Mutluyum abi dedi...
Hayırdır dedim...
Sevgilimle barıştım...dedi..
Mutluyum kanka dedi..
Hayırdır dedim...
Sevdiğim insanla evleniyorum dedi...
Mutluyum kardeşim dedi..
Hayırdır dedim..
Artık benimde bir işim var dedi....
Mutluyum çocuk dedi...
Hayırdır teyze...
Oğlum askerden döndü işi yok ama mutluyum ben..
Şekerim 75 e düştü tansiyonum yüksek ama mutluyum..
Dizlerime ağrılar geçti yürümekte zorlanıyorum ama mutluyum...
Esra erol kızım evlendi gerçi banane bundan ama mutluyum ben dedi..
Bizim ki Köye gitti yalnızım ama mutluyum ben dedi...
Peki sen mutlumusun çocuk ...
Bilmiyorum teyze dedim...
Bak unutma...
Çocukluktan ergenliğe geçerken tek mutlu olunma sebebi sevgilidir..
Ergenlikten gençliğe geçildiğinde tek mutlu olma sebebi sevdiğin kişiyle evlenme istegidir...
Gençlikten hafif kırlaşmaya geçince saçlar tek mutlu olma sebebin iyi bir iş ve evine bakabilmektir...
Kır saçlardan artık beyaz saçlara geçinde mutluluk herşeydedir...
En başta sağlık olmak üzere...
Ve sakın unutma...mutluluğu öyle abartılı şeylerde arama....küçük şeylerden mutlu olmayı öğren dedi...
Haklısın dedim...
Haklıyım tabi dedi huysuz teyze...
Ay havan batsın dedim...
Defol dedi gülerek....
peki dedim ....
Elini öptüm ve ordan ayrıldım...
Sonra düşündüm..doğru söylüyordu galiba teyze...
Galibasıda yok aslında doğruydu söyledikleri....
ŞİMDi GüNAYDIN DiYORUM KENDiME....
VE mutlu olmak için bahane aramadan...
Pozitif enerji satmak istiyorum herkese...
İSTERSEN SEN DE BiR DENE..
Günaydın de kendine...
Ve yine söylüyorum senden daha değerli hiçbirşer yok
O yüzden önce kendini düşün sonrasına bakarsın bir ara.....
netten arakladım kızlar....
haticee hayırlı cumalarr nasılsınn
iii cnm sen nasılsın ben bugun daha pozitifim elimden geldiğince artık böyle olmak lazım her zaman.....
süpersinnnnbazen hepimiz daralıp bunalıyoruz karamsarlığa düşüyoruz insanoğluyuz işte gayet normal önemli olan toparlanmasını bilmek bende geçenlerde öleydim şimdi son derece pozitifim
Herkese günaydınlar hayırlı cumalarrrrr
kamercim yeğenin nasıl oldu merak ettim yaa dünden beri kızlarında dediği gibi duaya başlayalım istersen
nevomm paylaşımın çok güzel çok manidarr sağolasınnn canımm benimmm
durummm senin paylaşımında çok güzell evet mimar sinan çok zeki biriymiş her eserinde bir anlam var.şu an mihri mah küçücük bebe dizideDemek büyüyüpp bunlar oalcakk
duruuuuuuuuuuuu kamerrrrrrrr aloooooooo ordamısınızz
günaydınnnn hepinizin ağzına diline yüreğine sağlık bacılarım allah hepinizden razı olsun ne muradınız varsa versin sizi çok seviyorum
dün heralde hayatımda yaşadığım en kötü günlerden biriydi allahım kimseye göstermesin bu durumu gerçekten çok zormuş hepimizi perişan etti sıpamız üzüntüden 5 gündür
dün ben tefriciyeyi bitirdim tam telefon kısıktı baktım kardeşim aramışhemen aradım feryat figan bana yalvarıyo abla nolur gel bebeğim fenalaşmış devlet hastanesine götürmüşler ben yalnızın nolur koş gel ama nasıl ağlıyor bebği felan göstermiyolar koştura koştura hemşireler doktor gelmiş ........ler kapıdan kardeşime hızlıca söylemişler koşturarak geri gitmişler yalnız yanında kimse yok yığılıp kalmış bacım olduğu yere çok fena olmuş eşini aramış o hemen fırlamış gitmiş kesin demiş bebek öldü allahım korusun yarabbimmmmm vermış hastaneye bebek girereken yetişmiş ama arkasından bakaklmış garibim hemen odaya almışlar bebği yazık damadımız diyoki çenem falan kitlendi kendimi kaybettim o an seninle konuşamadım abla telefonda çok kötü olmuş kapının önüne oturup kalmış o sırada içerden bizim bebek cıyak cıyak bağırında öyle rahatladımkii diyo gözlerimden yaşlar iniverdi diyo çok korkmuş çokkkkkkkk
