Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

,aman canım sende boşver sen onun merabasını napcan salla gitsinn

ağrıların varmış içini ferhat tut canım dert etme hayırlısıyla hiç bişiycin yoktur herşey yolundadır

kızlar acayip bunaldım aşağıya ineyimde bi markete bari gideyim biraz oyalanayım bilgisayarın başında durdukça hiç aklımdan çıkmıyo görümek üzere

Cnm tşk ederim saolun yardımınız için allaha emanet olunyemeğe gidiyorum.....

hatice canım ben şmidi okudum ben istanbuldayım ama o taraflarda bildiğim bi ver yok maaleseff gerçi başka biyerlerde de bilmiyorum eşim hep gittiğimiz hastaneler de yaptırdı spermiyogram üzgünüm

selsebil kullanıcısından alıntı
selsebil(hatice) için tefriciye listesi

kedersiz.........500 okudu
asi....................300 okudu
ipek..................300
papatya..........300 okudu
sevdanehri.....200
hathar............200 okudu
bebekdls.........200
sevdamcee.....200
nuray...............200
tarfil..................200
kamer...............100
bynkutluay.....100
duru..................100 okudu
leydim.............444
şifa ..............250 okudu
elif................200
selsebil .........650 .........okudu
toplam......4444
[/COLOR
]

Son düzenleme:

bende okudum ...

kızlar ben mutfaktayım anneme misafir geliyo ben de ona bişey pişirip götürecem gelirim ara sıra by byyy

kızlar napıyosunuzzzzzzzzzzzz
millet çıkıyor yavaş yavaş menim patronlarda sinemaya gideceklermiş o zman bol bol yazışıyır bütün kızlar toplanıp

bende kocamı kandırıyımda haftaya cumartesi sinemaya gidelim aylarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oldu gitmeyeli

kızlar yineben geldimmm

SEVDACIM nomu sana yazdım kuşum kaydet hatta sende bana verde bulunsun numuran aşkitom...

HATİCECİM canım kısmetse yarınn hayırlı haberler vericen bize kafana takmamaya çalış dışarı çık biarkadaşına git yakınında olan.... kaynananıda kafaya takma gözünü seveyim şimdi sırası değil...

kızlar nurcan melikenin nosunu verdi konuştuk anlattım kısmetse bugün oğluşunun kırkı nı çıkartıcak bi komşusu gelcekmiş bakalım onu beklşyomuşş.... ayy ne güzel inş. bizde o günleri hayırlısıyla görürüz inş...

bende kocamı kandırıyımda haftaya cumartesi sinemaya gidelim aylarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oldu gitmeyeli

ayyy kıyamam sana kız gel ben seni götürürüm kuzum sinamaya kocişin götürmesse bacım...

bu aradaa bende gitmeyeli aylarrrrrrrrrrrrrrr aylarrrrrrrrrr aylarrrrrrrrrrrrrrrrrrr oldu..... dahasıda aylarcaaaaaaaaaaaa aylarcaaaaaaaaaa aylarcaaaaaaaaaaaaaaaa gidemeyeceğim.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…