oyy kurban olurum sananurcikim bende okuyayım banada ver
kızlar ben pazra gidip geleyimm hem ben gelene kadar hatçeninde sonucu belli olurr ..pazradan sonra burdayımm inşallah
aslında bende sonuçtan önce gitsemmi alışverişe kızlarıda bırakmak istemiyorum sevoyla tubiş her zaman burada olmuyo
tubiş canım serum iyi geliyosa git taktır canım az kaldı sık dişini
hayde hayırlısı bakalım
tubişim bukadar çokkkkkkkkkkkk bulantısı olanlara serum takıyolarmış canım hem toparlanman için hemde yediğini çıkarıyosun bebek besin alamıyo onun için vitamin felanda varmış içinde(ona başka bişiyler diyolarda hatırlayamadım şimdik)
bir hastaneye gitsen aslında fena olmazzz
demek 1,5 saat var inşallah halaylar çekerizz bir arkadaşımızında hasreti biter
canım olmazsa git serum bağlattır kendine gelirsin biraz yaa :44:
inşallah hayırlı haberler alırr hatçe arkadaşımız
Tubii benim eltiminde senin gibiydi kaç defa hastenede serumlar verdiler bir kaç gün o serumların etkisi ile iyi oluyordu etkisi gidince tekrar eskiye dönüyordu bulantı hapları işe yaramıyordu onda da ..3 aydan sonra geçti hepsi ..sende iyi olacaksın inşallah ..az daha sık dişini
yeterkikötü bişi olmasında razıyım artık hepsineeeeeebende de kasık ağrıları bel ağrısı oluyodu ama hç biri dayanılmayacak şiddetli ağrılar değildi
kasıklarımda daha çok çekilme tarzı bi şeyler oluyodu normaldir tabiki bebek büyümeye başlıyo rahim büyüyo ağrılara alış ilerledikçe artacak
tamam canım aldım bin tane bitirip almaya çalışırımtubi sende eğer bin tane salavat çekeceksen 4bin yapıyor geri kalanını ben okurum artık sağolun kızlarr Allah razı olsun hepinizden
tubi bak kızlar doğru diyo serum senin gibi aşırı bulantısı olanlara çok iyi geliyo
canım eğer dinlendişysen işini hallet gel daha 2 saat boyunca burdayız gelirsin canım
bu aradaa ipemmm şirktlerimiz hizmet sektörüü çok kar çıkıyoo yaa bu konuda aklına gelen bişey vvarmı üfff öldürcekler benii çokk çokk fazla vergi çıkıyoo :26:
bana doktor 8.haftada sabret 12 den sonra bi şey kalmaz demişti 11.haftada tavan yaptı bende bulantılar hiç çıkarmıyodum çıkarmaya da başlamıştım doktora söylendim durdum deli mi bu adam bu bulantı bitermi daha beter oldu falan filan sayıp döküyodum 12. haftada bıçak gibi pat diye kesildi şaşırdım sadece sabah ilk kaktığımda beş dak. kadar öğürtü oluyodu o kadar inşallah tubişinde öyle olur 12.haftayla biter
svonun dediği gibi ben gidip geleyim kızlar uzun srmez zati
svonun dediği gibi ben gidip geleyim kızlar uzun srmez zati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?