merhaba kızlar nasılsınız
pınar napıyorsun sesin çıkmıyor
iki gündür yürüyüş yapıyorum nasıl hamladım bilemezsin ayaklarımın üzerine basamıyorum soğon suyu içmeye başladım çok kötü tadı devam edemiycem heralde
ben ev hanımıyım yürüyüşü yaparken arkadaş lazım tek olmuyor benimgibi tombik bir arkadaşım var onunla iki gündür yürüyoruz o olmasa bende yürümem biraz okonularda tembelimdir.Ya inş. nuray hayırlı bir haber verir haber bekliyorum onun yerine ben heycanlanıyorum
ben ev hanımıyım yürüyüşü yaparken arkadaş lazım tek olmuyor benimgibi tombik bir arkadaşım var onunla iki gündür yürüyoruz o olmasa bende yürümem biraz okonularda tembelimdir.Ya inş. nuray hayırlı bir haber verir haber bekliyorum onun yerine ben heycanlanıyorum
canım allah razı olsun inan hastaneye gitmeye korkuyorum inşallah hayırlısıyla bişiler olur rabbim bu sefer sevindirir beni ve tüm arkadaşlarımı canım benim hepimize hayırlı haber vermeyi nasip etsin kurban olduğum rabbim
kayseriliyim kayserideyim
Nuray hayırlısı olsun arkadaşım eninde sonunda sonucu alacaksın korkunun ecele faydası yok inş.hayırlı haber alırsın.Pınar ben evlendikten sonra 25 kilo aldım boy 1.65 ben pco hastasıyım 7 senede ilaçlarında etkisiyle kilolarıma kilo ekledim
anaaaaaa nurayyyyyykız daha gitmedin mi kuşumm burda meraktan çatlıcazzz :18::18:
son bir saatt :18: :18: :18: :18:canım saat 2 buçukta sonucu alıcam bekliyorum bende çatlamak üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?