velasıl bebğimiz durup dururken kendi kendine düün morarmış ve kardioloji yokmuş bebekler için ssk da kalbinde bişey var diye araştırma yani devlet hastanesine götürmüşler çok şükür bişeyi yokmuş ama sıpanın sağlığı çok iyi her şeyi yerinde demiş dr lar
sonra binip ambulansa geri dönmüşler kuzu kuzu hastanelerin babası yırtmış ortalığı bende kızımın yanında olacam diye zorrla onuda almışlar ambulansa ve kızıyla bakışarak dönmüşler ger
çok şükür şimdilik iyi hala göremedik kızımızı bizler anesi ve babası dışında kimse görmedi
günaydın hayırlı cumalar
günaydınnnn hepinizin ağzına diline yüreğine sağlık bacılarım allah hepinizden razı olsun ne muradınız varsa versin sizi çok seviyorum
dün heralde hayatımda yaşadığım en kötü günlerden biriydi allahım kimseye göstermesin bu durumu gerçekten çok zormuş hepimizi perişan etti sıpamız üzüntüden 5 gündür
dün ben tefriciyeyi bitirdim tam telefon kısıktı baktım kardeşim aramışhemen aradım feryat figan bana yalvarıyo abla nolur gel bebeğim fenalaşmış devlet hastanesine götürmüşler ben yalnızın nolur koş gel ama nasıl ağlıyor bebği felan göstermiyolar koştura koştura hemşireler doktor gelmiş ........ler kapıdan kardeşime hızlıca söylemişler koşturarak geri gitmişler yalnız yanında kimse yok yığılıp kalmış bacım olduğu yere çok fena olmuş eşini aramış o hemen fırlamış gitmiş kesin demiş bebek öldü allahım korusun yarabbimmmmm vermış hastaneye bebek girereken yetişmiş ama arkasından bakaklmış garibim hemen odaya almışlar bebği yazık damadımız diyoki çenem falan kitlendi kendimi kaybettim o an seninle konuşamadım abla telefonda çok kötü olmuş kapının önüne oturup kalmış o sırada içerden bizim bebek cıyak cıyak bağırında öyle rahatladımkii diyo gözlerimden yaşlar iniverdi diyo çok korkmuş çokkkkkkkk
velasıl bebğimiz durup dururken kendi kendine düün morarmış ve kardioloji yokmuş bebekler için ssk da kalbinde bişey var diye araştırma yani devlet hastanesine götürmüşler çok şükür bişeyi yokmuş ama sıpanın sağlığı çok iyi her şeyi yerinde demiş dr lar
sonra binip ambulansa geri dönmüşler kuzu kuzu hastanelerin babası yırtmış ortalığı bende kızımın yanında olacam diye zorrla onuda almışlar ambulansa ve kızıyla bakışarak dönmüşler ger
çok şükür şimdilik iyi hala göremedik kızımızı bizler anesi ve babası dışında kimse görmedi
allah şifa versin bebişinize inşallah çok kısa sürede geride kalır bu günler
hayırlı cumalar bu arada herkese çok uzun oldu yazım kusura bakmayın
dün ben tefriciyeyi bitirdim tam telefon kısıktı baktım kardeşim aramışhemen aradım feryat figan bana yalvarıyo abla nolur gel bebeğim fenalaşmış devlet hastanesine götürmüşler ben yalnızın nolur koş gel ama nasıl ağlıyor bebği felan göstermiyolar koştura koştura hemşireler doktor gelmiş ........ler kapıdan kardeşime hızlıca söylemişler koşturarak geri gitmişler yalnız yanında kimse yok yığılıp kalmış bacım olduğu yere çok fena olmuş eşini aramış o hemen fırlamış gitmiş kesin demiş bebek öldü allahım korusun yarabbimmmmm vermış hastaneye bebek girereken yetişmiş ama arkasından bakaklmış garibim hemen odaya almışlar bebği yazık damadımız diyoki çenem Yasakli Sitean kitlendi kendimi kaybettim o an seninle konuşamadım abla telefonda çok kötü olmuş kapının önüne oturup kalmış o sırada içerden bizim bebek cıyak cıyak bağırında öyle rahatladımkii diyo gözlerimden yaşlar iniverdi diyo çok korkmuş çokkkkkkkk
sağol ipemmmmmmm allahım senin bebğini mutlu mesut sağlıklı kucağına almanı nasip etsin canım benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?