hoşbuldum canım günaydın sağolasın ben rahatsızım adet oldum ve artı yine adale ağrılarım var çok zorlanıyorum ikisi aynı ana denk geldi henüz kahvaltı yapmadımşifa hoşgeldin günaydın
geçmiş olsun ben iki kere kahvaltı yaptımhoşbuldum canım günaydın sağolasın ben rahatsızım adet oldum ve artı yine adale ağrılarım var çok zorlanıyorum ikisi aynı ana denk geldi henüz kahvaltı yapmadımhayırlısı ile bi toparlansaydım hemen çıkıyorum bugün komşu günümüz var kahe günü ardından kuran okunuyor gitmeye çalışıcam kahvaltımı yapıyım inşşş dualar okunurken Rabbim sağlık şifa dileğimi kabul eder öptüm hepinizi kendinize cici bakın hoşçakalın dostçakalın
iyiyim canım sen nasılsınkamercimm çok üzüldümm ama neysekii doktor sağlığı çok iyi demişşş bunları yaşamak bir anne baba için dayanılmazdır tahmin ediyorumm Rabbim herkese sağlıcakla evlat nasip etsin
ipeğimm günaydınlarrr nasılsın canım
alıntı yapınca bilgisayara bişeyler oluyor yapamıyorum kızlar
hepiniz çok sağolun allah hepinizden razı olsun
duru doktorlar kalbinden şüpelenmişler ama bişey çıkmamış neden morardığını bulamamışlar bütün filmleri çekildi kalp akciğer böbrek beyin çok şükür hepsi çok iyi çıkmış
şimdi kardeşim aradı kızlar öyle mutluki garibim süt veriyomuş yarım saat sonra hemşireler telden arıyolamış süt yetmedi biraz daha getir diyebizimki mutluluktan havalara uçuyor bebişin beslenmesi çok çok iyi doymuyomuş sıpammmmmmmmmm
günaydın hayılı cumalar
kamer Allah bir daha yaşatmasın canım neyseki doktorların düşündüğü gibi bir şey çıkmamış tekrar geçmiş olsun.bir an önce sağlığına dönsün bebeğiniz inşallah
Eki Görüntüle 174064
cümleten hayırlı cumalar kızlar benim için bugün bambaşka bir gün az önce uyandım rüyamda gelinlik giymişim gördüm hayırdır inşallah rabbim inşallah beni bugün çok sevindirir cumadan sonra gidicem tahlil yaptırmaya hem tefriciyelerin duası olsun hemde benim 1.5 cüzüm kaldı onu bitireyim rabbime biraz daha dua edeyim gider veririm bakalım dananın kuyruğu kopsun
kamercim çok şükür bebeğiniz iyiymiş benim amcamın çocukları ağlayınca hep morarırmış şimdi onların çocuklarıda ağlayınca morarıyolar onlar dr. bişey bulamayınca hocaya götürdüler şimdi iyiler
neyse tefriciyeleri okuyamayan varsa okuyayım ben
benimde adetimin 23. günü heran olacakmışım gibi ağrıları var sevommşifacımm topiğe geldiğin hemen belli oluyo ne güzel günaydın kartları öleee sağolasınn
ama hemen çıkıyomusuun adet olmuşsun bende bugün olacam ama üzülmüyorum hatta bugün olayım istiyorum yarın doktora gideyim diyee hem düzene girmiş olucam o yüzdenn adet olmak bile çokkk güzellll..sana kolay gele iyi muhabbetler diliyorum komşularınla
cümleten hayırlı cumalar kızlar benim için bugün bambaşka bir gün az önce uyandım rüyamda gelinlik giymişim gördüm hayırdır inşallah rabbim inşallah beni bugün çok sevindirir cumadan sonra gidicem tahlil yaptırmaya hem tefriciyelerin duası olsun hemde benim 1.5 cüzüm kaldı onu bitireyim rabbime biraz daha dua edeyim gider veririm bakalım dananın kuyruğu kopsun
kamercim çok şükür bebeğiniz iyiymiş benim amcamın çocukları ağlayınca hep morarırmış şimdi onların çocuklarıda ağlayınca morarıyolar onlar dr. bişey bulamayınca hocaya götürdüler şimdi iyiler
neyse tefriciyeleri okuyamayan varsa okuyayım ben
[/COLOR]selsebil(hatice) için tefriciye listesi
kedersiz.........500 okudu
asi....................300 okudu
ipek..................300 okudu
papatya..........300 okudu
sevdanehri.....200
hathar............200 okudu
bebekdls.........200
sevdamcee.....200
nuray...............200
tarfil..................200
kamer...............100 okudu
bynkutluay.....100
duru..................100 okudu
leydim.............444
şifa ..............250 okudu
elif................200
selsebil .........650 .........okudu
toplam......4444
ben neden alıntı yapamıyommmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?