aynı oşekilde girdim neden giremiyorum ..ahh ahh cahil olmaz zornasıl olmuyo nüyük harfle ve i yerine ı azacaksın dikkat et ben girdim o şekilde sorun yok
kankim olsun canımgezmiş oldun eşinle çıkarsın yine tabi gözü yerse sevo dediği gib
sağlık olsun aslında bir dha çıkmamak için reale gidebilirdim ama marketlerden et almıyoruz biz sadece
kasaptan alıyoruz onun için kaldı
aynı oşekilde girdim neden giremiyorum ..ahh ahh cahil olmaz zor
kızlar yeğenimin öğretmeni kutlu doğum haftası için 100bin salavat şerif vermiş yeğenime tabi diğer öğrencilerede banada 10bin verdi sizden rica etsem bana yardım edebilirmisiniz bitiremiyecem diye korkuyorum :26:
BİLGİLERİ YAZIYORUM GİRİŞE TIKLIYORUM .. SONRA TEKRAR GERİ GELİYO ,BOŞ ŞEKİLDE BAK LİNKTE OLDUĞU GİBİaynen ben de kasaptan alıyorum hem taze hem güvenilir hem daha güzel oluyo..eskiden cahil kafam büyük marketlerden alıyodum bende
yaa nasıl olmazz peki yanlış şifremi diyo ne diyo tam olarak
aynen ben de kasaptan alıyorum hem taze hem güvenilir hem daha güzel oluyo..eskiden cahil kafam büyük marketlerden alıyodum bende
yaa nasıl olmazz peki yanlış şifremi diyo ne diyo tam olarak
Allahummesalli Alaseyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina Muhammedsalavat şerif hangisi oluyo isim olarak bilmiyom hangisi ne olduğunu yaa ne sinirimmm benn
kızlar yeğenimin öğretmeni kutlu doğum haftası için 100bin salavat şerif vermiş yeğenime tabi diğer öğrencilerede banada 10bin verdi sizden rica etsem bana yardım edebilirmisiniz bitiremiyecem diye korkuyorum :26:
Allahummesalli Alaseyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
yok canım şart değil..sen biter diyorsan okurum ozaman tek başımakız bunu bir günde bile bitiririz abdest şartı varmı peki
yok canım şart değil..sen biter diyorsan okurum ozaman tek başıma
tamam canım benim sağol allah razı olsun..aslında daha erken haberimiz olsaydı topikçee okurduk peygamber efendimize ..gerçi şimdi baktımda netten ktlu doğum haftası 20 nisandaymış okusakmı?yanlış anladın ben tek başına okuman için bir günde biter demedim beraber bitirirz dedim
ben hemen başlıyorum kaç tane okuduğumu söylerim
tamam canım sağol allah razı olsun sendendenapıyonuz kızlar
nurcikim bende yardım ederim canım abdestli deilmiş nasılsa
tamam canım sağol allah razı olsun sendende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?