Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar yeğenimin öğretmeni kutlu doğum haftası için 100bin salavat şerif vermiş yeğenime tabi diğer öğrencilerede banada 10bin verdi sizden rica etsem bana yardım edebilirmisiniz bitiremiyecem diye korkuyorum :26:

sağlık olsun aslında bir dha çıkmamak için reale gidebilirdim ama marketlerden et almıyoruz biz sadece
kasaptan alıyoruz onun için kaldı

aynen ben de kasaptan alıyorum hem taze hem güvenilir hem daha güzel oluyo..eskiden cahil kafam büyük marketlerden alıyodum bende

aynı oşekilde girdim neden giremiyorum ..ahh ahh cahil olmaz zor

yaa nasıl olmazz peki yanlış şifremi diyo ne diyo tam olarak

salavat şerif hangisi oluyo isim olarak bilmiyom hangisi ne olduğunu yaa ne sinirimmm benn

aynen ben de kasaptan alıyorum hem taze hem güvenilir hem daha güzel oluyo..eskiden cahil kafam büyük marketlerden alıyodum bende

BİLGİLERİ YAZIYORUM GİRİŞE TIKLIYORUM .. SONRA TEKRAR GERİ GELİYO ,BOŞ ŞEKİLDE BAK LİNKTE OLDUĞU GİBİ

Login - Fertility Friend OnLine

marketten alınan ette pişirken ağır et kokusu olur ya o kkoku oluyo her yeri sarıyo
hiç sevmiyorum lezzetide iyi olmuyo

ben yardım ederim ama salavat şerifin ne olduğunu yazarmısın

yanlış anladın ben tek başına okuman için bir günde biter demedim beraber bitirirz dedim
ben hemen başlıyorum kaç tane okuduğumu söylerim
tamam canım benim sağol allah razı olsun..aslında daha erken haberimiz olsaydı topikçee okurduk peygamber efendimize ..gerçi şimdi baktımda netten ktlu doğum haftası 20 nisandaymış okusakmı?

NURCİKKKK BEN GİRİYORUMMM AMAA SEN YANLIŞ YAZIYOSUN SANIRIMM İSMİN DOĞRU DİMİ DEDİĞİM GİBİ I OLACAK BİDE HEPSİ BÜYÜK ŞİFREDEDE C BÜYÜK OLACAK SONRA REMEMBE Yİ İŞARETLE OLMAZSA YİNE SÖYLE BAKALIM

BU ARADA BENDE YARDIM EDERİM CANIM NE ZAMANA BİTECEK BU ARADA 1000 TANE ALAYIM BEN

Sevo eşim ateş ölçüyü almış şimdi baktımda ateşim..33.1
eşimde merak edip ölçtü onunda 35.3 çıktı sevo sence eşim hamile olmasınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…