konuşma oldu bu iş dedik aamı sinir etmeeeeeeeeeee dualarımdasın
kızlar bu bereketi hatice için değerlendirmeye ne dersiniz haydi allah rızası için arkadaşımıza bi fatiha yada ayetel kürsi okuyalım ne olur allah rızası için
inşallah sevom ya inanki çok zormuş çoooook ama yinede bin şükür inşallah herşey yolunda giderde allah bundan sonra kötü,olumsuz tek bir cümle duymayı,yaşamayıo nasip etmesiniyiyim tuğbişimm seni gördüm daha da iyi oldumm inşallah sende önümüzdeki haftadan sonra iyi olacaksın
kızlar bu bereketi hatice için değerlendirmeye ne dersiniz haydi allah rızası için arkadaşımıza bi fatiha yada ayetel kürsi okuyalım ne olur allah rızası için
ben okudum canım allah kabul etsim ikisinden de sayı gerekiosa 5 er tane okudum
neyse ben kaçtım byyy
ben bu ay kesin hamileyim gözüyle bakıyorum nevomm içimde böyle bir his var ..ama ya sonra adet olursam ne olacakk ..kesin yine kafayı sıyıracammtanıştığıma sevindim can benim. 76 lıyım evet. inşallah bu son denemen olur hayırlı ve sağlıklı bebişler alırsın kucağına. ama bunu yapabileceğine inanmalısın her şeyden önce...bütün iş beynimizde. imam gazali der ki insan isterse su üstünde bile yürür...bu kez hamile kalacam diye sürekli tekrarla beynin ve hücrelerin sana yardım edecek Allahın izniyle. bu kez de böyle dediğim gibi son olur inşallah..
kesinlikle katılıyorum başta allahıın izniyle ama nevınun dediğini bana ipem sölemişti onada nevo sölemiş her ne kadar inanaamasamda olacağına yinede inanmaya çalışarak transferden önce ve sonras aynene nevonun dediği gibi yaptım bu defa olucak hamiş dönücem hatta ipeğin kurduğu cüümleyi aynen tekrarlamıştım bolca rahmim ve beynim izin vericek ve bu defa hamile kalıcam diyetanıştığıma sevindim can benim. 76 lıyım evet. inşallah bu son denemen olur hayırlı ve sağlıklı bebişler alırsın kucağına. ama bunu yapabileceğine inanmalısın her şeyden önce...bütün iş beynimizde. imam gazali der ki insan isterse su üstünde bile yürür...bu kez hamile kalacam diye sürekli tekrarla beynin ve hücrelerin sana yardım edecek Allahın izniyle. bu kez de böyle dediğim gibi son olur inşallah..
inşallah sevom ya inanki çok zormuş çoooook ama yinede bin şükür inşallah herşey yolunda giderde allah bundan sonra kötü,olumsuz tek bir cümle duymayı,yaşamayıo nasip etmesin
darısı sizlere olsun inlşallah uyku düzenidekalmadı her gece 2 şer saatlik arayla uyanıyorum ve mutlaka sabah 5 te ayakta pardon lavabodayım ve inanın hergün o satte tek tek ismen aklımda dilimdeki duadasınız sanamyınki tubi işim bitti deyip çekilir
canımın cananısınnyaa kusarken bilee unutmuyo biziiinşallah sevom ya inanki çok zormuş çoooook ama yinede bin şükür inşallah herşey yolunda giderde allah bundan sonra kötü,olumsuz tek bir cümle duymayı,yaşamayıo nasip etmesin
darısı sizlere olsun inlşallah uyku düzenidekalmadı her gece 2 şer saatlik arayla uyanıyorum ve mutlaka sabah 5 te ayakta pardon lavabodayım ve inanın hergün o satte tek tek ismen aklımda dilimdeki duadasınız sanamyınki tubi işim bitti deyip çekilir
kızlar gene gelirim acil çıkıyorum
güzeller güzeli hoşgeldin yaş gününü özellikle kutlamadım ben geldiğimde sen yoktun geçmiş iokumazsın diye kutlamadımslmmmmm kıslarr nasılsınızzzzzz
allah razı olsun kamerim gencimanam ben gene alıntı yaptım gönderemedim 15 dr yazıyom hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar allah razı olsun allhım bu yolda kimseleri koymasın herkesin dileğini isteğini muradını kabul etsin inşallahh
tubim inşallah bulantılarından kurtul bir an öncede rahatla canımmmm
haticeye okudum ayetel kürsü allah kabul etsin inşallah güzel haberini alalım
ula bu bendende çatlak yaaa leyn karı tabisi kusarken değil işlem bittikten sonra yatağıma uzanırkencanımın cananısınnyaa kusarken bilee unutmuyo bizii
tanıştığıma sevindim can benim. 76 lıyım evet. inşallah bu son denemen olur hayırlı ve sağlıklı bebişler alırsın kucağına. ama bunu yapabileceğine inanmalısın her şeyden önce...bütün iş beynimizde. imam gazali der ki insan isterse su üstünde bile yürür...bu kez hamile kalacam diye sürekli tekrarla beynin ve hücrelerin sana yardım edecek Allahın izniyle. bu kez de böyle dediğim gibi son olur inşallah..
kızlar şu mübarek cuma günü rabbim hayırli dileklerinizi kabul etsin AMİNNNNNNNNNNNNNNNN
slmmmmm kıslarr nasılsınızzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?