Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

patron geldi patroniçede gelyomuş gelmeden ecik daha yazım bari
ipemm alıntı yapmıyım demi
sevo patronnuda üye yap buraya berabercenek yazışırsınız
nurcik hoşgeldin canımmmmmm bendede var bahar yorgunluğu sorma bacım akşam salak olyom yemekten sonra iyice
kızlar ben yazmasamda çıkmam sizi takkip ederim olurmu
bakim bu gelecekmikafasına vurunca geliyo eşolusu

papatya günaydın ilk hafta sporda ham olduğundan öle oluyosun ama bırakma bence sonra gerçekten yararını göreceksin

hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız beni sormayın o kadar keyfim bozukki sanki içimde çocuk felan yok gibi geliyo şeytan kalk hatice temizliyap diyo niye böyle oldum ben çok korkuyorum

nurcik günaydın canım demek hala uykun var bende bugün geç kaldım işe uyumaktan yetmiyo uyku yaa

fatoş sanada günaydınnn..o smile sana çok benziyoda o yüzden çazgır gene

aaaaaaaaaaaaa evetttt tamdaa benimm aklımdan geçiyoduu bu bana çok benziyoo dieeee helall olsun sevo internet ortamındadaaa çözmüşsün beniiiii95::95::95::95::95::95::95::95:)

inşallah sizde daha fazla beklemeden bebek sahibi olursunuz
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn çirkinlerrrrr:95::95::95::95::95:ayyyyyy benn bu smileyeee bayıldımmmmm:95::95::95::95::95::95:

günaydın

devam et spora ilk gün normaldir

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn çirkinlerrrrr:95::95::95::95::95:ayyyyyy benn bu smileyeee bayıldımmmmm:95::95::95::95::95::95:
bu smileyyy sanaaa çok yakışıyorrr

nurcik günaydın canım demek hala uykun var bende bugün geç kaldım işe uyumaktan yetmiyo uyku yaa

fatoş sanada günaydınnn..o smile sana çok benziyoda o yüzden çazgır gene
ayy sormaa bacım yaa hemde ne yrgunluk

]

hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız beni sormayın o kadar keyfim bozukki sanki içimde çocuk felan yok gibi geliyo şeytan kalk hatice temizliyap diyo niye böyle oldum ben çok korkuyorum
bak sende diyorsun şeytan vesvese yapıyor sana dinleme oyalanacak bişeyler bul kitap oku aç kuranını oku salavat çek ne bileyim yap bişeyler işte ama aklına kötü şeyler getirme

hoşbuldum nasılsın kankim
iyiyim sabah yorgunluğum geçti daha iyiyim

hey allahım ya şeytanın işi yok işte getirme aklına böyle şeyler sakın yorma kendini

yapıyorum onların hepsini ne bileyim iki gündür sancılarım çok seyrekleşti bende bi şeymi oldu diye korkuyorum

Son düzenleme:
eşim uyandı kahvaltısını hazırlıyayım ..sonrada çıkıp teyzemlere gşdecem ..kendinize iyi bakın hoşçakalınn

günaydınn lütfen vesveseye gelme moralini yüksek tutmaya çalış olmazsa yarın test ver istersen

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 0 ziyaretçi)

1. nuray0606
2. selsebil
3. KK Pro Üyeiipekk34
4. hathar+
5. papatya_ozmen
6. KK Pro Üyesevdanehri54
7. sevdamcee
8. KK Pro ÜyeKedersiz+
9. 1982kamer
10. hatce0332
11. duru81+

:81: slm kızlar hepinize günaydınnnn

Arkadaşlar bana sarıyerde spermiogram verilebilecek bir adres verirmisiniz bir yer var aradık cvp vermiyor.....

aaaaaaaaaaaaa evetttt tamdaa benimm aklımdan geçiyoduu bu bana çok benziyoo dieeee helall olsun sevo internet ortamındadaaa çözmüşsün beniiiii95::95::95::95::95::95::95::95:)

ben çözerimmm olayııı hemencikk baksana smile senin gibi kaşların çatıyoo sonra agresifleşiyo düşüncelere giriyo trip atıyo ama sana yakışıyoo

sevdanehri hidrosel amelyatı neki

haya tarafındaki fıtık

göğüslerimin uçlarını hiç elleyemiyorum çok ağrıyolar normalde adette pek ağrımazlar ama sancılarım azaldı ondan korkuyorum

herkesin hamileliği sancılı geçecek diye bi şey yokki hem bu ağrıları falan biraz ilaçlarda yapıyo çok anlam yüklememek lazım inşallah iyi olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…