Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

valla öyle işler hiç bana göre değil ben olsam hiç düşünmeden hayır derdim

dimi ipek yaaa tam havalarda güzel çık kocanla mis bir kahvaltı yap pazar pazar evet yapmayım sosyallik olsun dimiştimde bide pişman neyim olurum orta yerinde bırakamamda yokk yapmayım

tuğbişmi haber verecek kızlar şimdi bize çünkü hatice almaya gittiyse gelmesi hemen bu saatte olmaz ki

sizde böyle söyleyince vazgeçtim iyice tamam yapmıcam

bu arada nurcan nasıl niyet edecez söylede akşam okumaya başlayım canım
peygamber efendimizin aziz şerif ruhuna diye niyet getirecem ben ..aslında içinden geldiği gibide niyet getirebilirsin sonuçta ne niyetle okuduğumuzu Rabbim biliyoo

kızlarr haticeninn sonucu negatşf çıkmış tubiş haber verdi şimdii

offfff yaaaaaaaa

ayyy canım hakkında hayırlısı olsun

hadi yaaaa üfff ne desemm boş şuannn..
ama okadar dulaar ediyos ki haticenin yaptığı dualarda cabası yanii bu kadar dualara karşı olmuyosa hayırlı bi zaman değil demekki artık bunu daha da iyi anlıyorumm..

evet vakti zamanı gelmeyince olmuyo maaleseff

hay allah ya kızcağız ne kadar üzülmüştür ...allah hakkında hayırlısını versin

canım yaaa offf şimdi kimbilir ne haldedir arkadaşımız.. ilkinkini kolay atlatamamıştı ALLAH yardımcısı olsun vakti saati var demekki.... dondurulmuşu varmı acaba....

haklıısn canım rabbim vakti ve zamanını bekliyo hayırlısı ne zaman olursa o zaman olsun

dualar vakti gelince kabul olurmuş inşallah onun dualarıda onun için en hayırlı zamanda kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…