Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız beni sormayın o kadar keyfim bozukki sanki içimde çocuk felan yok gibi geliyo şeytan kalk hatice temizliyap diyo niye böyle oldum ben çok korkuyorum

canım kendini dinleme yapma temizlik felan otur oturduğun yerde dikkatini dağıtacak bişiler yap mesela dışarı çık temiz hava al yada çok sevdiğin bir arkadaşına git ya dae çağır gelsin

günaydın canım nasılsın

eşim uyandı kahvaltısını hazırlıyayım ..sonrada çıkıp teyzemlere gşdecem ..kendinize iyi bakın hoşçakalınn

yaaa yoksun yani bugünnn neyse güle güle

göğüslerimin uçlarını hiç elleyemiyorum çok ağrıyolar normalde adette pek ağrımazlar ama sancılarım azaldı ondan korkuyorum

kendinde belirti arama canım herkesin aynı olmuyo

günaydınnn

günaydın canım nasılsın varmı bir belirti

sanada çok geçmiş olsun durucum asıl iyisin inşallah

sağolasın haticecim iyiyim canım dinlendim işe geldim

Arkadaşlar bana sarıyerde spermiogram verilebilecek bir adres verirmisiniz bir yer var aradık cvp vermiyor.....

datalab ve biruni sitelerine girip sana yakın şubeleri varmı bakabilirsin başka bilmiyorum

yarın akşam vericem canım herhalde akşam olunca sonucu 1 saatte veriyolar hastanede tenha oluyo

tamam canım ama içini ferah tut

eşim annesiyle konuşuyo akşam kadın hatice napıyo bile demiyo ölürmüsün öldürürmüsün napayım ben bu kadına insan hiç mi merak etmez yaa bir kerecik bile arayıp sormuyo inanın onu görcem diye memleketime bile gitmek istemiyorum artık

oo sen şimdi bunlara kafana takarsan vay haline bırak boşver ihtiyacınmı var onun merabasına haline hatrına sormasına boşverrr yaa

Cnm tşk ederim saolun yardımınız için allaha emanet olunyemeğe gidiyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…