offf az daha sık dişini canım yaa 3 aydan sonraa biraz daha rahatlıyacaksın inşallahhfenayım nurcan ben böle bişi görmedim boğazım ağrıyor artık çıkarmaktan işin kötü yanı iştahtan kesildim ve kuru kuru çıkarmaya çalışmak en beteriymiş başımı kaldıramıyorum ilaçta fayda etmiyoallah yardımcım olsun inlakkahhh
canım resimlerden bişi belli olmuyokii
cüneyt ve gamzenin minik kızları için tefriciye listemiz
kamer ....500
kedersiz...300
leydimm....444
yokmu arttırann
kızlarr asi yok nerde biliyomusunuz
allah klaylık versin canım benimm...canım toprağım aslında daha kolayladım ama bu sefer ek gıdaya başladık her daim mutfakta bişiler hazırlar oldum...sitem değil asla bu bir durum bildirimi. uyurlarken gelebiliyorum anca hatta eymen uyandı şu an yanımda birazdan mutfağa geçicem canım
senin adına da çoook sevindim bi bilsen. inşallah 9 ay sorunsuz bir hamilelik yaşarsın Rabbim tamamına erdirsin. bulantı hiç bişey başka sorun olmasın inşallah...
Allahım şu mübarek saatlerin hürmetine burdaki tüm arkadaşlarımı anne yap...sen ki analara kendi merhametinden verdin o merhametten herkeslere tattır Rabbim...
hoşbulduk canım nabertuğbişimmm sekspalitemm hoşgeldinnn canımmm
TUBİKİMMM hoşgeldin bacımmmmmm....... nasılsın kuzum miniimiz nasıllarrr...
QUOTE]
hoşbuldum bi bi bi, tanemmmmmmmmmmmm
iyi deyip iyi olmayı temenni ediyorum minikte iyidir inşallah pazartesi dr gidicem hayırlısı bakalım sen nasılsın güzellik
nurcan bende 200 tane alayım sonuç olumsuz çıkarsa adet olurum zaten hemen okumaya çalışırım adet olmadan kafamı toparlarsam ben okumasamda okuturum inşallah kızlar ben çıkıyorum ne yazacak nede okuyacak halim yok ne oldu anlamadım şuan negatif sonucu almış gibiyim ağlamaktan sesim soluğum çıkmıyo bitti ya bitti olmayacak biliyorum ben neyse namazımı kılıp öyle çıkıcam evden sonucu kaçta verirler bilmem gelmezse anlayınki olmadı zaten hakkınızı helal edin hepinizin çok hakkı var üzerimde .........
nurcan bende 200 tane alayım sonuç olumsuz çıkarsa adet olurum zaten hemen okumaya çalışırım adet olmadan kafamı toparlarsam ben okumasamda okuturum inşallah kızlar ben çıkıyorum ne yazacak nede okuyacak halim yok ne oldu anlamadım şuan negatif sonucu almış gibiyim ağlamaktan sesim soluğum çıkmıyo bitti ya bitti olmayacak biliyorum ben neyse namazımı kılıp öyle çıkıcam evden sonucu kaçta verirler bilmem gelmezse anlayınki olmadı zaten hakkınızı helal edin hepinizin çok hakkı var üzerimde .........
neyse kızlar çıkmak zorundayım işler beni beklersonra görüşürüzz canlarım öpüldünüzzz :80::80::80:
cüneyt ve gamzenin minik kızları için tefriciye listemiz
kamer ....500
kedersiz...300
nuray.......300
tubi..........300
bebkdls....300
sevo..........200
nevo........100
leydimm....444
toplam....2444
kalan......2000
yapmaa canımm yaaa ..inşallah bu gözyaşların sevinç gözyaşlarına dönüşürr ..sonucu hemen yaz bize merak ederiz yoksanurcan bende 200 tane alayım sonuç olumsuz çıkarsa adet olurum zaten hemen okumaya çalışırım adet olmadan kafamı toparlarsam ben okumasamda okuturum inşallah kızlar ben çıkıyorum ne yazacak nede okuyacak halim yok ne oldu anlamadım şuan negatif sonucu almış gibiyim ağlamaktan sesim soluğum çıkmıyo bitti ya bitti olmayacak biliyorum ben neyse namazımı kılıp öyle çıkıcam evden sonucu kaçta verirler bilmem gelmezse anlayınki olmadı zaten hakkınızı helal edin hepinizin çok hakkı var üzerimde .........
konuşma oldu bu iş dedik aamı sinir etmeeeeeeeeeee dualarımdasınnurcan bende 200 tane alayım sonuç olumsuz çıkarsa adet olurum zaten hemen okumaya çalışırım adet olmadan kafamı toparlarsam ben okumasamda okuturum inşallah kızlar ben çıkıyorum ne yazacak nede okuyacak halim yok ne oldu anlamadım şuan negatif sonucu almış gibiyim ağlamaktan sesim soluğum çıkmıyo bitti ya bitti olmayacak biliyorum ben neyse namazımı kılıp öyle çıkıcam evden sonucu kaçta verirler bilmem gelmezse anlayınki olmadı zaten hakkınızı helal edin hepinizin çok hakkı var üzerimde .........
kızlar bu bereketi hatice için değerlendirmeye ne dersiniz haydi allah rızası için arkadaşımıza bi fatiha yada ayetel kürsi okuyalım ne olur allah rızası içinbereketli bi gün rabbimm
Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 0 ziyaretçi)
1. nuray0606
2. nevbahar76
3. papatya_ozmen
4. rafflesia_zamani
5. KK Pro Üyesevdanehri54
6. s.tugba
7. selsebil
8. KK Pro ÜyeKedersiz+
9. leydim84
10. 1982kamer
11. bebekdls+
12. KK Pro Üyeiipekk34
rabbim burda olan olamayan tüm arkadaşların gönlünün muradını versin en kısa zamanda hamiş kalanlar listemizde bu kadar hatta daha çok bereketli olsun
bir fatiha bir ayetel kürsi okudumm..inşallah muradına erer arkadaşımızkonuşma oldu bu iş dedik aamı sinir etmeeeeeeeeeee dualarımdasın
kızlar bu bereketi hatice için değerlendirmeye ne dersiniz haydi allah rızası için arkadaşımıza bi fatiha yada ayetel kürsi okuyalım ne olur allah rızası için
nevbaharcım seni ilk görüyorumm nasılsın ben yeni sayılrım 2 ay falan oldu üye olalı ahh canım yaa koskoca 9 yıl dile kolay allah sabır versinn 76 doğumlusun sanırım ben de 77 liyim istanbuldayımm 2.5 senelik evliyimm 10 gün sonra falan dondurulmuşlarle 3.ye tekrardan başlıcaz inşş yarışmacı arkadaşlarıma başarılar ve sağlıklı bebekler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?