Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kıslar banada müsade bende çıksam iyi olucak öperim hepinizi allaha emanet olun gelmeye çalırım yine

kızlar fatoşun doğum günümü canım doğumgünün kutlu olsun sağlıklı mutlu ol emiiiiii

lannnnnnnn jet gibi yazıyonuz yetişemiyom şimdi kaçıracam altıma ben gidip gelimmmmmmmm

güle güle tuğbişş

kamercikk sende koş amann kokutma ortalığı

ben de yemek yiyip geleyim bari

kızlar ben çıkıyorum sabahın 5 buçuğundan beri ayaktayım evimide sildim süpürdüm namazımı kılıp duşumu alıp biraz uyucamm görüşürüzzz öptümmmm hepinizii elma yanaklarınızdan

gülegüle şekerim bende öptüm yanaklarından bende çıkıyım başka topiklere göz atayım sonra yine görüşürüz inş.

geldimmmmm herkeşler gitmişşşş
kardeşimle konuştummm mutluluktan uçacammmmmmm şimdik
bizim sıpamız varya çıksın şunları yaşattığı için yiycem totosununu onunnn
dohtorla birlikte girmişler yanına bu sefer dohtor dimiş ki sızın bu kızınız biberonla süt içerken nefes almayı unuttuğu için morarıyorr süt çekmek istiyomuş devamlı ondan nefes almıyomuş sıpaaaaaaaa aç gözlü sıpaaaaaaa çok mmutlu olduk hep beraber bacımın sesi şakıyo valla mutluluktannnnnn uyuyomuş bunlar konuştukça kızım diye gülümsüyomuş

bende çıkıyım ecicik işlerime bakıyım hiç kalkmadım tuvalet haricinde yerimden
hepinizden allah razı olsun kızlar çok sağolunnnn
görüşürüz gelirim gene sonra

gidiyorum bile diyemeden PC yi kapatmak zorunda kaldım yanıma sandalye çekip pat diye oturulunca neye uğradığımı şaşırdım gide arkadaşalrıma güle güle diyim bari

bende hatice için fatiha ve aytele kürsi okuyp gönderdim
kamerim bebişinize bende tefriciye alayım şimdilik 100 alayım
bende ypim şu işlerimi ara sıra uğrarım

dışarı çıktım postanedeki işimi bitirdim ama cuma vaktine denk geldiğim için (hiç düşünemedim )kasap ve market kapalıydı işim yarım kaldı geldim akşmaüstü tekrar çıkarım yemeklik almaya bu arada çok yoruldum eve geldiğimde yorgıunluktan ölüyorum sandım

kamercik maşallah herşey normale dönüyor desene ne güzel

ipemm gelmişsinn

durucumm yine işlere mi daldırdılarr seniii

artık iyice ağırlaştın canım şimdi ikinci kez nasıl gözün yiyo aşağıya inmeyi

cüneyt ve gamzenin minik kızları için tefriciye listemiz
kamer ....500
kedersiz...300
nuray.......300

tubi..........300
bebkdls....300
sevo..........200
selsebil.....200
ipek...........200
Duru...........100
nevo..........100
papatya...100
leydimm....444

toplam....3044
kalan......1400

sevoo olmuyoo bacımm yaa üyelik adımı şifremi yazıyorum açmıyo ,giremiyorum siteye

Son düzenleme:
kankim olsun canımgezmiş oldun eşinle çıkarsın yine tabi gözün yerse sevonun dediği gib

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…