- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
günaydın hatunlarrrrr nasılsınız bakalım 30 dk dır giremedim siteye sinir oldum ama sonunda geldim
evet sevdam yaaa salı günü fenaydım dün evde yattım terledim açıldım bugün iyiyim çok şükür sağol geçmiş yazılarda sormuşsun yukarıya yazmayı unutuum canım sınavın nasıl geçti annen nasıl oldu sende iyisin demi
oy canim benim verirsen sevinirim canım... ben kaydetmeyi unutmuşum tubişten almıştım... bekliyom canım...
cnm senin isim nedir bnm cnm sıkkınlığını bilmiyorum biri dokunsa oturup ağlayacağım o kadar kötüyüm çok gerildim cnm neden böyleyim bilmiyorum tahlil leri versem rahatlayacam belkide ama bilmiyorum ne yapacağım inanki bilmiyorum güzelim.....
iyiyim canım daha ustaya okey vermedikki gelsin mobilyalarım bir tane salak usta yüzünden bekliyoruz
bir haftadır beyefendi fiyat vermedi sinir etti beni bu akşam lütfedip fiyat veriyomuş eşim onu bekliyo ...sen nasılsın canım
cnm bugun randevu alıcak cumartesiye bakalım inşallah halledeceğiz bu tahlil işleri bir bitsede bir rahatlasak.....
günaydınlarrrr
geçmiş olsun annişşş
sınavıma daha bakadım sorular yayınlandı kendimi deneyip sonucumu tahmin edicem ama fırsat olmadı idare ederdi işte
annemede doktor ilaçlar vermiş 15 gün kullanıcak bakalım sonra tekrar gidecek tansiyondan hariç kolestrol ve astım bronsit gibi nefes darlığı ile ilgili bişeyler çıktı..
tamam canım şimdi mesaj göndericem sana
seyhan ismim.
hadi yaaa bizim işlerimizde hep böle sorunlu olur hiç düzgün gitmez bende sinir olurumneyse geç olsun temiz olsun diyek..bende iyiyim canım aynı işte
günaydınlarrrr
geçmiş olsun annişşş
sınavıma daha bakadım sorular yayınlandı kendimi deneyip sonucumu yasakli site edicem ama fırsat olmadı idare ederdi işte
Annemede doktor ilaçlar vermiş 15 gün kullanıcak bakalım sonra tekrar gidecek tansiyondan hariç kolestrol ve astım bronsit gibi nefes darlığı ile ilgili bişeyler çıktı..
Tamam canım şimdi mesaj göndericem sana
Seyhan ismim.
Hadi yaaa bizim işlerimizde hep böle sorunlu olur hiç düzgün gitmez bende sinir olurumNeyse geç olsun temiz olsun diyek..bende iyiyim canım aynı işte
stres yapma canım biter kolay deil bu işler hep hayırlısını dile canım olurmu
yasemin cim mesaj kutun dolu gönderemiyorum :26:
cnm tşk ederim elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama bir yere kadar ufacık şeyde gözlerim dolu dolu oluyor nasıl atlatacağım inanın bilmiyorum elbet düzelecek ama bakalım bekleyip görücez....herkes için hayırlısın diliyorum cnm....
canım skutuyu boşalttım canım..
leydim84 isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için leydim84 isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.
canım hala bu uyarıyı veriyo
hala mıı
ama ben kututyuboşalttım.. :44:
bu arada haticemin tefriciyesini
tuğbişimin ayetelini bitirdim allah kabul etsinn arkadaşlarıma sağlıcakla bebeler nasip etsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?