- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
senin bebişler tutunacak annesine inşş bunca yıl çektiğin bebiş özlemin son bulacak ALLAHın izni ile:CüvCüv:
yerime görevlendirdim onu kalkamam heralde o zaman şimdi bile kızıyolar vallatamam tatlı girmesende kardeşin saolsun haber veriyor sen transferden sonra bize yazacaksın diye kalkma sakın iyi bak kendine
2 rekati nasil kilacam
OY OY OY ALLAHIM ALLAHIM KİMLER GELMİŞ GEÇMİŞİ Bİ OKUYAYIM DEDİM Bİ BAKTIM KEDERSİZİMİN ADI NURCANIM CANIM BENİM HOŞGELDİN İYİKİ GELDİN.. BİR DAHA GİTME BAK KÜSERİM TAMAMI...:1hug: SENSİZ CİDDEN EKSİK BURALAR...
slm kızlar nasılsınız benim az moral bozuktu dün çokümitlenmiştim belkide üstüne görme olayıdır diye ama bugün iice açıldı kanamam onun stesindeyken sizlere bakayım dedim oda ne KEDERSİZ GELMİŞ YUPPİİİİİİİİİİ OLEEEEEEEEEEYY hoşgeldin yüreği güzelim nasıl daha iisin demi hoşgeldin bidaha gitme tamammıı bozuşuruz valla ona göre:teytey:
her insan hata yapa bilir canim,yeter ki farkina varalim,insallah affeder seni o o kadar iyi biridir ki,istese de yapamaz.o kadar genis kalbi var ki,hic kimseye kiyamaz.sen de uzulme artik canim.
tam anliyamadim,azerbaycandami numarsi var?burdami oturuyor?oyleyse ver numarsaini nolur,ALLAH razi olsun senden.bi de caksir otunu da netten arastirdim,ama onu da burda bulacakmiyim bilmiyorum,ban yardim edersen cok mutlu etmis olursun.
esim gecen ay qrip kapmisti,cok zor atlatti,sperm analizi de o sirada vermisti,dr qrip de dusurmus ola bilir demisti,o yuzden bi de tekrar denemek istiyoruz.
allah en kısa sürede derdimize derman yuvalarımıza huzurla birlikte sağlıklı yavrular nasip etsin AMIN CANIM,INSALLAH RABBIM ONA ACILAN ELLERIMIZI GERI CEVIRMEZ
canim,o zaman bizde gec olduguna gore giremiyorum,aramizda 2 saat fark var.
ben de normal tarihten 3 gun once oldum,ama sevindim cunki benimki biraz duzensiz,one atladiginda seviniyorum,ama hic bi sey olmadan geciktiyimde yine umutlaniyorum,sora yine sonu husran oluyor,o yuzden boylesi daha iyi bence ,bebek yoksa hic olmasa geckme olmasin,cunki sora zor toparlaniyorum.
senin durumuna geldikte ise ben hic progestron kullanmadim,insallah kullanan arkadaslar yardimci olurlar.senin adetin normalmi?
jollitam ben normal namaz olarak kıldım namazda okuduğumuz duları okudum ... aslında etipufumuz daha iyi bilir çünkü o bize namazın kılınması gerektiğini sölemişti bide ona soralaım bakalım ??
o sizin kend yüreğinizin güzelliği beni kendinize o kadar bağlamışsınızki 2 güncük ayrı kalamadım gerçi çok ayrı kalmış sayılmam her yazdıklarınızı okuyordum :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?