Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nasılsınız kızlar tubiş gelmiş hoşgelmiş milli olmuş tebrikler tubişşşşşşş
hepinize güzel temennileriniz için teşekür ederim bacılarım benimmmmmmmm
inşallah bebişimizin sağlığı bir an önce düzelirama güzel haberlerini aldım kızmın
annesi ve babasını almışlar yanına 5 dk onlar odaya girince ciyak ciyak bağırmış kuzum seslerini aldı heralde yavrummmburnunda hortum gözünde bandaj varmış onları eliyle tırmalıyomuş çıkarmaya çalışıyomuş maşallah çokkkkkkkk hareketliymiş kuzummmşekeri normale dönmüş çok şükür ama çokk kusuyomuş çünkü anne karnında pislik yutmuş çok su içmiş hortumla o suyu boşaltıp kusmasını durduracaklarmış sonrada yoğun bakımdan normal odaya geçireceklermiş onu düzeltmeye çalışıyolarmış inşallah biran önce dzelir normal odada annesini emecekmiş artık çok şükür ama 1 hafta kadar hastanedelermiş daha olsun bunada şükür allahım kurban olduğum güç versin meleğimize inşallahhhhhhhh anneside çok mutlu bu arada

canım tekrar geçmiş olsun güzel habelerin devamı gelsin inşşşşş
allahın izni ile hiç bir şey olmaz korma
olsun 1 hafta has yeterki sağlığına kavuşsun canımm

canımsın yaaaaaaaa teşekür edeirmmmmmmmmmm

kamercim inşallah en kısa zamnda düzelecek bebişiniz demek teyze oldun tebrik ederim ben de hem teyze hem halayımm inş sıra anne olmak var adını koydunuz mu canım allahım en kısa zamanda şifa versin inşallah dualarım minik bebişimizle

milli oldun demek heee hade gözün aydınn zaten belli oluyo milli olduğun bugün sesin sedan çıkmadı hiçç

oyyy yavrum benimmm inşallah daha iyi olacak teyzesii merak etme sen annesinin kokusunuda aldıysaa daha çabuk toparlanırr ...çok evindim canım tekrar gözünüz aydın analı babalı büyütmek nasip etsin...darısı başımıza :97:

Son düzenleme:
canım tekrar geçmiş olsun güzel habelerin devamı gelsin inşşşşş
allahın izni ile hiç bir şey olmaz korma
olsun 1 hafta has yeterki sağlığına kavuşsun canımm

sağolun yeterim allah razı olsun geçmişe çok bakamadım haber bekliyoruz heralde inşallah nurayım hayde halaylar çektir bizede
moralimde düzeldi ki ohhhhhhhh daha mutlu halay çekerimmmmmmmm

sağolun yeterim allah razı olsun geçmişe çok bakamadım haber bekliyoruz heralde inşallah nurayım hayde halaylar çektir bizede
moralimde düzeldi ki ohhhhhhhh daha mutlu halay çekerimmmmmmmm

yaaaaaaaaa inşşşşşşşşş güzeliklere ihtiyacımız varrrrrrrrr:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

aminn nurcikim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yetercim kaç topik bir arada takipediyorsun zor olmuyormu canım ben sadece burayı bile takip etmekte zorlanıyorum valla

Son düzenleme:
yetercim kaç topik bir arada takipediyorsun zor olmuyormu canım ben bir sadece burayı bile takip etmekte zorlanıyorum valla

canım yaaaaaaaaa 20 tane abone olduğum var onları sürekli takip ediyorum:26::26::26: gezerken daldıklarımda var tabikiiii

sağol canım inşallah sıra annelikte
kızımızın ismi sahra nil

canım yaaaaaaaaa 20 tane abone olduğum var onları sürekli takip ediyorum:26::26::26: gezerken daldıklarımda var tabikiiii
benimde abone olduğum çok konu var her zaman olmasada arada takip ediyorum sadece ..mesaj falan yazamıyorum senin gibi beynim döner yaww:86::86::86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…