Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

cnm haklısın hayırlısı ile inşallah güzelim hakkımızda herşeyin hayırlısı versin rabbim.....

kızlar bu arada bugün ve yarın rahatımm patron yok

patronda bebek isteyip olmayanlardan bizim gibi ameliyat olacak bugün

durum yaaaaaaaa 4 kere hatta 5 kere çıkmadı alıntı yaptıklarım çıkmıyor nedense
sana geçmiş olsun 4 kere yazdım inşallah bu sefer çıkar
hatice bozma moralini duru bacım doğru söliyi sınavımızı bizde geçecez allahın izniyle
sevoooo çok şanslısın canım patron seni çok iyi anlıyodur tedavi aşamalarında yardımcı olur inşallah
gönderiyom inşallah gelirrrrrrrrrrrrr

günaydınn tontişlerr nasılsınız bakemm...ben bu sabah biraz geç uyandımm hala uykum var birde acayip yorgunluk var üstümdee bahr yorgunluğu dedikleri bu olsa gerek.

sevom tekrar geçmiş olsun anne'ne .inşallah ilaçları şifaı olur canım

duru bacım bugün biraz daha iyisin herhalde..evde dinlenmen iyi olmuş daha çabuk toparlanırsın demiştimm..tekrar geçmiş olsun

hathar hsg stresi sarmış seni boşuna sters yaratma kendine .bu seferde korkudan kendini kasarsan daha çok ağrı hisedersin hem hsg filminde iyi çıkmaz sana söyliyimm

Son düzenleme:

geldiiiiiiiiiiiiiiiii

alıntısız yaz boşver uğraşma

hidrosel ameliyatı olacak bu 2.kez oluyo demekki geçmemiş valla iki günde toparlanıp geliyo ameliyattan sonra geçende bana diyoki seyhan bitek senle ben kaldık çocuk sahibi olmayan (işyerinde diğer patronun da eşi hamile haberi almıştık)

kamerim sağol canım

nurcikim sultanım uykunmu var bahar geldi ya yorgunluklar başlar sağolaın bacım dün yatıp dinlendim çokda ihtiyacım varmış çok iyi geldi walla

geldiiiiiiiiiiiiiiiii

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn çirkinlerrrrr:95::95::95::95::95:ayyyyyy benn bu smileyeee bayıldımmmmm:95::95::95::95::95::95:

hoşgeldin günaydın

evet kamer anlayışlı bildiği için bu konuları gerçi onlar daha yolun başındalar 1 senedir falan istiyolar eşinin yaşı 33 daha da istemiyodu aslında ama patron hep istiyodu

günaydın kızlar nasılsınız ben kötüyüm her yerim kırık gibi arıyor haşat oldum neyine senin spor hamur kızartmalarını ye otur evinde bu zamana kadar depolamış şimdide didiniyorsun hiç.Nurcan haticenin tefriciyesini okudum.:79::79::79:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn çirkinlerrrrr:95::95::95::95::95:ayyyyyy benn bu smileyeee bayıldımmmmm:95::95::95::95::95::95:

günaydın kızlar

nurcik günaydın canım demek hala uykun var bende bugün geç kaldım işe uyumaktan yetmiyo uyku yaa

fatoş sanada günaydınnn..o smile sana çok benziyoda o yüzden çazgır gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…