canım gaz sancısındandır korkma biz erişkinler bile bazen gaz sancısı olduğu zaman nasıl kıvranıyoruzzel kadar bebk ne yapsın
onca emeğin var komşuların üstüne nerdeyse hergün sende yiyip içiyolardı .şimdi bu durumda sen söylemeden onlar anlamalrı lazımayy nedense bu komşularına gıcık oluyorum yaa
hoşbuldumm gardaşımmmm
yunusun iyi aplamm şimdi çok şükürr benim uyku açılınca çocuk uykuya dalıyo
dün gece kötüydü teyzesi yaa
günaydınn kıslarrrr ya dün gece çok kötüydüü yunus doğduğundan beri öle ağlamamıştı yıktıı resmenn panik olduk eşimle çok korktuk bişey oldu diee birden göğsümdeyken başladıı bittik sakinleştirene kadarr
kıslarr hep benim şansımamı bilmem bütün komşular adett 40ı nasıl çıkartacamm
üstümdekiler adet değil ama geçen fırçaladım onlarıdaa
gürültüden duramadım evde aradım artıkk kızdımm şimide işim düştüü:))
günaydınn kıslarrrr ya dün gece çok kötüydüü yunus doğduğundan beri öle ağlamamıştı yıktıı resmenn panik olduk eşimle çok korktuk bişey oldu diee birden göğsümdeyken başladıı bittik sakinleştirene kadarr
günaydın topik güzelleri
KAMERCİM canım gözünüzaydın ALLAH analı babalı büyütsün inş....
canım kan şekeri için üzülme bak benim yiğenim 2600 doğdu ve bizimkininde kan şekeri düşük çıkmıştı bizimkinide hemen hastaneden çıkartamadık.. doktorlar sık sık emzirin dediler artı bide mama verdik çok şükür düzeldi şimdi 1.5 yaşında bıcırmı bıcır bişi oldu... korkmayın canım ALLAH ın izniyle bişi olmaz...
DURUCUM geçmiş olsun adaşım neyin var kuzum... :94::94:
bu arada duru o dediğin günlük sütten çok şükğr içebildim.. İPEĞİM in dediği gibi akşam yatarken içtim..... bir bardak bide sabah eşim işe giderken içtim.. erken gittiği için işe ben o saatte kahvaştı yapamıyorum dedim kızım aç kalmasın.... saolun kızlar ya iyiki varsınuz..BEBİŞİMİN KİLOSUNU KURTARDINIZ...
NURAYCIM test yaptın mı bacım... hayırlı haberlerle dön...
İPEĞİM sen nasılsın bacım...
inşallahh dahada iyi olacak annesii
yaseminim hoşgeldin canımm
günaydın canım gazdır gaz
canım illede komşuyamı gitcen hava nasıl orda bilmiyorum ama iyice sar sarmala eşinle birlikte çıkart yunusu 10 dk bile yeter
sağolasın canım sanırım grip yine geliyo bana
günlük süt içebildiğine çok sevindim canım tarihine dikkat etmeyide unutma olurmu afiyet olsun kızmıza yarasın
günaydınnnnnn şekerlerimmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz
geçmiş olsun canım havalrdan bi açıp bi kapıyo tam hasta olma havası ben de kafamı kaldıramıyorum valla uykudan ..... saol teyzesi dikkat ediriz...
hoşgeldin şeker kız candy sen nasılsın bakalım....
tamam quzumm sen sor bekliyorum datlım benimmhoşgeldin canım valla eltimin küçük kızı doğduktan sonra kırkını beraber çıkardık ama hatırlamıyorum aşkım ya... sadece kovadaki suyu bebişi ve kendini yıkadıktan sonra eve serptiğini hatırlıyorum canım biraz soınra yengem gelince sorarım canım ne zaman çıkıyo 40 ın....
aplam nasıl çıkartıldığını bilmiyorum kii artı bide eşim o gün izinli değill iştegünaydın canım gazdır gaz
canım illede komşuyamı gitcen hava nasıl orda bilmiyorum ama iyice sar sarmala eşinle birlikte çıkart yunusu 10 dk bile yeter
sağolasın canım sanırım grip yine geliyo bana
günlük süt içebildiğine çok sevindim canım tarihine dikkat etmeyide unutma olurmu afiyet olsun kızmıza yarasın
günaydınnnnnn şekerlerimmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz
günaydın topik güzelleri
KAMERCİM canım gözünüzaydın ALLAH analı babalı büyütsün inş....
canım kan şekeri için üzülme bak benim yiğenim 2600 doğdu ve bizimkininde kan şekeri düşük çıkmıştı bizimkinide hemen hastaneden çıkartamadık.. doktorlar sık sık emzirin dediler artı bide mama verdik çok şükür düzeldi şimdi 1.5 yaşında bıcırmı bıcır bişi oldu... korkmayın canım ALLAH ın izniyle bişi olmaz...
DURUCUM geçmiş olsun adaşım neyin var kuzum... :94::94:
bu arada duru o dediğin günlük sütten çok şükğr içebildim.. İPEĞİM in dediği gibi akşam yatarken içtim..... bir bardak bide sabah eşim işe giderken içtim.. erken gittiği için işe ben o saatte kahvaştı yapamıyorum dedim kızım aç kalmasın.... saolun kızlar ya iyiki varsınuz..BEBİŞİMİN KİLOSUNU KURTARDINIZ...
NURAYCIM test yaptın mı bacım... hayırlı haberlerle dön...
İPEĞİM sen nasılsın bacım...
günaydın belki ağrısı vardı onun için ağladı paşa
hoşgelsdin fatoşcum
iyiyim canım oturuyorum boş boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?