canım saat 2 buçukta sonucu alıcam bekliyorum bende çatlamak üzereyim
Nuray hayırlısı olsun arkadaşım eninde sonunda sonucu alacaksın korkunun ecele faydası yok inş.hayırlı haber alırsın.Pınar ben evlendikten sonra 25 kilo aldım boy 1.65 ben pco hastasıyım 7 senede ilaçlarında etkisiyle kilolarıma kilo ekledim
allahhımmmmm nolurr yarabbimmmm nuraycığım hamile olsunnnnnnnnnnn
amin canım hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallah bu kiloları napsak ki bendede var 1.60 boy 78 kilo evlenince çok kilo aldım ilaçlardan evlendiğimde 57 kiloydum o kiloyu unutalı çok oldu17:
nuraydan haber varmı diye girdim neyse çıkayım 1 saat sonra gelirim yinee
sende pco hastasımısın?sivilcende varmı
sivilcemde var pco yoktu bildiğim kadarıyla:26::26:
hanımlar muhabet uçmuşşşşşşşşşşşş
slm kızlar bende nuraydan haber varmı die geldim ama daha gitemiş 1 saate geliirmm öpüldünüzz
banada bu seneye kadar diyen yoktu birsürü doktora gittim tedaviler gördüm hiçbiride sorununuz şu demedi benim tüp bebek raporumda açıklanamayan infertilite yazıyor ilk defa tüp bebek dr. söyledi pco sun diye kilo dahada tetikliyormuş pco yu
naber diğer topikten yazdım sana görmedin sanırımm
kızlar hepinizden allah razı olsun öyle iyisinizki hepinizdeki o heyacanı rabbim boşa çıkarmasın sizlerle tanıdığıma o kadar mutluyum ki iyiki varsınız buradaki bu bağlılık o kadar güzel ki olurda negatif sonuç alırsam( ki inşallah bçyle bir şeyle bu sefer karşılaştırmaz rabbim ) bu sefer daha kolay atlatacağıma eminim çünkü sizlerin desteğini dualarnı hissetdip içim o kadar rahatlıyorki rabbim hepimizin gönlünden geçeni versin kimse birbirini tanıyor ama birbirine o kadar yakın hissediyorki bu bile insanı rahatlatıyorneyse içimden dah açok güzel şeyler geçio ki ama dile getirip yazamıyorum acayip duygu yoğunluğuna girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?