eşim annesiyle konuşuyo akşam kadın hatice napıyo bile demiyo ölürmüsün öldürürmüsün napayım ben bu kadına insan hiç mi merak etmez yaa bir kerecik bile arayıp sormuyo inanın onu görcem diye memleketime bile gitmek istemiyorum artık
hatice canım ben şmidi okudum ben istanbuldayım ama o taraflarda bildiğim bi ver yok maaleseff gerçi başka biyerlerde de bilmiyorum eşim hep gittiğimiz hastaneler de yaptırdı spermiyogram üzgünüm
herşeyde hayır vardır diyek ozaman kapatak konuyu
demek bugün melike guzunun kırkı çıkıyor he hayırlı uğurlu olsun allah mutluluklarını huzurlarını sağlıklarını hiç bozmasın inşalallahhhhhh
darısı benim bacımın başına inşallah bebişimizide bir görseydik ölecem valla meraktan teyze oldum ama neyin kimin teyzesiyim bir türlü göremedim kuzumu daha sıpaaa
saat 1.5 olmuş kardeşim bebişini görecek saati geldi 10 dk sonra arayım bakıyım durumlar neymiş
aminnn
yaa çok seviliyolar bu yeğenlerrrrçıldırıyom bende yeğenim için oda benim için beni görünce kuzummm diyommm ellerini açarak koşarak bana geliyo sonra elimi hiç bırakmayo annesini bile istemiyo odadan çıksam ağlamaya başlıyoo hele evime gitmek için ayrılınca koparıyo kıyametii
inşallahh bizim bebelerimizde olacakkk böleee
cnm buldum teşekkür ederim düşündüğünüz için....
recaaa ederimmm canım hsg den de korkma yaaa o kadar ben narkozsuz çektirdim sadece 1 ağrı kesici yapmışlardı biraz acı oluyo haliyle ama narkozluk yok bişey hem o kadar doğum yapmışsın hsg neki onun yanında bide narkozsuz daha iyi diyolar doktorlar çünkü sıvıyı verirken senin tepkin önemli
cnm senden bir ricam var bnm adresi açıp cnm özel mesaj perfilini aktif yaparmısın bizim burada yasaklı oldugu için yapamıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?