Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben okudum canım allah kabul etsim ikisinden de sayı gerekiosa 5 er tane okudum
neyse ben kaçtım byyy

iyiyim tuğbişimm seni gördüm daha da iyi oldumm inşallah sende önümüzdeki haftadan sonra iyi olacaksın
inşallah sevom ya inanki çok zormuş çoooook ama yinede bin şükür inşallah herşey yolunda giderde allah bundan sonra kötü,olumsuz tek bir cümle duymayı,yaşamayıo nasip etmesin
darısı sizlere olsun inlşallah uyku düzenidekalmadı her gece 2 şer saatlik arayla uyanıyorum ve mutlaka sabah 5 te ayakta pardon lavabodayım ve inanın hergün o satte tek tek ismen aklımda dilimdeki duadasınız sanamyınki tubi işim bitti deyip çekilir

her ikisinden de okudum Raabbiimm kabul eylesinn dualarımızıı

ben bu ay kesin hamileyim gözüyle bakıyorum nevomm içimde böyle bir his var ..ama ya sonra adet olursam ne olacakk ..kesin yine kafayı sıyıracamm

anam ben gene alıntı yaptım gönderemedim 15 dr yazıyom hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar allah razı olsun allhım bu yolda kimseleri koymasın herkesin dileğini isteğini muradını kabul etsin inşallahh
tubim inşallah bulantılarından kurtul bir an öncede rahatla canımmmm
haticeye okudum ayetel kürsü allah kabul etsin inşallah güzel haberini alalım

ben okudum ikisini deee bana oldu bi iş gibi geliyoo sankii

kesinlikle katılıyorum başta allahıın izniyle ama nevınun dediğini bana ipem sölemişti onada nevo sölemiş her ne kadar inanaamasamda olacağına yinede inanmaya çalışarak transferden önce ve sonras aynene nevonun dediği gibi yaptım bu defa olucak hamiş dönücem hatta ipeğin kurduğu cüümleyi aynen tekrarlamıştım bolca rahmim ve beynim izin vericek ve bu defa hamile kalıcam diye

aşk olsun hiç öle düşüncelerde değiliz canım sen iyi olda gerisi önemli değill allah razı olsun aklının köşesinde herzman olduğumuzu biliyoruz sağolasııınnnn

canımın cananısınnyaa kusarken bilee unutmuyo bizii

kızlar gene gelirim acil çıkıyorum

slmmmmm kıslarr nasılsınızzzzzz
güzeller güzeli hoşgeldin yaş gününü özellikle kutlamadım ben geldiğimde sen yoktun geçmiş iokumazsın diye kutlamadım
allah hayırlı sağlıklı huzur içinde nice mutlu senelere sevdiklerin eşin evladınla birlikte merhaba demeni nasşp etsin innnnşalllahhhhhhhhhhh

allah razı olsun kamerim gencim

canımın cananısınnyaa kusarken bilee unutmuyo bizii
ula bu bendende çatlak yaaa leyn karı tabisi kusarken değil işlem bittikten sonra yatağıma uzanırken
ayrıca iğrençmisin ya kusmakta ne kelimeeee onun adı istifra mıydı istifamıydı neydi yaaaaneyse iflas diyelim olsun bitsin

anammm senin iki tane bebişin mii var ayyyyy çok sevindimmm kızzzzzz hiiiiiii valla harikaa yaa allahıma şükür darısı başımıza inşallahh valla kolay olmuyo anne olacağıma inanamıyorum bi türlü nasıl olacak bu iş bilmem canım daha 20 gün falan oldu 3.negatifimizi alalı belki ondandır hayırlısı olsunn

güle gle nurcikk bende hiç iş yapmadım bugün

fatoşş ben senin doığum gününü kutladımmı yaa inan hatırlamıyorum eğer kutlamadıysam kusura bakmaa doğum günün kutlu olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…