Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aynen datlım sölemesi ayıp kaç gündür wcye çıkamadım o bile sinir etti beni haklısın walla

haklısın walla quzumm onlarla çıkartacaktım adetlilermiş quzum ya bitmez o güne kadar diyolar yanıma gelmiyolar adetliyken gelinmezmiş telde konuştum

hoşgeldin canım valla eltimin küçük kızı doğduktan sonra kırkını beraber çıkardık ama hatırlamıyorum aşkım ya... sadece kovadaki suyu bebişi ve kendini yıkadıktan sonra eve serptiğini hatırlıyorum canım biraz soınra yengem gelince sorarım canım ne zaman çıkıyo 40 ın....

günaydın canım gazdır gaz
canım illede komşuyamı gitcen hava nasıl orda bilmiyorum ama iyice sar sarmala eşinle birlikte çıkart yunusu 10 dk bile yeter

sağolasın canım sanırım grip yine geliyo bana
günlük süt içebildiğine çok sevindim canım tarihine dikkat etmeyide unutma olurmu afiyet olsun kızmıza yarasın

geçmiş olsun canım havalrdan bi açıp bi kapıyo tam hasta olma havası ben de kafamı kaldıramıyorum valla uykudan ..... saol teyzesi dikkat ediriz...

günaydınnnnnn şekerlerimmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz

hoşgeldin şeker kız candy sen nasılsın bakalım....

günaydın belki ağrısı vardı onun için ağladı paşa

hoşbuldukkkkk kuzummmmmmmmmmm iyiyimmmmm yaşlılığımın tadını çıkarıyorum

tamam quzumm sen sor bekliyorum datlım benimm
perşembe günü fatlımmm
aplam nasıl çıkartıldığını bilmiyorum kii artı bide eşim o gün izinli değill işte
taa gece 11 de geliyorr

iyiyim canım oturuyorum boş boş

bide eşime çattım durdumm gaz ilacı almadıya ebenin ve eczacının lafına bakarak yunusta böle olunca çağırda çıkarsınlar gazını falan demeye başladımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…