Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Kamercim ben de 8 ay önce hala oldum ömerimiz oldu bizimde çok minik doğmuştu 2 450 ama şimdi bi gör maşaallah kilosu fazla bile biyo doktoru hem senin minik meleğim çok güzel doğmuş kilosu gayet iyi en sevdiğim yeni doğmuş bebek kokusu allah nasıl kokar misler gibi dimi

oyyyyyyy evet ya mis koksun yavrularrrrrr bizim kilomuz normal canım evet bide anne sütü vermeye başlasak çok rahatlıccaz inşalllahh
of kızlar allah kimseye göstermesin bu durum o kadar zorki düşünün yanına girmiş annesi ama dokunamamış bile camdan bakabilmiş dokunması yasak mış bunada şükür gerçi demi dünya gözüyle görmüş ya
dün çok zor geçti herkesin bebesi getirilip verilince kardeşim mahvodu yazık allah kimseye bu dururmu yaşatmasınnnnnnnnn

ahh canım allah sabır versinnn inşş ben de çok korkuyorum canım yaaa kendim için benim de erken doğum ve düşük riskim fazla rahimden dolayıı çift rahim var bende gerçi bunları konuşmak için daha çok erken hele bi hamile kalıyım inşş ama hamile bile kalsam çok zor geçecek sanırımm en korktuğumuz erken doğum :26:

inşallh canım hamile kalda tek allaha emanet kuzular demi bakarsın hiç sorun yaşamazsın inşallahh

Son düzenleme:

çok sevindm normale döndüğüne canım merak etme kısa zamanda toparlanır
adıda çok güzelmiş maşşallahh

kızlar yarın raporluyum haberiniz olsun
şirket tohtoru rapor yazdı hatta bugün git dedi gidemem dedim
ateşim 38,3 akşam dahada yükselir dedi

kızlar yarın raporluyum haberiniz olsun
şirket tohtoru rapor yazdı hatta bugün git dedi gidemem dedim
ateşim 38,3 akşam dahada yükselir dedi
kız madem izin verdi tepilirmi neden gitmedinn ..

rapor alman iyi olmuş canım evde dinlenerek daha çabuk atlatırsın inşallahh

ben geldimmm ama negatif geldim kızlarrr gerçi tam negatif değil
galiba(yada ben kendşimi kandırıyorum )
ya dr odasına girdim dr hemşire göz göze geldi hafif bi gülümseme oldu aralarında hocam sonucuna bakmıştık ya dedi dr tekrar bakalım dedi malesef dedi bana sonra pazartesiye kadar bekleyelim dedi hiç böle olmamıştı yoksa hemen söktürücü verşiyodu neden böle oldu anlamadım:26::26::26::84::84::84::84::84:

sonuç kağınıdaki sayıyı yazarmısın bizede

nuray geldiii:18::18::18::18:

ben geldimmm ama negatif geldim kızlarrr gerçi tam negatif değil
galiba(yada ben kendşimi kandırıyorum )
ya dr odasına girdim dr hemşire göz göze geldi hafif bi gülümseme oldu aralarında hocam sonucuna bakmıştık ya dedi dr tekrar bakalım dedi malesef dedi bana sonra pazartesiye kadar bekleyelim dedi hiç böle olmamıştı yoksa hemen söktürücü verşiyodu neden böle oldu anlamadım

aaaa inşallah hakkında hayırlısı olsun canım bende çözemedim belki doktorun bildği bişi vardır bence çok bozma moralini ama olacak diyede çok heveslenme canımmmmmmmm
hayırlısını dile

anlamadığım doktorlar neden gülümsemişlerki aralarında ..

seninle alakası yoktur canım hemşire tohtor beye cilve yapıyordurr belki

kız madem izin verdi tepilirmi neden gitmedinn ..

rapor alman iyi olmuş canım evde dinlenerek daha çabuk atlatırsın inşallahh

avrupa yakasından anadolu yakasına geçmek zor hiç halim yok gidemezdim
ev yakın olsa giderdim

nuraycım değerin kaç çıkmış

geçmiş olsun canımmmmmmmmm ivet zaten saat 4 olmuş demi 2 gün saydırma raporunu

bugün yazmadı yarına yazdı diper günü bilmem artık

nurcik bu arada haticenin tefriciyesini okudum biitti bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…