valla öyle işler hiç bana göre değil ben olsam hiç düşünmeden hayır derdim
iyi akşamalr duruuu
nurcik yaa adet olcamya ben bu akşam olurum sanırım okunurmu adet,li iken şimdi aklıma geldi :26:
kamercik sabah çok erken kalkacaksın akşamda baya sürüyo bildiğim kadarıyla 4 e kadar oy verilse bile 9-10 gibi çıkanları biliyom ama sadece duydum canım haberin ola..
tuğbişmi haber verecek kızlar şimdi bize çünkü hatice almaya gittiyse gelmesi hemen bu saatte olmaz ki
peygamber efendimizin aziz şerif ruhuna diye niyet getirecem ben ..aslında içinden geldiği gibide niyet getirebilirsin sonuçta ne niyetle okuduğumuzu Rabbim biliyoobu arada nurcan nasıl niyet edecez söylede akşam okumaya başlayım canım
tuğbişmi haber verecek kızlar şimdi bize çünkü hatice almaya gittiyse gelmesi hemen bu saatte olmaz ki
peygamber efendimizin aziz şerif ruhuna diye niyet getirecem ben ..aslında içinden geldiği gibide niyet getirebilirsin sonuçta ne niyetle okuduğumuzu Rabbim biliyoo
kızlarr haticeninn sonucu negatşf çıkmış tubiş haber verdi şimdii
peygamber efendimizin aziz şerif ruhuna diye niyet getirecem ben ..aslında içinden geldiği gibide niyet getirebilirsin sonuçta ne niyetle okuduğumuzu Rabbim biliyoo
evet vakti zamanı gelmeyince olmuyo maaleseffhadi yaaaaüfff ne desemm boş şuannn..
ama okadar dulaar ediyos ki haticenin yaptığı dualarda cabası yanii bu kadar dualara karşı olmuyosa hayırlı bi zaman değil demekki artık bunu daha da iyi anlıyorumm..
hadi yaaaaüfff ne desemm boş şuannn..
ama okadar dulaar ediyos ki haticenin yaptığı dualarda cabası yanii bu kadar dualara karşı olmuyosa hayırlı bi zaman değil demekki artık bunu daha da iyi anlıyorumm..
hadi yaaaaüfff ne desemm boş şuannn..
üzülmez olurmu ..hıçkırıklarla ağlıyomuşhay allah ya kızcağız ne kadar üzülmüştür ...allah hakkında hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?