aaaa inşallah hakkında hayırlısı olsun canım bende çözemedim belki doktorun bildği bişi vardır bence çok bozma moralini ama olacak diyede çok heveslenme canımmmmmmmm
hayırlısını dile
ozaman tahmin yürütmek zor canım...hakkında hayırlısı olsunsonuç kağıdım yokki sonuç dr bilgisayarına gidiyo vermedi şimidye kadar hiç sonuç kağıdım olmadı
sonuç kağıdım yokki sonuç dr bilgisayarına gidiyo vermedi şimidye kadar hiç sonuç kağıdım olmadı
hayırlısı canım benim umutlanmıyorum zaten de şaşırdım neden öyle yaptıklarını anlamadım yok diyincede afalladım bişi soramadım pazartesi gel dedi bende kuzu kuzu çıktım yanından hayırlısı olsun bakalım
kısmette ne varsa o olur
e yaneee ...vermöeleri gerekiyorduu yahuuuallah allah sana vermesi lazımdı tahlil yaptırdığın yere sorsan sonuç kaç çıktı diye
anlamadığım doktorlar neden gülümsemişlerki aralarında ..
seninle alakası yoktur canım hemşire tohtor beye cilve yapıyordurr belki
allah allah sana vermesi lazımdı tahlil yaptırdığın yere sorsan sonuç kaç çıktı diye
e yaneee ...vermöeleri gerekiyorduu yahuuu
şimdi böylee varmı yokmu düşüncesi ile pazartesiye kadar beklemek zor olacak senin için..keşke daha detaylı anlatsaydı şu doktorr ..bilmiyorumda tohtarda evli hemşirede yeni hamile bilemem artık hayırlısı sonuç kağıdım yokki değerleri yazsam size
ya bilmiyorum dr bilgisayarına direkt gönderiyorlar sonuç kağıtları hiç kimseye verilmio yani istemekte aklıma gelmedi biraz afalladım yok deyince hayırlısı dedim dr öyle tabiki dedi pazartesi yine gel o zaman konuşalım ona göre dedie yaneee ...vermöeleri gerekiyorduu yahuuu
13 gün geciktiğini söyledinmiya bilmiyorum dr bilgisayarına direkt gönderiyorlar sonuç kağıtları hiç kimseye verilmio yani istemekte aklıma gelmedi biraz afalladım yok deyince hayırlısı dedim dr öyle tabiki dedi pazartesi yine gel o zaman konuşalım ona göre dedi
şimdi böylee varmı yokmu düşüncesi ile pazartesiye kadar beklemek zor olacak senin için..keşke daha detaylı anlatsaydı şu doktorr ..
13 gün geciktiğini söyledinmi
ya bilmiyorum dr bilgisayarına direkt gönderiyorlar sonuç kağıtları hiç kimseye verilmio yani istemekte aklıma gelmedi biraz afalladım yok deyince hayırlısı dedim dr öyle tabiki dedi pazartesi yine gel o zaman konuşalım ona göre dedi
valla tatlım sen bilirsin ama böyle bekliyerek için içini yemekten başka bişey olmaz ..tam olarak varmı yokmu öğren bakalımm ..seni korkutmak için söylemiyorum ama böyle gecikme bazen iyiyesorma ya canım bugün salı pazartesi nasıl olcaksa artık ya perşembe yada cuma ben yine kendim test mi yaptırsam yada sağlık ocağına mı gitsemki:26::26::26:
sen bence en iyismi özel bir doktora git tabi durumunuz müsaitse ..neymiş neyin nesiymiş öğrenmiş olursun ..13 gün az bir zaman değilkievet söyledim pazartesi gel dedi valla değerler yanıltmasın diye tekrar mı istedi ne yaptı bilmiyorum
canım benim yeni tedaviye ne zaman başlıcan onu soracaktır belkide yoksa pazartesiye 1 hafta var adet ol bitsin diye pazartesi demiştir muayne edecektir belkide:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?