Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

amin canım hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallah bu kiloları napsak ki bendede var 1.60 boy 78 kilo evlenince çok kilo aldım ilaçlardan evlendiğimde 57 kiloydum o kiloyu unutalı çok oldu17:

slm kızlar bende nuraydan haber varmı die geldim ama daha gitemiş 1 saate geliirmm öpüldünüzz

hanımlar muhabet uçmuşşşşşşşşşşşş

valla canım bilmiyorum artık hayırlısı yaa

kızlar hepinizden allah razı olsun öyle iyisinizki hepinizdeki o heyacanı rabbim boşa çıkarmasın sizlerle tanıdığıma o kadar mutluyum ki iyiki varsınız buradaki bu bağlılık o kadar güzel ki olurda negatif sonuç alırsam( ki inşallah bçyle bir şeyle bu sefer karşılaştırmaz rabbim ) bu sefer daha kolay atlatacağıma eminim çünkü sizlerin desteğini dualarnı hissetdip içim o kadar rahatlıyorki rabbim hepimizin gönlünden geçeni versin kimse birbirini tanıyor ama birbirine o kadar yakın hissediyorki bu bile insanı rahatlatıyor neyse içimden dah açok güzel şeyler geçio ki ama dile getirip yazamıyorum acayip duygu yoğunluğuna girdim

slm şekercikler nabersiniz fenayım yine bugün sabahtan beri boğazım acıyo artık şaşırdım ne yapacağımı kendmi o koltuktan bu koltuğa atmaktan inanın yoruldum
bu arada beeeeeeennn dün gece milli oldum ama artık 3 ay yapmamaya kararverdik çünkü bişey anlamadık
nuray gebelik sonucumu bekliyo kusura bakmayın takip edemedim biliyosunuz neler oluyiiii inşalllaaaahhhhhhhhhhh nuray arkadaşımız hayırlı güzel haberle gelirde listemiz kabardıkça kabarır dua ediyorum senin için nuray allaho güzel haberi almayı nasip etsin sanaaaaaa
haydi ben çıktım öpüyorum herkesiiii hoşçakalın bebeitolarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…