Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iki gündür yürüyüş yapıyorum nasıl hamladım bilemezsin ayaklarımın üzerine basamıyorum soğon suyu içmeye başladım çok kötü tadı devam edemiycem heralde

iki gündür yürüyüş yapıyorum nasıl hamladım bilemezsin ayaklarımın üzerine basamıyorum soğon suyu içmeye başladım çok kötü tadı devam edemiycem heralde

sakın bırakma ayşecimmm çok faydalıymışşş ne yap et içmeye çalışş evdesin dimi çalışmıyosun nasıl olsa valla benim de yürümem lazım ama hep tembellik ediyorum hele bizim buralar tam yürüyüş ve spor alanlarıyla dolu çok güzel her yer çamlık ama ben hep üşeniyorumm bi de insanın yanında 1 tane arkadaşı olması lazım tek başına zevkli olmuyo biz bazen eşimle akşamları çıkıyoruz ama yemeğin üstüne daha kötü

ayşecik sen hangi şehirdeydin yaaa unutuyorumm kızların hangi şehirlerde olduklarını:26::26::26:

ben ev hanımıyım yürüyüşü yaparken arkadaş lazım tek olmuyor benimgibi tombik bir arkadaşım var onunla iki gündür yürüyoruz o olmasa bende yürümem biraz okonularda tembelimdir.Ya inş. nuray hayırlı bir haber verir haber bekliyorum onun yerine ben heycanlanıyorum

canım allah razı olsun inan hastaneye gitmeye korkuyorum inşallah hayırlısıyla bişiler olur rabbim bu sefer sevindirir beni ve tüm arkadaşlarımı canım benim hepimize hayırlı haber vermeyi nasip etsin kurban olduğum rabbim

evettt canım yaaa inşallahhhhhhh nuraydan iyi naber alırızz ben 64 kiloyum canım yaa boyum 1 65 evlendikten sonra 5 6 kilo aldımm bu 5 kiloyu versem süper olacak

anaaaaaa nurayyyyyykız daha gitmedin mi kuşumm burda meraktan çatlıcazzz :18::18:

Nuray hayırlısı olsun arkadaşım eninde sonunda sonucu alacaksın korkunun ecele faydası yok inş.hayırlı haber alırsın.Pınar ben evlendikten sonra 25 kilo aldım boy 1.65 ben pco hastasıyım 7 senede ilaçlarında etkisiyle kilolarıma kilo ekledim

inşallah verirsin canım hamile kalmadan versen çok iyi olurr tüp bebekten önce kilo vermek ve sigara içiliyo bırakmak lazım en az 3 ay önce sigarayı bırakmak gerekliymişş ben ağzıma sürmedim şimdiye kadar sigara ama eşim sayesinde içmiş kadar oluyorummm ama inş bi hamile kalayım ben biliyorum ona yapacağımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…