Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tubi sende eğer bin tane salavat çekeceksen 4bin yapıyor geri kalanını ben okurum artık sağolun kızlarr Allah razı olsun hepinizden

kızlar ben pazra gidip geleyimm hem ben gelene kadar hatçeninde sonucu belli olurr ..pazradan sonra burdayımm inşallah

aslında bende sonuçtan önce gitsemmi alışverişe kızlarıda bırakmak istemiyorum sevoyla tubiş her zaman burada olmuyo

canım eğer dinlendişysen işini hallet gel daha 2 saat boyunca burdayız gelirsin canım

bu aradaa ipemmm şirktlerimiz hizmet sektörüü çok kar çıkıyoo yaa bu konuda aklına gelen bişey vvarmı üfff öldürcekler benii çokk çokk fazla vergi çıkıyoo :26:

tubiş canım serum iyi geliyosa git taktır canım az kaldı sık dişini

bana doktor 8.haftada sabret 12 den sonra bi şey kalmaz demişti 11.haftada tavan yaptı bende bulantılar hiç çıkarmıyodum çıkarmaya da başlamıştım doktora söylendim durdum deli mi bu adam bu bulantı bitermi daha beter oldu falan filan sayıp döküyodum 12. haftada bıçak gibi pat diye kesildi şaşırdım sadece sabah ilk kaktığımda beş dak. kadar öğürtü oluyodu o kadar inşallah tubişinde öyle olur 12.haftayla biter

demek 1,5 saat var inşallah halaylar çekerizz bir arkadaşımızında hasreti biter

canım olmazsa git serum bağlattır kendine gelirsin biraz yaa :44:

yeterkikötü bişi olmasında razıyım artık hepsineeeeee
tubi sende eğer bin tane salavat çekeceksen 4bin yapıyor geri kalanını ben okurum artık sağolun kızlarr Allah razı olsun hepinizden
tamam canım aldım bin tane bitirip almaya çalışırım

tubi bak kızlar doğru diyo serum senin gibi aşırı bulantısı olanlara çok iyi geliyo

eşimde rapor amış eve geldi bronşitolmuş sinüzit olmuş kaç gündğr hastaydı zaten bugün serum yemiş sonra dr istirahat vermiş tosun paşamı nere bırakıp gideyim yoksa bende düşündüm aslında bakalım eğer araç kullanabileicek kadar iyiyse memlekete gidelim dicem bu halde ondan bana benden ona fayda yok nasılsa
kızlr kusura bakmayın duramıcam çıkıyorum nurcik not et hayatım bin tane eldım inşallh

şu an için aklıma bi şey glmedi canım biraz düşüneyim

svonun dediği gibi ben gidip geleyim kızlar uzun srmez zati

inşallah tubişinde bulantıları kesilir ve rahatlar

sen işlerini hallet bacım

tubimmm kendinize iyi bakın canım geçmiş olsun eşinede gidin gerçekten baksınlar sizeee
ipem sende gidiyon heralde kolay gelsin
bende çıyom gızlar hatçeye kadar gelirim patroniçe geldi zatenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…