Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşgeldinn zuzumm
ye teyzesiii yee evet quzum çok şükürr

hoşbulduk kuşum nasılsın bakimmm çok şükür seni son zamanlarda daha mutlu görüyorum bu beni daha mutlu ediyo kuzuum benim...

çok şükür canım mutluyum bu aralarr :93::93::93:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın canım hayırdırrr güzel bir haberin varmış gibi duruyorsunn
günaydınnnnnn şekerlerimmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz
günaydınn fatoşum hoşgeldinn...nasılş geçti doğum günü anlat hele ..eşin ne aldı sana:))

Son düzenleme:
yok yaa nurcancımnmmm bikaç gündür bunalım takılıyodum yaaa bugün daha iyiyim ondan böleee

bide eşime çattım durdumm gaz ilacı almadıya ebenin ve eczacının lafına bakarak yunusta böle olunca çağırda çıkarsınlar gazını falan demeye başladımm
keşke hiç ilaç kullanılmasa ama bazen ilaç kullanmak gerekiyo o çocuk ağlamaktan bitap düşeceğine sorunu gazsa verirsin ilacını rahatlar ben olsam bende kızardım eşime erkeklerin böyle şeylere karışmaması lazım
boşver canım otur oturabildiğin kadar sonra bunların acısı çıkacak canım bıugünleri çok ararız çoookkkkk

halsiz olmasam oturmaktan şikayetim yok

kızlar sizlere doyum olmuyo çok fena uyku bastırdı saat 10 kalktım ama ne iş anlayamadım biraz uzanıp kestireyim canlarım sonra görüşürüz..

aynen aplamm yaa deli oldumm gözünden yaş geldii ta
avy efendim rezene de vermeyin dedi dr verdim dün rezene yatarkenn

canım o halsizlik ve uyku hali bende de var normaldir heralde dün doktora sormadım ama... hadi ben kaçtım uyumaya

canlarım bu perşembe günü ataşehir memorial de saat 14.00 da tüp bebek bilgilendirme toplantısı varmış katılımlar ücretsiz istanbulda olup gitmek isteyen olursa diye yazdımm(hem de açık doktorumun reklamını yapıyım demiii ama):82::82::82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…