kızlar ben bir yandan süpürme işimi ypayım akşamüstü pazara gidicez pazar zamanına kadar dinlenmiş olayım
benim bebeğim pahalı bebek b...okunu bile atmam ben çiçeklerin dibine koycam senin tosun benim paşayo nerde bulup dövermiş acaba ben vaya been çatlak olduğum kadar deliyimdir yaaaaaminn aplamm aminnnn cümlemşizin inşalahh ama şu mahçupluğu bi at quzum kimse zorla bişi yapmıyoo bebem hekes içinden gele gele okuyoo
okudfukçada rahatlıyorlarr
kıss getirisin elimi öptürmeye ahahahahh benim paşa senin tosunu döverrrr
özür yalan söledim kızlar o rüya yalandı zaten ehehehe yerseniz artık aman ne boşboğazım demi yatubiş rüyanı dillendirme güzel bir rüya
oooooooooooooo soğuk almakmı ikisi buluşunca senden foşşşşşş diye ses çıkar merqk etme ateşe su dökmüş kimin olar aayyy sustum çıksam ii olucak vallaallah senin canınıalmasın emiii.ipek alıntı yapmasa görmüyecektim bu mesajınıı
kısss diyelimkii buz torbasını folloşa koydumm ya ben ne olacammm soğuk almasın şiyimmmm
hoşgeldin canımmmmmmmmmm 100 gr içinmi üzüyon kendini aşkolsunn arkı kapatabilirsin mideni yırt gebertirim seniiiiiiiiii seviyorum sevmiyorum diye bişey yok yiyeceksinnnnnnnnnnnnnnnniyi haftalar kızlar ...
ooooo kimleri görüyorum buralarda çok şükür demir başlar toplanmış.... NURCAN, İPEK, DURU, TUBİŞ, MELİKE, ÇOK SEVİNDİM VALLA SEVODA gelse ne iyi olurdu haaaaaaaaaaa bide NEVBAHARözledim yaaaaaa.......
kızlar nasılsınız bakem.. hepinize soruyorum nurcanım. ipeğim , durucum, melikecim, tubikim,...
bizde bu sabah doktor teyzemize gittik... bebişim iyi ALLAH a şükür ama olması gerekenden 100 gram düşükmüş... 850 olması gerekirken 750 imiiş...bende duyunca üzüldüm . sütünü içmemişsin dedi bu aralar yediklerine dikkat etmemişsin dedi.... bende üzüldüm tabi.... üzülme dedi açığı bol bol yiyerek kapatırsın dedi... bende ne yalan sölim öle yemekle pek işim olmuyodu bu haöileliğimde yemeğe başladım ... çokn yiyorıum desem nyalan olur ama çok şükür hep dikkat etttim yediğime içtiğime zararlı şeylerden uzak durdum... demek ki yetmiyo... kızlar 48 ile hamile kaldım geçen hafta çarşamba sağlık ocağında tartılmıştım 53.3 çıkmıştı 5 kilo almışım...ve 4 ay boyunca yattım.. ama kilo almadım çok şükğr... kilo umrumda değil bebğimin kilosu iyi olsun.. bide ben pastörize sütü sevmiyorum napıcam ya...
iyiym çok şükürr sen nasılsın diyecektimkii maşallahh iyi haberler almışsınn doktordann ...prensesini görmüşsünn..kıss 100 gr çok değilki doktorunda dediği gibi biraz daha dikkat edersen beslenmene kapatırsın açığı:)) canım sizin pazralara köylüler süt getimiyorlarmı ..genelde pazarlara getiriyor köylüler sağolsunlariyi haftalar kızlar ...
ooooo kimleri görüyorum buralarda çok şükür demir başlar toplanmış.... NURCAN, İPEK, DURU, TUBİŞ, MELİKE, ÇOK SEVİNDİM VALLA SEVODA gelse ne iyi olurdu haaaaaaaaaaa bide NEVBAHARözledim yaaaaaa.......
kızlar nasılsınız bakem.. hepinize soruyorum nurcanım. ipeğim , durucum, melikecim, tubikim,...
bizde bu sabah doktor teyzemize gittik... bebişim iyi ALLAH a şükür ama olması gerekenden 100 gram düşükmüş... 850 olması gerekirken 750 imiiş...bende duyunca üzüldüm . sütünü içmemişsin dedi bu aralar yediklerine dikkat etmemişsin dedi.... bende üzüldüm tabi.... üzülme dedi açığı bol bol yiyerek kapatırsın dedi... bende ne yalan sölim öle yemekle pek işim olmuyodu bu haöileliğimde yemeğe başladım ... çokn yiyorıum desem nyalan olur ama çok şükür hep dikkat etttim yediğime içtiğime zararlı şeylerden uzak durdum... demek ki yetmiyo... kızlar 48 ile hamile kaldım geçen hafta çarşamba sağlık ocağında tartılmıştım 53.3 çıkmıştı 5 kilo almışım...ve 4 ay boyunca yattım.. ama kilo almadım çok şükğr... kilo umrumda değil bebğimin kilosu iyi olsun.. bide ben pastörize sütü sevmiyorum napıcam ya...
