bende bakmadım geçmişe bikaç gündür ne var ne yok bende bilmiyom ama bi sorun yok allaha şükür
hee melikem bi tanıdığınız sanırım çocuğu vefat etmiş başınız sağolsun gerçekten kötü durum Rabbim esirgesin böle şeylerden..
bizler iyiyiz işte aynı yuvarlanıyoss sen nasılsın bakalımm artıkk gezebileceksinn
sağolun kızlar allah razı olsun hepinizden canımsınız benim
ben haticenin tefriciyesini okuyorum vakit bulmuşken bitirip geliyim olurmu 15 dk da bitiririm yarıladım sayılır
Allah razı olsun aplam aminn aminnnnn
evet quzumm çıkabilecem rahat rahatt artıkk gerçi dün niyeti bozmuştumm çıkacaktık ama eşimde beni bozduuu(
aplam sen ne yaptın sınavlar nasıl geçtii baktın mı durumaa
olsun iyi yapmış eşin çıkartmamakla herşey ananeye göre yapılması daha iyi..
yok canım daha bakmadım fırsatım olmadı en kısa zamanda bakıcam ozaman durumumu tahminen söylerim
zaten 2 dersim vardı canım birinden daha yüksek bekliyorum tabi sorular yanıltmazsa benihatta ben müsade isteyeyim şu soruları unutmadan cevaplayıp geleyimm
allahım yardım etsin bize kızlarrrr
hatice okudum canım allahım kabul etsin
kızlar çok kötüyüm bebeğimiz fenaşalmış devlet hastanesine sevk etmişler ordada bişeyi çıkmamış kalbine felan bakmışlar
şimdi döndüler tekrar ssk ya şimdi iyiymiş kuzummmmmmmmmm
ben burda ölüyodum çok korktum şimdi patronu aradım gel dedim ben gidecem kardeşimin ihtiyacı var bana dedim gelmesini bekliyorum çıkacam birazdan
kardeşim abla gel diye yalvarıyo
nolursunuz allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin nolursunuz sağlıkla kucamıza alalım bebeğimiziben çıkıyorum şimdi gelir patron görüşürüz
allahım yardım etsin bize kızlarrrr
hatice okudum canım allahım kabul etsin
kızlar çok kötüyüm bebeğimiz fenaşalmış devlet hastanesine sevk etmişler ordada bişeyi çıkmamış kalbine felan bakmışlar
şimdi döndüler tekrar ssk ya şimdi iyiymiş kuzummmmmmmmmm
ben burda ölüyodum çok korktum şimdi patronu aradım gel dedim ben gidecem kardeşimin ihtiyacı var bana dedim gelmesini bekliyorum çıkacam birazdan
kardeşim abla gel diye yalvarıyo
nolursunuz allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin nolursunuz sağlıkla kucamıza alalım bebeğimiziben çıkıyorum şimdi gelir patron görüşürüz
Durummm annişşş işler yoğunmu halaa
Bu arada soruları çözdüm birinden 63 birinden 57 alıcam en az
işlerim var evet canım
oo süperrr ikinci imtihana birazdaha çalışırsan geçersin canım
kolay gelsin canım bende aradan aradan yapıyorum işlerimi
evet canım 2.sınavlardan 40-45 alsam yeterli oluyo geçmem için bütünlemeye bırakmadan finalde vereyimde rahat edeyim diyorum bakalımm
eşinin sağlık durumu nasıl bu arada canım
inşallah geçersin sevdam
walla idare ediyo hiç bişide yapmıyo işlerinden çok bunalmış durumda
valla herşey bi yere kadar en önemlisi sağlık ihmal etmemek gerek (diyene bak)
Haklısın ihmal etmemek gerek ama hayat şartlarında yetişmiyo insanın kendine zaman ayırması çok zor yani ben kendi adıma sölim
sürekli koşturma halindeyiz
sporun nasıl gidiyo kaç kilo verdin toplam olarak
evet canım aynen öle hayat telaşından hiçbişey yapamıyoruz sağlığımızı bile ihmal ediyoruz..
Spora ara verdim canım yumurtlama zamanından sonra yani 15 gündür falan gitmiyom zaten ayım dolmuştu yenilemem gerekiyodu ara vereyim korkulu korkulu spor yapmayayım dedim..haftaya başlıcam yine canım kilo aynı gibi işte 66-66,5 gibi değişiyo şu 6 da gitseydi ne iyi olcaktı :2: Sen diyete devam ediyonmu kaç kilosun canımm
maşallah çok iyi kilo vermişsin canım devam et bırakmamüsait olduğunda tekrar başla
bende hemen hemen 4 kilo verdim 14 marttan bu yana regl zamanı girince o hafta biraz salladım daha 6 lı rakamlara ulaşamadım ulaşırım inşallah
sevdam mesaim bitti canım çıkıyorum ben
iyi akşamalr canım yarın görüşmek züere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?