günaydın hayırdır
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnmmmm nasılsınnnn yakışıklıııı damadımm nasılllll
melıkemmm kuzummmm bebenın 40 çıkıyooo pıtırcıgınnnnnn anamm ısırırım onun popsunuuuu maşallahhhhhh
hoşbulduk kuşum nasılsın bakimmm çok şükür seni son zamanlarda daha mutlu görüyorum bu beni daha mutlu ediyo kuzuum benim...
günaydın canım hayırdırrr güzel bir haberin varmış gibi duruyorsunnGünaydınnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınn fatoşum hoşgeldinn...nasılş geçti doğum günü anlat hele ..eşin ne aldı sana:))günaydınnnnnn şekerlerimmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz
fatoş ve bebek günaydın kızlar
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnmmmm nasılsınnnn yakışıklıııı damadımm nasılllll
melıkemmm kuzummmm bebenın 40 çıkıyooo pıtırcıgınnnnnn anamm ısırırım onun popsunuuuu maşallahhhhhh
keşke hiç ilaç kullanılmasa ama bazen ilaç kullanmak gerekiyo o çocuk ağlamaktan bitap düşeceğine sorunu gazsa verirsin ilacını rahatlar ben olsam bende kızardım eşime erkeklerin böyle şeylere karışmaması lazımbide eşime çattım durdumm gaz ilacı almadıya ebenin ve eczacının lafına bakarak yunusta böle olunca çağırda çıkarsınlar gazını falan demeye başladımm
boşver canım otur oturabildiğin kadar sonra bunların acısı çıkacak canım bıugünleri çok ararız çoookkkkk
keşke hiç ilaç kullanılmasa ama bazen ilaç kullanmak gerekiyo o çocuk ağlamaktan bitap düşeceğine sorunu gazsa verirsin ilacını rahatlar ben olsam bende kızardım eşime erkeklerin böyle şeylere karışmaması lazım
halsiz olmasam oturmaktan şikayetim yok
keşke hiç ilaç kullanılmasa ama bazen ilaç kullanmak gerekiyo o çocuk ağlamaktan bitap düşeceğine sorunu gazsa verirsin ilacını rahatlar ben olsam bende kızardım eşime erkeklerin böyle şeylere karışmaması lazım
halsiz olmasam oturmaktan şikayetim yok
güle güle datlım git dinlen quuz uyu bebeişe ve kendine iyi bakk öpüldünüzzkızlar sizlere doyum olmuyo çok fena uyku bastırdı saat 10 kalktım ama ne iş anlayamadım biraz uzanıp kestireyim canlarım sonra görüşürüz..
hoşbuldummmm durucumm nasılsınnn
acıktım ben öğle yemeği tepsimi alıp geliyorum
kızlar bende biraz çıksam iyi olacak
güle güle datlım git dinlen quuz uyu bebeişe ve kendine iyi bakk öpüldünüzz
hoşgeldin canımcımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?