Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

cnm bnm ya boşver demesin senden uzak olsunda boşver takılma olan bayanlara oluyor kendi cnmızı sıkıyoruz....

kamercm patron olmak vardıı yaa ohh gündüz vakti işi bırakıp sinemaya gitmek vardıı

bende uzun zamanoldu gitmeyeli yada bana öle geliyo en son kurtlar vadisi filistine gitmiştim

demek melikem komşunu bekliyo kırkı çıkarmak için gerçi hiç bilmem böle şeyleri ama hadi maşallahh 40 ı doldurdular darısı diğer hamişlerimizin başına

leydimm yaa senin mesajın gelmiyo banaaa :26: bende gönderemiyomm sanaa

Son düzenleme:
ben de en son newyork ta 5 minareye gitmiştim eşimlee aylar olduuu ama ben asıl tiyatroyu seviyorumm hem de çok bizim buraya yarın akşam şevket çoruh geliyo belediye düzenlemiş ücretsiz inş. eşimi kandırırsam giderizz accık güleriz

hatice canım ben şmidi okudum ben istanbuldayım ama o taraflarda bildiğim bi ver yok maaleseff gerçi başka biyerlerde de bilmiyorum eşim hep gittiğimiz hastaneler de yaptırdı spermiyogram üzgünüm

cnm buldum teşekkür ederim düşündüğünüz için....

abuuuu geldim kızlar gitti patronlar bende yemekimi yiyip biyandanda sizle muhabbet edem bari
sevo bitti bacım o iş heçççççççççç mevzuyu açma kapanmış yaramı deşme gitti o kadar paracıklar offfffffffffffffffffffffffffffffff offf
anam ben hangi filme gitmiştim onu bilem unuttummmm:26::26::26::26:
neyse

demek bugün melike guzunun kırkı çıkıyor he hayırlı uğurlu olsun allah mutluluklarını huzurlarını sağlıklarını hiç bozmasın inşalallahhhhhh
darısı benim bacımın başına inşallah bebişimizide bir görseydik ölecem valla meraktan teyze oldum ama neyin kimin teyzesiyim bir türlü göremedim kuzumu daha sıpaaa
saat 1.5 olmuş kardeşim bebişini görecek saati geldi 10 dk sonra arayım bakıyım durumlar neymiş

arkadaşlar bir şey sorucam farlutal kullanırken hasta olunabiliyormu yoksa bitincemi oluyorsunuz....

aminnn

yaa çok seviliyolar bu yeğenlerrrr çıldırıyom bende yeğenim için oda benim için beni görünce kuzummm diyommm ellerini açarak koşarak bana geliyo sonra elimi hiç bırakmayo annesini bile istemiyo odadan çıksam ağlamaya başlıyoo hele evime gitmek için ayrılınca koparıyo kıyametii

inşallahh bizim bebelerimizde olacakkk böleee

Son düzenleme:

ayyyyyyyy evet bizimkide öyle 3 yaşına girecek abimin kızı 13 nisanda kuzum benim önceden ağlıyodu peşimizden ama artık ağlamıyor anlaşarak ayrılıyoz çünkü kandırmadan çıkıyoz evden ona mantıklı geldiyse ağlamıyo arkamızdan kuzummmm
çok özledim akşam geçerken uğrayıp görüyüm bari bide kardeşi var 5 aylık ye yee ye doyaman bacım

cnm buldum teşekkür ederim düşündüğünüz için....

recaaa ederimmm canım hsg den de korkma yaaa o kadar ben narkozsuz çektirdim sadece 1 ağrı kesici yapmışlardı biraz acı oluyo haliyle ama narkozluk yok bişey hem o kadar doğum yapmışsın hsg neki onun yanında bide narkozsuz daha iyi diyolar doktorlar çünkü sıvıyı verirken senin tepkin önemli

durun kardeşimi arayım haberleri sizede vereyim bu aradada sigara içiyim bir cigara içimlik bekleyin benii anacım geliyorummmmmmmmmmm

cnm senden bir ricam var bnm adresi açıp cnm özel mesaj perfilini aktif yaparmısın bizim burada yasaklı oldugu için yapamıyorum....

cnm senden bir ricam var bnm adresi açıp cnm özel mesaj perfilini aktif yaparmısın bizim burada yasaklı oldugu için yapamıyorum....

haticecim ben özel msj atabiliyorum ve alabiliyorum ama tam anlamadım senin msj nasıl aktif yapacam ki neee:26:

hatice bacım bak burda bu kadar çektiren var emin ol sana doğruyu söylüyolar canım hiç korkma olurmu ağrı denilen şey çokkkkkkk hafif bir adet sancısı gibi düşün işlem en fazla 5 dk sürüyor benim 1.5 dk sürmüştü örneğin bende senin gibi huzursuz oldum ama inanki bak bana güven ağrı deil sadece adet sancısının çok hafif hali o kadar insanlar narkozu korkusundan yaptırıyor yoksa ağrı acısı için deil narkozu yapan larda gerek yok demez çünkü para kazanıyor ondan
boşuna parannı verme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…