Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın hatunlarrrrr nasılsınız bakalım 30 dk dır giremedim siteye sinir oldum ama sonunda geldim

günaydınlarrrr

geçmiş olsun annişşş
sınavıma daha bakadım sorular yayınlandı kendimi deneyip sonucumu tahmin edicem ama fırsat olmadı idare ederdi işte

annemede doktor ilaçlar vermiş 15 gün kullanıcak bakalım sonra tekrar gidecek tansiyondan hariç kolestrol ve astım bronsit gibi nefes darlığı ile ilgili bişeyler çıktı..

oy canim benim verirsen sevinirim canım... ben kaydetmeyi unutmuşum tubişten almıştım... bekliyom canım...

tamam canım şimdi mesaj göndericem sana

seyhan ismim.

hadi yaaa bizim işlerimizde hep böle sorunlu olur hiç düzgün gitmez bende sinir olurum neyse geç olsun temiz olsun diyek..bende iyiyim canım aynı işte

ya şu hastalıkalrın biri bitiyo diğer başlıyo allah beterinden korusun geçmiş olsun canım

tşk ederim seyhan desteğin için saol....

stres yapma canım biter kolay deil bu işler hep hayırlısını dile canım olurmu

cnm tşk ederim elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama bir yere kadar ufacık şeyde gözlerim dolu dolu oluyor nasıl atlatacağım inanın bilmiyorum elbet düzelecek ama bakalım bekleyip görücez....herkes için hayırlısın diliyorum cnm....

bu arada haticemin tefriciyesini
tuğbişimin ayetelini bitirdim allah kabul etsinn arkadaşlarıma sağlıcakla bebeler nasip etsin Rabbim

Canım Allaha sığın
sana hak veriyorum bu işler insanın psikolojisini alt üst ediyor bunun bir sınav olduğunu düşün bu sınavdan başarı ile geçeceğini düşün hayırlsı olsun bütün bu sıkıntılarını milyonlarca kadın ve aile yaşıyor diye düşün canım

kızlar ben çıkmak zorundayım çamaşır asılacak yine onları halledeyim sonra yine gelirim... sevocum sen noyu gönderirisin canım.. hadi görüşürüz...

tamam canım demekki kutuda sorun var olsun.. birazdan tubişi arar ondanda öğrenirim.... hade ben kaçtım k.i.b.

güle güle leydim kendine dikkat et

kamercik hala yazamıyomusun yaa sessizsin

bu arada nurcik bacım nerde bu sabah bi yeremi gitcekti

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa deli olacam ya
yazmaktan vazgeçtim gene yazıyom çıkmıyor çıkmıyor gereksizler çıkıyor gerekli ler çıkmıyorrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…