Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hatice ben çıkmak zorundayım daha sonra yapmaya çalışırız kızlara sorarak iyi günler sana

kızlarrrrrrr geldim ben ama bakımdan dolayı gitmişti site geri gelmiş
kardeşimle konuştum bebişcik iyiymiş çok şükür annesinin yüzüne bakmış oda kızım dedimiş başlamış bebek ağlamaya hemşireler küvezin oksijenini ayarlamışlar susmuş biraz sonra annesinin yüzüne tekrar bakmış oda kızım neden ağlıyosun diye seslenince gene ağlamaya başlamış
annesinin sesini alıyomuş minik kuzu
offff bu şekilde olması çok zormuş gerçekten allahım kimseye göstermesin daha parmağıyla bile dokunamadı kardeşim bebeğine
geç olsunda güç olmasın bunada çok şükür rabbim kötüsünden korusun inşallah
bebeğimiz için 1 er tane ayetel kürsü rica edebilirmiyim sizden kızlar bir an önce annesine kavuşsun kuzuuummmmmmm

kıslarr geçmişi okuyordsum kiiiiii paşa uyandıı öpüldünmüzz uyutup gelimmmmm
kırkkk uçtuu gitti kıslarrrrrrrrr

bakımdan dolayı yazamadımm sinir oldum yaaa

kamer evet geç olsunda güç olmasın en yakın zamanda annesine kavuşacak yeğenin..bend eözledim yeğenimi yaa bende yarın akşam gidem bakayımm

hathar fartutalı başladıktan 10 gün sonra adet geliyo

cnm bnm çok saol inşallah biran önce biter önce hasta olmam lazımmış ondan sonra randevu alıcakmışım.....

saol cnm bnm tşk ederim....

maşallah canımmmm
saol aplam Rabbim sizlerede yaşatsın inşalahhhhhh
oyy kurban olurum aplam maşalhh hayırlısıyla çıkar inşalah aplamm okudum datlım Rabbim kabul etsinn fıstığa şifalar versin Rabbimmm

olacak datlım inşalahhhhh kurban olduğum nasib etsin inşaahh
çıkarttık datlımm çok saol aplamm yüreğine sağlıkk göreceksiniz aplam hayırlısıylaa az kaldıı kıss
ayy bende gitmeyeli çok olduuuuuuu seneeeee olduu beaaa
aminn quzummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aplacım bende okudum RABBİM KABUL ETSİNN

TUBİŞİMİN AYETEL KÜRSİYİDE OKUDUM ANEMDE OKUDUU

melike uçtumu kırk hayırlı olsun canım

kamercim okudum gönderdim bebişinize

sitede bakım yazısı çıktı az önce

bende işlerime yoğunlaşımmmm

melike uçtumu kırk hayırlı olsun canım

kamercim okudum gönderdim bebişinize

sitede bakım yazısı çıktı az önce

bende işlerime yoğunlaşımmmm
SAOL APLAMMMM aLLAH RAZI LSUNN
maşallahh canımmm nice kırklara ne denirki bilmemmm

TEYY TEYY YRİMMM YAAA
SAOL APLAMMMM Rabbim sizlerede göstersin bu günlerii inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhh

çok bakamadım geçmişee şekerler nasılsınız bakalım ne var ne yokk slmm bu aradaa

bende bakmadım geçmişe bikaç gündür ne var ne yok bende bilmiyom ama bi sorun yok allaha şükür

hee melikem bi tanıdığınız sanırım çocuğu vefat etmiş başınız sağolsun gerçekten kötü durum Rabbim esirgesin böle şeylerden..

bizler iyiyiz işte aynı yuvarlanıyoss sen nasılsın bakalımm artıkk gezebileceksinn

sağolun kızlar allah razı olsun hepinizden canımsınız benim
ben haticenin tefriciyesini okuyorum vakit bulmuşken bitirip geliyim olurmu 15 dk da bitiririm yarıladım sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…