hep böyle mutlu ol inşallahyok yaa nurcancımnmmm bikaç gündür bunalım takılıyodum yaaa bugün daha iyiyim ondan böleee
hadi al de gel quzuu afiyet bal şeker olsun yarasın benim canım hiç bişi istemedi kurabiye yiyorum öğle yemeği niyetinee
fatoş çevrimdışıı duymıuyo seni şuandafatooooş anlatsana dün neler yaptınız
çok şükür canım iyiym sende iyisin maşalahhhhoşbuldukkkk iyisin dimi canım
bugünlük böyle olsun ama unutma hala yemene dikkat etmen lazım sütün için
inşallah müjdeli haberlere döner aramızdakızlarr nuray doktora gidecektii inşallah hamiledir bu sabah namazda dua ettim onun için ayrıcaçok merak ediyorummm
benimde üstüme bir ağırlık çöktü çıkıp şöyle bir uzanayım en iyisi
ohh yatan yatanaa git hadi quzum uzan eccik öptümm koccamannbenimde üstüme bir ağırlık çöktü çıkıp şöyle bir uzanayım en iyisi
fatoş çevrimdışıı duymıuyo seni şuanda
aynen öyle valla bitiremiyecem diye korkuyorum ..11. cüz okudum şuana kadar .. bugün 4 cüz okusam yarılamış olacamfazla yatma bugün tembellik yapmayalım sende bende cüzlerimizi okuyalım
ditmiş gardaşımmohh yatan yatanaa git hadi quzum uzan eccik öptümm koccamann
ditmiş miiiiiiiii
aynen öyle valla bitiremiyecem diye korkuyorum ..11. cüz okudum şuana kadar .. bugün 4 cüz okusam yarılamış olacam
ditmiş gardaşımm
offfffffff kızlar çok kötüyüm üşüttümmü yoksa hamileliktenmi anlamıorum elim kolum kalkmıor başım çok ağrıyorrr midem o kadar fena ki yatsamda bulanıor kalksamda yatmak istiorum bulantıdan yatamıorum......buraya bakım accık dedim çıkarım şimdi.
ahh canım geçmiş olsun şimdi kaç haftalık oldunn benim de en korktuğum şey istifra etmektir
6.haftadayım .yarından sonra 7 oluorum ....bi şikayetim yok şükür ama bugün daha bi fenayım....
yarında kontrol var bakalım inşallah kalp atışını duyabilirim
ben çıktım kızlar görüşürüzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?