nurcikim sultanım uykunmu var bahar geldi ya yorgunluklar başlar sağolaın bacım dün yatıp dinlendim çokda ihtiyacım varmış çok iyi geldi walla
hoşbuldum nasılsın kankimhoşgeldin günaydın
nurcik günaydın canım demek hala uykun var bende bugün geç kaldım işe uyumaktanyetmiyo uyku yaa
fatoş sanada günaydınnn..o smile sana çok benziyoda o yüzden çazgır gene
inşallah sizde daha fazla beklemeden bebek sahibi olursunuzhidrosel ameliyatı olacak bu 2.kez oluyo demekki geçmemiş valla iki günde toparlanıp geliyo ameliyattan sonra geçende bana diyoki seyhan bitek senle ben kaldık çocuk sahibi olmayan(işyerinde diğer patronun da eşi hamile haberi almıştık)
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn çirkinlerrrrr:95::95::95::95::95:ayyyyyy benn bu smileyeee bayıldımmmmm:95::95::95::95::95::95:
devam et spora ilk gün normaldirgünaydın kızlar nasılsınız ben kötüyüm her yerim kırık gibi arıyor haşat oldum neyine senin spor hamur kızartmalarını ye otur evinde bu zamana kadar depolamış şimdide didiniyorsun hiç.Nurcan haticenin tefriciyesini okudum.:79::79::79:
bu smileyyy sanaaa çok yakışıyorrrgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnn çirkinlerrrrr:95::95::95::95::95:ayyyyyy benn bu smileyeee bayıldımmmmm:95::95::95::95::95::95:
ayy sormaa bacım yaa hemde ne yrgunluknurcik günaydın canım demek hala uykun var bende bugün geç kaldım işe uyumaktanyetmiyo uyku yaa
fatoş sanada günaydınnn..o smile sana çok benziyoda o yüzden çazgır gene
bak sende diyorsun şeytan vesvese yapıyor sana dinleme oyalanacak bişeyler bul kitap oku aç kuranını oku salavat çek ne bileyim yap bişeyler işte ama aklına kötü şeyler getirmehayırlı sabahlar kızlar nasılsınız beni sormayın o kadar keyfim bozukki sanki içimde çocuk felan yok gibi geliyo şeytan kalk hatice temizliyap diyo niye böyle oldum ben çok korkuyorum
iyiyim sabah yorgunluğum geçti daha iyiyim
hoşbuldum nasılsın kankim
hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız beni sormayın o kadar keyfim bozukki sanki içimde çocuk felan yok gibi geliyo şeytan kalk hatice temizliyap diyo niye böyle oldum ben çok korkuyorum
devam et spora ilk gün normaldir
bu smileyyy sanaaa çok yakışıyorrr
ayy sormaa bacım yaa hemde ne yrgunluk
]
bak sende diyorsun şeytan vesvese yapıyor sana dinleme oyalanacak bişeyler bul kitap oku aç kuranını oku salavat çek ne bileyim yap bişeyler işte ama aklına kötü şeyler getirme
hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız beni sormayın o kadar keyfim bozukki sanki içimde çocuk felan yok gibi geliyo şeytan kalk hatice temizliyap diyo niye böyle oldum ben çok korkuyorum
sancıları takma kafanabiliyorsun tubişinde ağrıları oldu hepyapıyorum onların hepsini ne bileyim iki gündür sancılarım çok seyrekleşti bende bi şeymi oldu diye korkuyorum
eşim uyandı kahvaltısını hazırlıyayım ..sonrada çıkıp teyzemlere gşdecem ..kendinize iyi bakın hoşçakalınn
iyiyim sabah yorgunluğum geçti daha iyiyim
hey allahım ya şeytanın işi yok işte getirme aklına böyle şeyler sakın yorma kendini
günaydınn lütfen vesveseye gelme moralini yüksek tutmaya çalış olmazsa yarın test ver istersen
aaaaaaaaaaaaa evetttt tamdaa benimm aklımdan geçiyoduu bu bana çok benziyoo dieeee helall olsun sevo internet ortamındadaaa çözmüşsün beniiiii95::95::95::95::95::95::95::95:)
sevdanehri hidrosel amelyatı neki
göğüslerimin uçlarını hiç elleyemiyorum çok ağrıyolar normalde adette pek ağrımazlar ama sancılarım azaldı ondan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?