Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

OY OY OY ALLAHIM ALLAHIM KıMLER GELMıŞ GEÇMıŞı Bı OKUYAYIM DEDıM Bı BAKTIM KEDERSıZıMıN ADI NURCANIM CANIM BENıM HOŞGELDıN ıYıKı GELDıN.. BıR DAHA GıTME BAK KÜSERıM TAMAMI...:1hug: SENSıZ CıDDEN EKSıK BURALAR...

Nazracam iyi olmana herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım...
Allahım hayırlı haberler almanı nasip eylesin...

hoşbulduk canım Şeniz inanın bende size o kdara alışmışımki daha ilk gün yazacaktım ama utandım :kedi:

slm kızlar nasılsınız benim az moral bozuktu dün çokümitlenmiştim belkide üstüne görme olayıdır diye ama bugün iice açıldı kanamam onun stesindeyken sizlere bakayım dedim oda ne KEDERSİZ GELMİŞ YUPPİİİİİİİİİİ OLEEEEEEEEEEYY hoşgeldin yüreği güzelim nasıl daha iisin demi hoşgeldin bidaha gitme tamammıı bozuşuruz valla ona göre:teytey:

o sizin kend yüreğinizin güzelliği beni kendinize o kadar bağlamışsınızki 2 güncük ayrı kalamadım gerçi çok ayrı kalmış sayılmam her yazdıklarınızı okuyordum :kedi:

tuğbacım adet olmuşsun boşver canım bu durmda artık kimsyee moıral veremiyorum çünkü kendim bile artık inanmadıktan sonra size ne yazacamki

Nurcanım yarın allah kısmet ederse bıze tefrıcıye okunmaya baŞlancakya ben yarın sabah namazından sonra ıkı rekat namaz kılayım nıyet edeyım namzada okunacak farklı bır dua yoktur dımı...
GerÇı yazmıŞınız yasınden bakın dıye. Bende bakcam eve gıdınce orda yazar dedınızya..

canım çakşır otu değil çakşır suyu numarası azerbeycanda varmı bilmem nette var ben yazayım istersen ara konuş belki işine yarar ama ilk önce iice araştır öğren kafana yatarsa sipariş ver derim.sperm konusundada öyle her ay net belli olmaz verilen sonuçlar onu açıklamaya çalıştım yani şöyle sayıyı yükseltmek için çeşitli ilaç yada bitkisel ürünler kullanıyosun yani senin kullandığın gibi arı sütü polen bal vb.bu ürünleri en az 2 ay kullanması lazım eşinin çünkü sayı her ay değil yükselecekse şayet en az 2 ay sonra net belli olur her ay gidersen sayı düşük çıkar buda seni hüsrana uğratır canım tabi seb bilen yani..çakşır suyu sipariş numarası 0216 347 88 73----0538 984 71 63 BURASI SABAH 09 30 AKŞAM 18 30 ARASI AÇIKMIŞ BİLGİN OLSUN İNŞALLAH İŞİNE YARAR:Saruboceq:

jollitam ben normal namaz olarak kıldım namazda okuduğumuz duları okudum ... aslında etipufumuz daha iyi bilir çünkü o bize namazın kılınması gerektiğini sölemişti bide ona soralaım bakalım ??

o sizin kend yüreğinizin güzelliği beni kendinize o kadar bağlamışsınızki 2 güncük ayrı kalamadım gerçi çok ayrı kalmış sayılmam her yazdıklarınızı okuyordum :kedi:

seni seniiii süpürgesiz cadı seni ne diyim biliyoduk okuduğunu o yüzden feryadı figan sayfayı birbirine kattık zaten kız bu arada bugün sen ve nevoyu gördüm rüyamda ama çok tuhaf dur birazdan yazayım çok etkilendim ne olaki acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…