Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

offf az daha sık dişini canım yaa 3 aydan sonraa biraz daha rahatlıyacaksın inşallahh

]

bereketli bi gün rabbimm

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 0 ziyaretçi)

1. nuray0606
2. nevbahar76
3. papatya_ozmen
4. rafflesia_zamani
5. KK Pro Üyesevdanehri54
6. s.tugba
7. selsebil
8. KK Pro ÜyeKedersiz+
9. leydim84
10. 1982kamer
11. bebekdls+
12. KK Pro Üyeiipekk34

rabbim burda olan olamayan tüm arkadaşların gönlünün muradını versin en kısa zamanda hamiş kalanlar listemizde bu kadar hatta daha çok bereketli olsun

nurcan bende 200 tane alayım sonuç olumsuz çıkarsa adet olurum zaten hemen okumaya çalışırım adet olmadan kafamı toparlarsam ben okumasamda okuturum inşallah kızlar ben çıkıyorum ne yazacak nede okuyacak halim yok ne oldu anlamadım şuan negatif sonucu almış gibiyim ağlamaktan sesim soluğum çıkmıyo bitti ya bitti olmayacak biliyorum ben neyse namazımı kılıp öyle çıkıcam evden sonucu kaçta verirler bilmem gelmezse anlayınki olmadı zaten hakkınızı helal edin hepinizin çok hakkı var üzerimde .........

neyse kızlar çıkmak zorundayım işler beni bekler sonra görüşürüzz canlarım öpüldünüzzz:80::80::80:

allah klaylık versin canım benimm...
allah razı olsun bilirim nasıl içten sevindiğini şükrettiğini inşallah dediğin gibi bi aksilik çıkmasında buna bin şükür elbet geçer
allah isteyen dileyen o hasreti çeken tğüm arkadaşlarıma tanıdığım tanımadığım herkese bu güzel duyguyu yaşamayı naisp etsin işnaşallahhh
aminnnnnn

tuğbişimmm sekspalitemm hoşgeldinnn canımmm
hoşbulduk canım naber

cüneyt ve gamzenin minik kızları için tefriciye listemiz
kamer ....500

kedersiz...300
nuray.......300
tubi..........300
bebkdls....300
sevo..........200
nevo........100
leydimm....444

toplam....2444
kalan......2000

rabbim hayırlı sonuçla karşılaştırsın canım benim umutluzluk yok pozitif dşün pozitif olsun hayırlısıyla inşallah

hatice daha sonucu bile vermeden lütfen bu durumlara düşmee hayırlısıyla gidip gel inşaalllaaahhhh

yapmaa canımm yaaa ..inşallah bu gözyaşların sevinç gözyaşlarına dönüşürr ..sonucu hemen yaz bize merak ederiz yoksa

konuşma oldu bu iş dedik aamı sinir etmeeeeeeeeeee dualarımdasın
kızlar bu bereketi hatice için değerlendirmeye ne dersiniz haydi allah rızası için arkadaşımıza bi fatiha yada ayetel kürsi okuyalım ne olur allah rızası için

iyiyim tuğbişimm seni gördüm daha da iyi oldumm inşallah sende önümüzdeki haftadan sonra iyi olacaksın

cüneyt ve gamzenin minik kızları için tefriciye listemiz
kamer ....500
kedersiz...300

nuray.......300
tubi..........300
bebkdls....300
sevo..........200
selsebil.....200
nevo........100
papatya...100
leydimm....444

toplam....2744
kalan......1700

bir fatiha bir ayetel kürsi okudumm..inşallah muradına erer arkadaşımız

tanıştığıma sevindim can benim. 76 lıyım evet. inşallah bu son denemen olur hayırlı ve sağlıklı bebişler alırsın kucağına. ama bunu yapabileceğine inanmalısın her şeyden önce...bütün iş beynimizde. imam gazali der ki insan isterse su üstünde bile yürür...bu kez hamile kalacam diye sürekli tekrarla beynin ve hücrelerin sana yardım edecek Allahın izniyle. bu kez de böyle dediğim gibi son olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…