ben çıkıyorum kızlar dualarınızı eksik etmeyin grşz
Eki Görüntüle 172351 Eki Görüntüle 172350 Eki Görüntüle 172349 Eki Görüntüle 172348 Eki Görüntüle 172346 Eki Görüntüle 172347
bunlarda benden sanaaaaaaaaaaaaaa
nasılsınız kızlar tubiş gelmiş hoşgelmiş milli olmuş tebrikler tubişşşşşşş
hepinize güzel temennileriniz için teşekür ederim bacılarım benimmmmmmmm
inşallah bebişimizin sağlığı bir an önce düzelirama güzel haberlerini aldım kızmın
annesi ve babasını almışlar yanına 5 dk onlar odaya girince ciyak ciyak bağırmış kuzum seslerini aldı heralde yavrummmburnunda hortum gözünde bandaj varmış onları eliyle tırmalıyomuş çıkarmaya çalışıyomuş maşallah çokkkkkkkk hareketliymiş kuzummm şekeri normale dönmüş çok şükür ama çokk kusuyomuş çünkü anne karnında pislik yutmuş çok su içmiş hortumla o suyu boşaltıp kusmasını durduracaklarmış sonrada yoğun bakımdan normal odaya geçireceklermiş onu düzeltmeye çalışıyolarmış inşallah biran önce dzelir normal odada annesini emecekmiş artık çok şükür ama 1 hafta kadar hastanedelermiş daha olsun bunada şükür allahım kurban olduğum güç versin meleğimize inşallahhhhhhhh anneside çok mutlu bu arada
ayyy lilyuma bayılırım bi ara büyütmüştüm ama ömrü çok kısa oluyo gene ekicez soğanını alıp çok teşekkürler yetercimm inşallah doğumunda da böle çiçekler alırcaksınn öptümm
nasılsınız kızlar tubiş gelmiş hoşgelmiş milli olmuş tebrikler tubişşşşşşş
inşallah bebişimizin sağlığı bir an önce düzelirama güzel haberlerini aldım kızmın
annesi ve babasını almışlar yanına 5 dk onlar odaya girince ciyak ciyak bağırmış kuzum seslerini aldı heralde yavrummmburnunda hortum gözünde bandaj varmış onları eliyle tırmalıyomuş çıkarmaya çalışıyomuş maşallah çokkkkkkkk hareketliymiş kuzummm şekeri normale dönmüş çok şükür ama çokk kusuyomuş çünkü anne karnında pislik yutmuş çok su içmiş hortumla o suyu boşaltıp kusmasını durduracaklarmış sonrada yoğun bakımdan normal odaya geçireceklermiş onu düzeltmeye çalışıyolarmış inşallah biran önce dzelir normal odada annesini emecekmiş artık çok şükür ama 1 hafta kadar hastanedelermiş daha olsun bunada şükür allahım kurban olduğum güç versin meleğimize inşallahhhhhhhh anneside çok mutlu bu arada
milli oldun demek heee hade gözün aydınnslm şekercikler nabersiniz fenayım yine bugün sabahtan beri boğazım acıyo artık şaşırdım ne yapacağımı kendmi o koltuktan bu koltuğa atmaktan inanın yoruldum
bu arada beeeeeeennn dün gece milli oldumama artık 3 ay yapmamaya kararverdik çünkü bişey anlamadık
nuray gebelik sonucumu bekliyo kusura bakmayın takip edemedim biliyosunuz neler oluyiiii inşalllaaaahhhhhhhhhhh nuray arkadaşımız hayırlı güzel haberle gelirde listemiz kabardıkça kabarır dua ediyorum senin için nuray allaho güzel haberi almayı nasip etsin sanaaaaaa
haydi ben çıktım öpüyorum herkesiiii hoşçakalın bebeitolarrrr
oyyy yavrum benimmm inşallah daha iyi olacak teyzesii merak etme sen annesinin kokusunuda aldıysaa daha çabuk toparlanırr ...çok evindim canım tekrar gözünüz aydın analı babalı büyütmek nasip etsin...darısı başımıza :97:nasılsınız kızlar tubiş gelmiş hoşgelmiş milli olmuş tebrikler tubişşşşşşş
canım tekrar geçmiş olsun güzel habelerin devamı gelsin inşşşşş
allahın izni ile hiç bir şey olmaz korma
olsun 1 hafta has yeterki sağlığına kavuşsun canımm
sağolun yeterim allah razı olsun geçmişe çok bakamadım haber bekliyoruz heralde inşallah nurayım hayde halaylar çektir bizede
moralimde düzeldi ki ohhhhhhhh daha mutlu halay çekerimmmmmmmm
milli oldun demek heee hade gözün aydınnzaten belli oluyo milli olduğun bugün sesin sedan çıkmadı hiçç
oyyy yavrum benimmm inşallah daha iyi olacak teyzesii merak etme sen annesinin kokusunuda aldıysaa daha çabuk toparlanırr ...çok evindim canım tekrar gözünüz aydın analı babalı büyütmek nasip etsin...darısı başımıza :97:
yetercim kaç topik bir arada takipediyorsun zor olmuyormu canım ben bir sadece burayı bile takip etmekte zorlanıyorum valla
kamercim inşallah en kısa zamnda düzelecek bebişiniz demek teyze oldun tebrik ederim ben de hem teyze hem halayımm inş sıra anne olmak var adını koydunuz mu canım allahım en kısa zamanda şifa versin inşallah dualarım minik bebişimizle
benimde abone olduğum çok konu var her zaman olmasada arada takip ediyorum sadece ..mesaj falan yazamıyorum senin gibicanım yaaaaaaaaa 20 tane abone olduğum var onları sürekli takip ediyorum:26::26::26: gezerken daldıklarımda var tabikiiii
ismiyle büyüsün çok güzelmiş ismisağol canım inşallah sıra annelikte
kızımızın ismi sahra nil
biran heyecanlandım nuray geldi sandımNurayyyy burayaaa yumruk havayaaaaaaaaaaa
biran heyecanlandım nuray geldi sandım
biran heyecanlandım nuray geldi sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?