Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sevo eşim ateş ölçüyü almış şimdi baktımda ateşim..33.1
eşimde merak edip ölçtü onunda 35.3 çıktı sevo sence eşim hamile olmasınn

Olabilir dermişimmm

nerden ölçüm yaptın dil altına koymadın sanırım Ateşin çok düşük çıkmış çünkü birde gün içersindeki ateşin hiçbir geçerliliği yok denemek için yaptınız biliyomda şimdiden söyliyeyim dedim

kanki başlarken niyet etmek falan ggerekirmi
BİLMEMKİ KANKİİ :26: YEĞENİMDE BİŞEY DEMEDİ :44:

AYNEN CANIM ÖYLE GİRİYORm KEDERSIZ 846C

TAMAM CANIM SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN..İPEK VE KAMERDE SİZDEN RİCA ETSEM BİNER TANE OKUYUN SİZDE DÜZHESAP OLSUN BENİM HESABIM İYİ DEĞİLDE 10 TESBİH YAPIYO

dil altına koydumm :26::26:nerden bakıcaktımkii

kızlar hatice saat 5 tealacakmış sonucunu son bşr buçuk saat :18::18:
nurcik bende efendimiz sav. için çekeyim selevat sayı bildiririm
ben biyere sığamaz oldum ne yapsak midemi mi aldıırsam serummu yaptırsam ne etsem dayanamıyorum artık birde yine bel ve kasık ağrım var bugün ipem normalmi send eoldumu bu tür şikayetler yine korkular sardı beniii

tamam bin tane okuyorum

hayde hayırlısı bakalım
tubişim bukadar çokkkkkkkkkkkk bulantısı olanlara serum takıyolarmış canım hem toparlanman için hemde yediğini çıkarıyosun bebek besin alamıyo onun için vitamin felanda varmış içinde(ona başka bişiyler diyolarda hatırlayamadım şimdik)
bir hastaneye gitsen aslında fena olmazzz

duş aldım az önce onun etkisi olabilirmi:44:

olur canım gün içersindeki koşturmaca herşey ateşi değiştirir o yüzden dikkate alma yarın sabah ölçmeye başla tamammı canım adet olmadan vucüt ısın nedir onu öğrenmiş oluruz.

demek 1,5 saat var inşallah halaylar çekerizz bir arkadaşımızında hasreti biter

canım olmazsa git serum bağlattır kendine gelirsin biraz yaa :44:

inşallah hayırlı haberler alırr hatçe arkadaşımız

Tubii benim eltiminde senin gibiydi kaç defa hastenede serumlar verdiler bir kaç gün o serumların etkisi ile iyi oluyordu etkisi gidince tekrar eskiye dönüyordu bulantı hapları işe yaramıyordu onda da ..3 aydan sonra geçti hepsi ..sende iyi olacaksın inşallah ..az daha sık dişini

bende de kasık ağrıları bel ağrısı oluyodu ama hç biri dayanılmayacak şiddetli ağrılar değildi
kasıklarımda daha çok çekilme tarzı bi şeyler oluyodu normaldir tabiki bebek büyümeye başlıyo rahim büyüyo ağrılara alış ilerledikçe artacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…