Sevo eşim ateş ölçüyü almış şimdi baktımda ateşim..33.1
eşimde merak edip ölçtü onunda 35.3 çıktı sevo sence eşim hamile olmasınn
Sevo eşim ateş ölçüyü almış şimdi baktımda ateşim..33.1
sevo eşim ateş ölçüyü almış şimdi baktımda ateşim..33.1
BİLMEMKİ KANKİİ :26: YEĞENİMDE BİŞEY DEMEDİ :44:kanki başlarken niyet etmek falan ggerekirmi
NURCİKKKK BEN GİRİYORUMMM AMAA SEN YANLIŞ YAZIYOSUN SANIRIMM İSMİN DOĞRU DİMİ DEDİĞİM GİBİ I OLACAK BİDE HEPSİ BÜYÜK ŞİFREDEDE C BÜYÜK OLACAK SONRA REMEMBE Yİ İŞARETLE OLMAZSA YİNE SÖYLE BAKALIM
BU ARADA BENDE YARDIM EDERİM CANIM NE ZAMANA BİTECEK BU ARADA 1000 TANE ALAYIM BEN
dil altına koydumm :26::26:nerden bakıcaktımkiiOlabilir dermişimmm
nerden ölçüm yaptın dil altına koymadın sanırımAteşin çok düşük çıkmış çünkü birde gün içersindeki ateşin hiçbir geçerliliği yok denemek için yaptınız biliyomda şimdiden söyliyeyim dedim
duş aldım az önce onun etkisi olabilirmi:44:bu arada 33 ateş çok düşük deilmi yaaa 35 37 olması gerekmiyonu ateşin:26::26::26::26::26:
allah seni kahretmesin kızzzzzzz yanlışmı yaptınız yoksa
BİLMEMKİ KANKİİ :26: YEĞENİMDE BİŞEY DEMEDİ :44:
AYNEN CANIM ÖYLE GİRİYORm KEDERSIZ 846C
TAMAM CANIM SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN..İPEK VE KAMERDE SİZDEN RİCA ETSEM BİNER TANE OKUYUN SİZDE DÜZHESAP OLSUN BENİM HESABIM İYİ DEĞİLDE10 TESBİH YAPIYO
kızlar hatice saat 5 tealacakmış sonucunu son bşr buçuk saat :18::18:
nurcik bende efendimiz sav. için çekeyim selevat sayı bildiririm
ben biyere sığamaz oldum ne yapsak midemi mi aldıırsam serummu yaptırsam ne etsem dayanamıyorum artık birde yine bel ve kasık ağrım var bugün ipem normalmi send eoldumu bu tür şikayetler yine korkular sardı beniii
duş aldım az önce onun etkisi olabilirmi:44:
nurcik bende efendimiz sav. Için çekeyim selevat sayı bildiririm
ben biyere sığamaz oldum ne yapsak midemi mi aldıırsam serummu yaptırsam ne etsem dayanamıyorum artık birde yine bel ve kasık ağrım var bugün ipem normalmi send eoldumu bu tür şikayetler yine korkular sardı beniii
nurcik bende efendimiz sav. Için çekeyim selevat sayı bildiririm
bilmemmmmmgeçende yazdım yaa herkes gider mersine ben giderim tersinee
nurcik bende efendimiz sav. için çekeyim selevat sayı bildiririm
HEP GÜL İNŞllahh
allahımmmmmmm nurcikim allahta seni güldürsün emi bir haftadır yeni gülüyorum çok şükürrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?