haticecim ben özel msj atabiliyorum ve alabiliyorum ama tam anlamadım senin msj nasıl aktif yapacam ki neee:26:
sana göndermek istiyorum bana özel mesaj gönderme panilini aktif diyor o yüzden dedim....
sen şimdi mesaj yazamıyosun öle miii
evet cnm aynen öyle güzelim....
kıslarr geçmişi okuyordsum kiiiiii paşa uyandıı öpüldünmüzz uyutup gelimmmmm
kırkkk uçtuu gitti kıslarrrrrrrrr
hatice bacım bak burda bu kadar çektiren var emin ol sana doğruyu söylüyolar canım hiç korkma olurmu ağrı denilen şey çokkkkkkk hafif bir adet sancısı gibi düşün işlem en fazla 5 dk sürüyor benim 1.5 dk sürmüştü örneğin bende senin gibi huzursuz oldum ama inanki bak bana güven ağrı deil sadece adet sancısının çok hafif hali o kadar insanlar narkozu korkusundan yaptırıyor yoksa ağrı acısı için deil narkozu yapan larda gerek yok demez çünkü para kazanıyor ondan
boşuna parannı verme canım
hatice ben çıkmak zorundayım daha sonra yapmaya çalışırız kızlara sorarak iyi günler sana
bakımdan dolayı yazamadımm sinir oldum yaaa
kamer evet geç olsunda güç olmasın en yakın zamanda annesine kavuşacak yeğenin..bend eözledim yeğenimi yaa bende yarın akşam gidem bakayımm
hathar fartutalı başladıktan 10 gün sonra adet geliyo
saol aplam Rabbim sizlerede yaşatsın inşalahhhhhhmaşallah canımmmm
oyy kurban olurum aplam maşalhh hayırlısıyla çıkar inşalah aplamm okudum datlım Rabbim kabul etsinn fıstığa şifalar versin Rabbimmmkızlarrrrrrr geldim ben ama bakımdan dolayı gitmişti site geri gelmiş
kardeşimle konuştum bebişcik iyiymiş çok şükür annesinin yüzüne bakmış oda kızım dedimiş başlamış bebek ağlamaya hemşireler küvezin oksijenini ayarlamışlar susmuş biraz sonra annesinin yüzüne tekrar bakmış oda kızım neden ağlıyosun diye seslenince gene ağlamaya başlamış
annesinin sesini alıyomuş minik kuzu
offff bu şekilde olması çok zormuş gerçekten allahım kimseye göstermesin daha parmağıyla bile dokunamadı kardeşim bebeğine
geç olsunda güç olmasın bunada çok şükür rabbim kötüsünden korusun inşallah
bebeğimiz için 1 er tane ayetel kürsü rica edebilirmiyim sizden kızlar bir an önce annesine kavuşsun kuzuuummmmmmm
demek bugün melike guzunun kırkı çıkıyor he hayırlı uğurlu olsun allah mutluluklarını huzurlarını sağlıklarını hiç bozmasın inşalallahhhhhh
darısı benim bacımın başına inşallah bebişimizide bir görseydik ölecem valla meraktan teyze oldum ama neyin kimin teyzesiyim bir türlü göremedim kuzumu daha sıpaaa
saat 1.5 olmuş kardeşim bebişini görecek saati geldi 10 dk sonra arayım bakıyım durumlar neymiş
olacak datlım inşalahhhhh kurban olduğum nasib etsin inşaahhaminnn
yaa çok seviliyolar bu yeğenlerrrrçıldırıyom bende yeğenim için oda benim için beni görünce kuzummm diyommm ellerini açarak koşarak bana geliyo sonra elimi hiç bırakmayo annesini bile istemiyo odadan çıksam ağlamaya başlıyoo hele evime gitmek için ayrılınca koparıyo kıyametii
inşallahh bizim bebelerimizde olacakkk böleee
çıkarttık datlımm çok saol aplamm yüreğine sağlıkk göreceksiniz aplam hayırlısıylaa az kaldıı kısskızlar yineben geldimmm
SEVDACIM nomu sana yazdım kuşum kaydet hatta sende bana verde bulunsun numuran aşkitom...
HATİCECİM canım kısmetse yarınn hayırlı haberler vericen bize kafana takmamaya çalış dışarı çık biarkadaşına git yakınında olan.... kaynananıda kafaya takma gözünü seveyim şimdi sırası değil...
kızlar nurcan melikenin nosunu verdi konuştuk anlattım kısmetse bugün oğluşunun kırkı nı çıkartıcak bi komşusu gelcekmiş bakalım onu beklşyomuşş.... ayy ne güzel inş. bizde o günleri hayırlısıyla görürüz inş...
aminn quzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmkamercm patron olmak vardıı yaa ohh gündüz vakti işi bırakıp sinemaya gitmek vardıı
bende uzun zamanoldu gitmeyeli yada bana öle geliyoen son kurtlar vadisi filistine gitmiştim
demek melikem komşunu bekliyo kırkı çıkarmak için gerçi hiç bilmem böle şeyleri ama hadi maşallahh 40 ı doldurdular darısı diğer hamişlerimizin başına
leydimm yaa senin mesajın gelmiyo banaaa :26: bende gönderemiyomm sanaa
selsebil kullanıcısından alıntı
selsebil(hatice) için tefriciye listesi
kedersiz.........500 okudu
asi....................300 okudu
ipek..................300
papatya..........300 okudu
sevdanehri.....200
hathar............200 okudu
bebekdls.........200
sevdamcee.....200
nuray...............200
tarfil..................200
kamer...............100
bynkutluay.....100
duru..................100 okudu
leydim.............444
şifa ..............250 okudu
elif................200
selsebil .........650 .........okudu
toplam......4444 [/COLOR]
kıslarr geçmişi okuyordsum kiiiiii paşa uyandıı öpüldünmüzz uyutup gelimmmmm
kırkkk uçtuu gitti kıslarrrrrrrrr
SAOL APLAMMMM aLLAH RAZI LSUNNmelike uçtumu kırk hayırlı olsun canım
kamercim okudum gönderdim bebişinize
sitede bakım yazısı çıktı az önce
bende işlerime yoğunlaşımmmm
maşallahh canımmm nice kırklarane denirki bilmemmm
çok bakamadım geçmişee şekerler nasılsınız bakalım ne var ne yokk slmm bu aradaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?