Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

benim bebeğim pahalı bebek b...okunu bile atmam ben çiçeklerin dibine koycam senin tosun benim paşayo nerde bulup dövermiş acaba ben vaya been çatlak olduğum kadar deliyimdir yaaaa
şimdi okudukça içim fenalaşştı cinayet işlerim heralde dövmesiiin meliş yaaa
tubiş rüyanı dillendirme güzel bir rüya
özür yalan söledim kızlar o rüya yalandı zaten ehehehe yerseniz artık aman ne boşboğazım demi ya
allah senin canınıalmasın emiii.ipek alıntı yapmasa görmüyecektim bu mesajınıı
kısss diyelimkii buz torbasını folloşa koydumm ya ben ne olacammm soğuk almasın şiyimmmm
oooooooooooooo soğuk almakmı ikisi buluşunca senden foşşşşşş diye ses çıkar merqk etme ateşe su dökmüş kimin olar aayyy sustum çıksam ii olucak valla

hoşgeldin canımmmmmmmmmm 100 gr içinmi üzüyon kendini aşkolsunn arkı kapatabilirsin mideni yırt gebertirim seniiiiiiiiii seviyorum sevmiyorum diye bişey yok yiyeceksinnnnnnnnnnnnnnnn

slm kızlar kekin resimleri yüklüyorum birazdan hazır olunnnn bacılarrrrrr süper olduuuu beeeee
kızlar eklenti ekle yeri yok bende nire gittkiiiii

Son düzenleme:
iyiym çok şükürr sen nasılsın diyecektimkii maşallahh iyi haberler almışsınn doktordann ...prensesini görmüşsünn..kıss 100 gr çok değilki doktorunda dediği gibi biraz daha dikkat edersen beslenmene kapatırsın açığı:)) canım sizin pazralara köylüler süt getimiyorlarmı ..genelde pazarlara getiriyor köylüler sağolsunlar

kıslarr ya 40 ı çıkarmaya anneme gidemiyorummm((
10 gün sonra kayınvalidemin 40 var ayda 2 defa gidemeyiz dedi eşimm malumm
bende komşuyla çıkartacam 40 ı ben nasıl çıkacağını bilmiyorum
canım komşun halleder bence kaynanın 40ı çıksın öyle git annenlere
nurcancımm 30 tane de bana yazarmısın canım yaa bi zahmet tuğba için ayetel kürsii zamanı var mı ne zamana kadar okunacak tatlımm
cumaya kadar

uyy yerim yerim beaa onun pipisini dövmez quzum dövmez korkmabenn çankaya bebesi olarak büyütecemm yunusuu entel bişi olacak quzumm:)))
ay aplaa inanılmaz değişiyo insan kıss herkesten kıskanıyonn biri alacak canını yakacak die aklın çıkıyoo

tubişimize ayetel kürsi listesii

demetto.......30
seyhann........30
melike ..........30
kedersiz........30
melike(annesi)30
ipek...............30
melike...........30
duru..............30
bebekdls........30

kalan..43

tubişim canım kuşum başına mı vurdu ne
yok valla ben onu nasılbişi olduğunu unuttum bikez banyoda gördüm herifi abooo oda nesi dedim hangi organın oluyodu dedim ben nurcik için faydalı bilgiler vermeye çalışıyorum tamamen dostane yani hazır spermler hareketlenmişken maşalllah barekallahh tütütüütüttttttühhhhh

slm kızlar kekin resimleri yüklüyorum birazdan hazır olunnnn bacılarrrrrr süper olduuuu beeeee
ayy güldürdün beniii yaaa nire giti yokkkkk

öle yapacam artık quzumm ya
ama annemin çıkarmasını çok istiyordum heves yapıyodumm annemlerde gelemiyor hafta içiya işden izin alamıyo babişim

haden herkes dağılsın işimi gücümü yapamıyom :126::126::126: zaten lavaboyada gitmem lazım
yazana kadar konu değişiyo abuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yaşlandım ben yaşlandımmmm

ayy quzu sen görmüşsün yakın zamanda ben hiçç görmedimm korkmam inşalahhh:))
gerçi korku varda alıştıra alıştıra sanki ilk gez gerdeğe girecem gibi gıı
haden herkes dağılsın işimi gücümü yapamıyom :126::126::126: zaten lavaboyada gitmem lazım
yazana kadar konu değişiyo abuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yaşlandım ben yaşlandımmmm

aa ne yaşlanması şekerim lolitam benimm

ay dur ben kaçamda sonra ekle duyduğumu gördüğümü yiyorum bak hiç uğraşamam şimdi kekle mekle hoşgeldin guzummmmmmm bu arada sana şifre vermeyiş unuttum ben msn adresine baktınm mail gelmişmi
canım benimmm allah sana bağışlasın entel çankaya veledini rabbim acısnı göstermesinnn

Allahım sen bu çatlağımıza akıl fikir ve iyiliğini verrr sen çok yaşaa tubişimmm

hoşgeldin bacım üzülme 100 gr eksik olsun ne olcak toparlar bebiş
günlük kutu sütler var onudamı içemezsin adaşım

hoşbulduk adaşım..... inş. dediğin gibi toparlar doktorda öle dedi ama işte anne yüreği canım bilmiyorum denemedim.... bana markasını sölermisin bide onları deneyim... sütten hariç yoğurdumu peynirimi çok güzel yiyorum sorun yok... ama sütü sevmiyorum ancak köy sütü olcak... saolsunn kayınvalidem 15 günde bir yolladı memleketten ama şimdide ineği kesmişler sütten buzası olcak diye....

aaaaahhhaaaaaaaaaaaa bu sefer kesin kapandı topikkkk
tubişim tohtora gittiğinde sor mutlaka deki benim başıma vuruyo baa bi ilaç verin deeeeee

aminn quzummm aminnnnnnnnnnn

ayyy suss suss reazil ettin benii
tamam sustum çıktım haydi öperim kocaman

ayy quzu sen görmüşsün yakın zamanda ben hiçç görmedimm korkmam inşalahhh:))
gerçi korku varda alıştıra alıştıra sanki ilk gez gerdeğe girecem gibi gıı

yok yok korkma korkma sen korkma ( rahminin kulakları çınlasın bayılıyorumda o adama) o işten hemen önce tarkanın acımıcak şarkısını 40 kere dinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…