kızlarrrrrrr geldim ben ama bakımdan dolayı gitmişti site geri gelmiş
kardeşimle konuştum bebişcik iyiymiş çok şükür annesinin yüzüne bakmış oda kızım dedimiş başlamış bebek ağlamaya hemşireler küvezin oksijenini ayarlamışlar susmuş biraz sonra annesinin yüzüne tekrar bakmış oda kızım neden ağlıyosun diye seslenince gene ağlamaya başlamış
annesinin sesini alıyomuş minik kuzu
offff bu şekilde olması çok zormuş gerçekten allahım kimseye göstermesin daha parmağıyla bile dokunamadı kardeşim bebeğine
geç olsunda güç olmasın bunada çok şükür rabbim kötüsünden korusun inşallah
bebeğimiz için 1 er tane ayetel kürsü rica edebilirmiyim sizden kızlar bir an önce annesine kavuşsun kuzuuummmmmmm
kardeşimle konuştum bebişcik iyiymiş çok şükür annesinin yüzüne bakmış oda kızım dedimiş başlamış bebek ağlamaya hemşireler küvezin oksijenini ayarlamışlar susmuş biraz sonra annesinin yüzüne tekrar bakmış oda kızım neden ağlıyosun diye seslenince gene ağlamaya başlamış
offff bu şekilde olması çok zormuş gerçekten allahım kimseye göstermesin daha parmağıyla bile dokunamadı kardeşim bebeğine
bebeğimiz için 1 er tane ayetel kürsü rica edebilirmiyim sizden kızlar bir an önce annesine kavuşsun kuzuuummmmmmm
oy kurban olurum aplamm yaa Rabbim şifa versin küçüğümeeallahım yardım etsin bize kızlarrrr
hatice okudum canım allahım kabul etsin
kızlar çok kötüyüm bebeğimiz fenaşalmış devlet hastanesine sevk etmişler ordada bişeyi çıkmamış kalbine felan bakmışlar
şimdi döndüler tekrar ssk ya şimdi iyiymiş kuzummmmmmmmmm
ben burda ölüyodum çok korktum şimdi patronu aradım gel dedim ben gidecem kardeşimin ihtiyacı var bana dedim gelmesini bekliyorum çıkacam birazdan
kardeşim abla gel diye yalvarıyo
nolursunuz allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin nolursunuz sağlıkla kucamıza alalım bebeğimiziben çıkıyorum şimdi gelir patron görüşürüz
ohh maşalh aplammmmDurummm annişşş işler yoğunmu halaa
Bu arada soruları çözdüm birinden 63 birinden 57 alıcam en az
çok şükür quuzm sen nasılsınnne habersinizzzzzzzzzz fıstıklarrrrrrrrrrrr
canım inan okurken benim içim parçalandı kıyamam yaaaa... biran kardeşinin yerine kendimi koydum ve şuan gözyaşlarımı tutamıyorum..
ALLAH hiç bir meleği anasından babasından ayırmasın inş.... tez vakitte yiğenin annesne ve babasına kavuşsun canım... okuruz ne demek canım ya kıyamam.. hatta arkadaşlarda isterlerse tefriceye başlayalım yarın cuma...... haticenin duasından sonra.....
oy kurban olurum aplamm yaa Rabbim şifa versin küçüğümee
duaalarım siznlee quzum annenin yanında kendini bırakma bakk yardımcı ol onaa
ohh maşalh aplammmm
çok şükür quuzm sen nasılsınn
başlayalımm canım yaa çok iyi olurr
aaaaaa çay dedindee kıs ben ocağa rezene yapmak için su koymuştum cezveyle unutmuştum hatırlattın çok saol yaacanım yaaaaaa yorucu bir gündü benim için şidi çay yaptım dinleniyorumm
aaaaaa çay dedindee kıs ben ocağa rezene yapmak için su koymuştum cezveyle unutmuştum hatırlattın çok saol yaa
afiyet şifa olsun canım hayırdır neden yorucuyduu
canım dgk ya gitim bazı sorunlar vardııı sonrada banka falannn geldim saat 12.30 du öğleden sonrda yeğeim geldi alışveriş yapacakmış halacığım ne olur sende gel ben şimdi seçemem dedi onunla çıktımm bitmişfaziyeteyim yanii
Mutluyum abi dedi...
Hayırdır dedim...
Sevgilimle barıştım...dedi..
Mutluyum kanka dedi..
Hayırdır dedim...
Sevdiğim insanla evleniyorum dedi...
Mutluyum kardeşim dedi..
Hayırdır dedim..
Artık benimde bir işim var dedi....
Mutluyum çocuk dedi...
Hayırdır teyze...
Oğlum askerden döndü işi yok ama mutluyum ben..
Şekerim 75 e düştü tansiyonum yüksek ama mutluyum..
Dizlerime ağrılar geçti yürümekte zorlanıyorum ama mutluyum...
Esra erol kızım evlendi gerçi banane bundan ama mutluyum ben dedi..
Bizim ki Köye gitti yalnızım ama mutluyum ben dedi...
Peki sen mutlumusun çocuk ...
Bilmiyorum teyze dedim...
Bak unutma...
Çocukluktan ergenliğe geçerken tek mutlu olunma sebebi sevgilidir..
Ergenlikten gençliğe geçildiğinde tek mutlu olma sebebi sevdiğin kişiyle evlenme istegidir...
Gençlikten hafif kırlaşmaya geçince saçlar tek mutlu olma sebebin iyi bir iş ve evine bakabilmektir...
Kır saçlardan artık beyaz saçlara geçinde mutluluk herşeydedir...
En başta sağlık olmak üzere...
Ve sakın unutma...mutluluğu öyle abartılı şeylerde arama....küçük şeylerden mutlu olmayı öğren dedi...
Haklısın dedim...
Haklıyım tabi dedi huysuz teyze...
Ay havan batsın dedim...
Defol dedi gülerek....
peki dedim ....
Elini öptüm ve ordan ayrıldım...
Sonra düşündüm..doğru söylüyordu galiba teyze...
Galibasıda yok aslında doğruydu söyledikleri....
ŞİMDi GüNAYDIN DiYORUM KENDiME....
VE mutlu olmak için bahane aramadan...
Pozitif enerji satmak istiyorum herkese...
İSTERSEN SEN DE BiR DENE..
Günaydın de kendine...
Ve yine söylüyorum senden daha değerli hiçbirşer yok
O yüzden önce kendini düşün sonrasına bakarsın bir ara.....
netten arakladım kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?