalar kızlar ...

ooooo kimleri görüyorum buralarda çok şükür demir başlar toplanmış.... NURCAN, İPEK, DURU, TUBİŞ, MELİKE, ÇOK SEVİNDİM VALLA SEVODA gelse ne iyi olurdu haaaaaaaaaaa bide NEVBAHAR özledim yaaaaaa.......

kızlar nasılsınız bakem.. hepinize soruyorum nurcanım. ipeğim , durucum, melikecim, tubikim,...

bizde bu sabah doktor teyzemize gittik... bebişim iyi ALLAH a şükür ama olması gerekenden 100 gram düşükmüş... 850 olması gerekirken 750 imiiş... bende duyunca üzüldüm . sütünü içmemişsin dedi bu aralar yediklerine dikkat etmemişsin dedi.... bende üzüldüm tabi.... üzülme dedi açığı bol bol yiyerek kapatırsın dedi... bende ne yalan sölim öle yemekle pek işim olmuyodu bu haöileliğimde yemeğe başladım ... çokn yiyorıum desem nyalan olur ama çok şükür hep dikkat etttim yediğime içtiğime zararlı şeylerden uzak durdum... demek ki yetmiyo... kızlar 48 ile hamile kaldım geçen hafta çarşamba sağlık ocağında tartılmıştım 53.3 çıkmıştı 5 kilo almışım...ve 4 ay boyunca yattım.. ama kilo almadım çok şükğr... kilo umrumda değil bebğimin kilosu iyi olsun.. bide ben pastörize sütü sevmiyorum napıcam ya...

kıss yokk kötü olurmu hiçç ..sen bilen biri yorum yazsın dedin yaa o yüzden ben anlamadığım için hayır olsun dedim sadece

hmm özürr o zaman inşallah hayra .ıkar ve allah hayrını gösterir inşallahh
anladım datlımm Allah kolaylık versinn

kıs bende kocişe ilişkiden önce kahve içiriyordumm ondan sonraa iş

hee bu arada sonn 3 tey teyyyyyyyyyyyy
sson 3 neeeeeeeeeeee fikfikte fikfikmi yohsaaaaaa aboooo angaranınnnnn yollarını ataşşşlar basacak abowwwwww
üzel bir rüya bence ve iyi rüyalar çok dillendirilmez onun için herkese anlatma

tamam kanki
hmmm susayım artık geç oldu ama neyyse bi kez daha uyarmıştınız ama boşboğazlık işte

kıslarr ya 40 ı çıkarmaya anneme gidemiyorummm((
10 gün sonra kayınvalidemin 40 var ayda 2 defa gidemeyiz dedi eşimm malumm
bende komşuyla çıkartacam 40 ı ben nasıl çıkacağını bilmiyorum

nurcancımm 30 tane de bana yazarmısın canım yaa bi zahmet tuğba için ayetel kürsii zamanı var mı ne zamana kadar okunacak tatlımm

tubişimize ayetel kürsi listesii

demetto.......30
seyhann........30
melike ..........30
kedersiz........30
melike(annesi)30
ipek...............30

melike...........30
duru..............30

kalan..73

hoşgeldin bacım üzülme 100 gr eksik olsun ne olcak toparlar bebiş
günlük kutu sütler var onudamı içemezsin adaşım

reçel yediğin belli oliii zati

kıss gayfee içirr kocişine taam mı ilişkiden önceee
bidenemm takılmaa ona quzum maşalahh bebeğin çok iyii
datlımm bol bol kivi ve muz ye datlım bak benimki tosunn gibi çıktı bol bol muz yedimmm hayatımda yemediğim kadar yedim sabah aç karna kayısı yı yiyorsun dimi kabız olmada qzuumm
datlım kilonda iyi maşalahh çok güsell maşalahhhhhhhhhhh
pekmez yiyormusun quzumm

hee fik fikkk
he yaaa hazırlığımı neym yaptımmmm seyhann aplamınn kulaklarıı çınçınlasınnnn bana gecelik göndermiş quzum saolsun kesesine berekett onu giycemmmmmmmmm:))))))

kızlar ben bir yandan süpürme işimi ypayım akşamüstü pazara gidicez pazar zamanına kadar dinlenmiş olayım

tubişim canım kuşum başına mı vurdu ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…