Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben haticenin haberine yetieşmicem galiba çıkmama az kaldı evdende bakamıyorum paşadan dolayı rahat durmuyo eşim mesaide olcak pazartesi günü öğrenirim artık

kızlar ben de 1000 tane aldım salavat banyodan çıktım hazır abdestim varken okumaya başladım bile nurcana ben yetişemessem siz sölersiniz olurmu

ya kızlar bana sandıkbaşı görevi için öneri geldi yapsammı yapmasammı acep karar veremedim beeee
çok yorucu ayrıca 1 günüm gidecek sizce napiyim?

ya kızlar bana sandıkbaşı görevi için öneri geldi yapsammı yapmasammı acep karar veremedim beeee
çok yorucu ayrıca 1 günüm gidecek sizce napiyim?
canım yapamam dersen gözünde büyüorsa alma görevi mecbur değilsin sonuçta..ama eğerki paraya ihtiyacın varsa az bir meblada olsa alsan iyi olur yane

kızlar ben çıkıyorum inşallah haticeden güzel haberleri alırız

paşa ben eve gittiğimde uyuyo olursa belkim girerim

hepinizi öper ve çıkarım

iyi hafta sonları allaha emanet olun bacılarım

canım yapamam dersen gözünde büyüorsa alma görevi mecbur değilsin sonuçta..ama eğerki paraya ihtiyacın varsa az bir meblada olsa alsan iyi olur yane

evet yane bende onu düşünüyom da ondan soruyom işte yapasım yokta hiç yoktan 50 100 arası para mı kazansam diyom

kızlar ben çıkıyorum inşallah haticeden güzel haberleri alırız

paşa ben eve gittiğimde uyuyo olursa belkim girerim

hepinizi öper ve çıkarım

iyi hafta sonları allaha emanet olun bacılarım

iyi tatillerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:80::80::80::80::80::80::80:

iyi akşamalr duruuu

nurcik yaa adet olcamya ben bu akşam olurum sanırım okunurmu adet,li iken şimdi aklıma geldi :26:

kamercik sabah çok erken kalkacaksın akşamda baya sürüyo bildiğim kadarıyla 4 e kadar oy verilse bile 9-10 gibi çıkanları biliyom ama sadece duydum canım haberin ola..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…