canım komşun halleder bence kaynanın 40ı çıksın öyle git annenlerekıslarr ya 40 ı çıkarmaya anneme gidemiyorummm((
10 gün sonra kayınvalidemin 40 var ayda 2 defa gidemeyiz dedi eşimm malumm
bende komşuyla çıkartacam 40 ı ben nasıl çıkacağını bilmiyorum
cumaya kadarnurcancımm 30 tane de bana yazarmısın canım yaa bi zahmet tuğba için ayetel kürsii zamanı var mı ne zamana kadar okunacak tatlımm
benim bebeğim pahalı bebek b...okunu bile atmam ben çiçeklerin dibine koycam senin tosun benim paşayo nerde bulup dövermiş acaba ben vaya been çatlak olduğum kadar deliyimdir yaaaa
şimdi okudukça içim fenalaşştı cinayet işlerim heralde dövmesiiin meliş yaaa
özür yalan söledim kızlar o rüya yalandı zaten ehehehe yerseniz artık aman ne boşboğazım demi ya
oooooooooooooo soğuk almakmı ikisi buluşunca senden foşşşşşş diye ses çıkar merqk etme ateşe su dökmüş kimin olar aayyy sustum çıksam ii olucak valla
hoşgeldin canımmmmmmmmmm 100 gr içinmi üzüyon kendini aşkolsunn arkı kapatabilirsin mideni yırt gebertirim seniiiiiiiiii seviyorum sevmiyorum diye bişey yok yiyeceksinnnnnnnnnnnnnnnn
yok valla ben onu nasılbişi olduğunu unuttum bikez banyoda gördüm herifi abooo oda nesi dedim hangi organın oluyodu dedim
tubişim canım kuşum başına mı vurdu ne
ayy güldürdün beniii yaaaslm kızlar kekin resimleri yüklüyorum birazdan hazır olunnnn bacılarrrrrr süper olduuuu beeeee
kızlar eklenti ekle yeri yok bende nire gittkiiiii
iyiym çok şükürr sen nasılsın diyecektimkii maşallahh iyi haberler almışsınn doktordann ...prensesini görmüşsünn..kıss 100 gr çok değilki doktorunda dediği gibi biraz daha dikkat edersen beslenmene kapatırsın açığı:)) canım sizin pazralara köylüler süt getimiyorlarmı ..genelde pazarlara getiriyor köylüler sağolsunlar
canım komşun halleder bence kaynanın 40ı çıksın öyle git annenlere
cumaya kadar
oooooooooooooo soğuk almakmı ikisi buluşunca senden foşşşşşş diye ses çıkar merqk etme ateşe su dökmüş kimin olar aayyy sustum çıksam ii olucak valla
ayy quzu sen görmüşsün yakın zamanda ben hiçç görmedimm korkmam inşalahhh:))yok valla ben onu nasılbişi olduğunu unuttum bikez banyoda gördüm herifi abooo oda nesi dedim hangi organın oluyodu dedimben nurcik için faydalı bilgiler vermeye çalışıyorum tamamen dostane yani hazır spermler hareketlenmişken maşalllah barekallahh tütütüütüttttttühhhhh
haden herkes dağılsın işimi gücümü yapamıyom :126::126::126: zaten lavaboyada gitmem lazım
yazana kadar konu değişiyo abuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yaşlandım ben yaşlandımmmm
ay dur ben kaçamda sonra ekle duyduğumu gördüğümü yiyorum bak hiç uğraşamam şimdi kekle mekle hoşgeldin guzummmmmmm bu arada sana şifre vermeyiş unuttum ben msn adresine baktınm mail gelmişmislm kızlar kekin resimleri yüklüyorum birazdan hazır olunnnn bacılarrrrrr süper olduuuu beeeee
kızlar eklenti ekle yeri yok bende nire gittkiiiii
canım benimmm allah sana bağışlasın entel çankaya veledini rabbim acısnı göstermesinnnuyy yerim yerim beaa onun pipisini dövmez quzum dövmez korkmabenn çankaya bebesi olarak büyütecemm yunusuu entel bişi olacak quzumm:)))
ay aplaa inanılmaz değişiyo insan kıss herkesten kıskanıyonn biri alacak canını yakacak die aklın çıkıyoo
Allahım sen bu çatlağımıza akıl fikir ve iyiliğini verrryok valla ben onu nasılbişi olduğunu unuttum bikez banyoda gördüm herifi abooo oda nesi dedim hangi organın oluyodu dedimben nurcik için faydalı bilgiler vermeye çalışıyorum tamamen dostane yani hazır spermler hareketlenmişken maşalllah barekallahh tütütüütüttttttühhhhh
hoşgeldin bacım üzülme 100 gr eksik olsun ne olcak toparlar bebiş
günlük kutu sütler var onudamı içemezsin adaşım
yok valla ben onu nasılbişi olduğunu unuttum bikez banyoda gördüm herifi abooo oda nesi dedim hangi organın oluyodu dedimben nurcik için faydalı bilgiler vermeye çalışıyorum tamamen dostane yani hazır spermler hareketlenmişken maşalllah barekallahh tütütüütüttttttühhhhh
tubiş gitmeden şurdan şuraya gitmem vallaaahaden herkes dağılsın işimi gücümü yapamıyom :126::126::126: zaten lavaboyada gitmem lazım
yazana kadar konu değişiyo abuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yaşlandım ben yaşlandımmmm
ay dur ben kaçamda sonra ekle duyduğumu gördüğümü yiyorum bak hiç uğraşamam şimdi kekle mekle hoşgeldin guzummmmmmm bu arada sana şifre vermeyiş unuttum ben msn adresine baktınm mail gelmişmi
canım benimmm allah sana bağışlasın entel çankaya veledini rabbim acısnı göstermesinnn
tamam sustum çıktım haydi öperim kocamanayyy suss suss reazil ettin benii
ayy quzu sen görmüşsün yakın zamanda ben hiçç görmedimm korkmam inşalahhh:))
gerçi korku varda alıştıra alıştıra sanki ilk gez gerdeğe girecem gibi gıı
aaaaahhhaaaaaaaaaaaa bu sefer kesin kapandı topikkkk
tubişim tohtora gittiğinde sor mutlaka deki benim başıma vuruyo baa bi ilaç verin deeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?