canım allaha sığın
sana hak veriyorum bu işler insanın psikolojisini alt üst ediyor bunun bir sınav olduğunu düşün bu sınavdan başarı ile geçeceğini düşün hayırlsı olsun bütün bu sıkıntılarını milyonlarca kadın ve aile yaşıyor diye düşün canım
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa deli olacam ya
yazmaktan vazgeçtim gene yazıyom çıkmıyor çıkmıyor gereksizler çıkıyor gerekli ler çıkmıyorrrrrrr
kızlar bu arada bugün ve yarın rahatımmpatron yok
patronda bebek isteyip olmayanlardan bizim gibi ameliyat olacak bugün
durum yaaaaaaaa 4 kere hatta 5 kere çıkmadı alıntı yaptıklarım çıkmıyor nedense
sana geçmiş olsun 4 kere yazdım inşallah bu sefer çıkar
hatice bozma moralini duru bacım doğru söliyi sınavımızı bizde geçecez allahın izniyle
sevoooo çok şanslısın canım patron seni çok iyi anlıyodur tedavi aşamalarında yardımcı olur inşallah
gönderiyom inşallah gelirrrrrrrrrrrrr
geldiiiiiiiiiiiiiiiii
hatice bozma moralini duru bacım doğru söliyi sınavımızı bizde geçecez allahın izniyle
sevoooo çok şanslısın canım patron seni çok iyi anlıyodur tedavi aşamalarında yardımcı olur inşallah
günaydınn tontişlerr nasılsınız bakemm...ben bu sabah biraz geç uyandımm hala uykum var birde acayip yorgunluk var üstümdee bahr yorgunluğu dedikleri bu olsa gerek.
sevom tekrar geçmiş olsun anne'ne .inşallah ilaçları şifaı olur canım
duru bacım bugün biraz daha iyisin herhalde..evde dinlenmen iyi olmuş daha çabuk toparlanırsın demiştimm..tekrar geçmiş olsun
hathar hsg stresi sarmış seni boşuna sters yaratma kendine .bu seferde korkudan kendini kasarsan daha çok ağrı hisedersin hem hsgden iyi çıkmaz sana söyliyimm
geldiiiiiiiiiiiiiiiii
günaydınn tontişlerr nasılsınız bakemm...ben bu sabah biraz geç uyandımm hala uykum var birde acayip yorgunluk var üstümdee bahr yorgunluğu dedikleri bu olsa gerek.
sevom tekrar geçmiş olsun anne'ne .inşallah ilaçları şifaı olur canım
duru bacım bugün biraz daha iyisin herhalde..evde dinlenmen iyi olmuş daha çabuk toparlanırsın demiştimm..tekrar geçmiş olsun
hathar hsg stresi sarmış seni boşuna sters yaratma kendine .bu seferde korkudan kendini kasarsan daha çok ağrı hisedersin hem hsg filminde iyi çıkmaz sana söyliyimm
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn çirkinlerrrrr:95::95::95::95::95:ayyyyyy benn bu smileyeee bayıldımmmmm:95::95::95::95::95::95:
günaydın kızlar nasılsınız ben kötüyüm her yerim kırık gibi arıyor haşat oldum neyine senin spor hamur kızartmalarını ye otur evinde bu zamana kadar depolamış şimdide didiniyorsun hiç.Nurcan haticenin tefriciyesini okudum.:79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?