Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aaaa inşallah hakkında hayırlısı olsun canım bende çözemedim belki doktorun bildği bişi vardır bence çok bozma moralini ama olacak diyede çok heveslenme canımmmmmmmm
hayırlısını dile

hayırlısı canım benim umutlanmıyorum zaten de şaşırdım neden öyle yaptıklarını anlamadım yok diyincede afalladım bişi soramadım pazartesi gel dedi bende kuzu kuzu çıktım yanından hayırlısı olsun bakalım
kısmette ne varsa o olur

aslında neden geciktiğine bakması lazımdı bence
neyse hayırlısı diyelim pazartesi ne diycek bakalım

anlamadığım doktorlar neden gülümsemişlerki aralarında ..

seninle alakası yoktur canım hemşire tohtor beye cilve yapıyordurr belki

bilmiyorumda tohtarda evli hemşirede yeni hamile bilemem artık hayırlısı sonuç kağıdım yokki değerleri yazsam size

bilmiyorumda tohtarda evli hemşirede yeni hamile bilemem artık hayırlısı sonuç kağıdım yokki değerleri yazsam size
şimdi böylee varmı yokmu düşüncesi ile pazartesiye kadar beklemek zor olacak senin için..keşke daha detaylı anlatsaydı şu doktorr ..

e yaneee ...vermöeleri gerekiyorduu yahuuu
ya bilmiyorum dr bilgisayarına direkt gönderiyorlar sonuç kağıtları hiç kimseye verilmio yani istemekte aklıma gelmedi biraz afalladım yok deyince hayırlısı dedim dr öyle tabiki dedi pazartesi yine gel o zaman konuşalım ona göre dedi

13 gün geciktiğini söyledinmi

şimdi böylee varmı yokmu düşüncesi ile pazartesiye kadar beklemek zor olacak senin için..keşke daha detaylı anlatsaydı şu doktorr ..

sorma ya canım bugün salı pazartesi nasıl olcaksa artık ya perşembe yada cuma ben yine kendim test mi yaptırsam yada sağlık ocağına mı gitsemki:26::26::26:

canım benim yeni tedaviye ne zaman başlıcan onu soracaktır belkide yoksa pazartesiye 1 hafta var adet ol bitsin diye pazartesi demiştir muayne edecektir belkide:26::26::26::26:

sorma ya canım bugün salı pazartesi nasıl olcaksa artık ya perşembe yada cuma ben yine kendim test mi yaptırsam yada sağlık ocağına mı gitsemki:26::26::26:
valla tatlım sen bilirsin ama böyle bekliyerek için içini yemekten başka bişey olmaz ..tam olarak varmı yokmu öğren bakalımm ..seni korkutmak için söylemiyorum ama böyle gecikme bazen iyiye bazende kötüye işarettir ..

evet söyledim pazartesi gel dedi valla değerler yanıltmasın diye tekrar mı istedi ne yaptı bilmiyorum
sen bence en iyismi özel bir doktora git tabi durumunuz müsaitse ..neymiş neyin nesiymiş öğrenmiş olursun ..13 gün az bir zaman değilki

Son düzenleme:
canım benim yeni tedaviye ne zaman başlıcan onu soracaktır belkide yoksa pazartesiye 1 hafta var adet ol bitsin diye pazartesi demiştir muayne edecektir belkide:26::26::26::26:

yeni tedaviye başlama tarihinide söylemedi pazartesi konuşuruz dedi pazartesiye kadar daha bekleyelim dedi

neyse kızlar benim eccik çıkmam lazım gelirim çıkmadan olurmu duru bacım geçmiş olsun tekrardan
nuraycımmmmm canım üzülme olacağına bırak kafanı boşalt biraz bak aklına yer ediyosan ondanda adetini geçiriyo olabirsin relax bacım relax

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…