Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Demekk hıçkırıklarla ağlıyooo rabbiimm yardım et bizeee madem evlatlarımızın zamanı değil ama bu tedavilere bu sonuçlara dayanma gücü ver rabbimm

Iyi akşamlar kızlar bende çıkıyporum

neyse herkese iyi akşamlar ve hayırlı haftasonları öpüldünüz canlarr:80::80:

canım benim yaaaaaaaaa hayırlı deilmiş demekki işte büyük sınavlardan biri daha allahım hayırlısını versin yarabbim arkadaşımızın dualarını hiçbirimizin dualarını boşa çevirmesin inşallahhhhhhhhhhhhcanım benimmm

Demekk hıçkırıklarla ağlıyooo rabbiimm yardım et bizeee madem evlatlarımızın zamanı değil ama bu tedavilere bu sonuçlara dayanma gücü ver rabbimm

Iyi akşamlar kızlar bende çıkıyporum

aminnnn inşallah canım bunuda atlatır hayırlısı ile

Sevomm canımm benimm şimdi girdim siteye ..isim ve şifrenin yanındki kutucuğu işretlemiyordum o yüzden giriş olmuyormuş şimdi öyle denedimm açtı ..

Bazı bilgilerimide ıeklemişsin sağol canımm bugün çok uğraştırdım seni helal et hakkınıı

şuanda ne halde olduğunu tahmin edebiliyorumm aynı şeyleri bizde yaşadık ..çok zor gerçketen dünyanın sonuymuş gibi geliyo insana ..allah yardımcısı olsunn biran önce toparlanır inşallah

toparlar nurcik biz hepimiz çokkkkkkk güçlüyüz ben biliyorum sağlığımız yerinde olsun yeterki allahım büyük rabbim en güzel evlatlarla ödüllendirsin bizi inşallahh
haticeccim sabret canım sende olurmu şükret sağlığın için elbet birgün bizde gülecez tamammıııııııı

Son düzenleme:
bazen ben de pes ediyorumm eşimde bana kızıyoo paramız ve gücümüz yettiği kadar devam edicez diyee bazen eşime de kızıyorum yüzüne söliyemiyorum sonuçta ondan kaynaklanıyo ama hiç bi çaba sarfetmiyoo mesela daha ilk doktora gittiğimizde sperm sonucunu aldığımızda eşime sigaraya bırakacaksın demişti ama nerdeeee azaltmadı bile o yüzden bazen çok kızıyorum ona kilo vermesi lazımm nolcak bilmiyorum kızlarrr:2:

neyse kızlarrrr allah sabır versin hepimize dayanma gücü versin bidee şu patavassız insanlardan uzak tutsun valla bazen kendimi zor tutuyorum patlamamak için geçen gene bi tanıdığımı gördüm yolda bana ne dese beğenirsiniz sen de çok tembel çıktın bi beceremediniz çocuk demez miii allahım dişlerimi sıktım içimden sonra da ağladım

anaaammmm herkez çıkmış bende deliii gibi kendi kendime yazıyorummmben de çıkıyım bariii benim neyim eksikk

hatunlar nasılsınız ben çok yorgunum yine inşş ilerleyen saatlerde gelirim yinee

iyi akşamlar arkadaşlar haticenin sonucuna bakmak için geldim ama olmamış çok çok üzüldüm yüreğimin acıdığını hissettim kimbilir hatice nasıldır rabbim yardımcısı olsun tez zamanda hayırlı sağlıklı bi bebek nasip etsin inşalllah .......

bu arada pazartesi işe başlıyorum artık sizi takip edemiycem güzel gelişmeleri bana özelden yazarsanız çok sevinirim hepinizi öpüyorum allaha emanet olun bana da dua edin işimde başarılı olayım 4 yıldır çalışmıyorum zorlanırım diye korkuyorum

kızlar iyiiii akşamlar kimse yoooo
HATİCE nin olmamış galiba off ya nasıl üzülldüm açar açmaz olmadığını görünce nasıl üzüldüm ben tefriciyelerini okudum duaya yetişemedim ben hiç iyi değilim şükür bu günlerime de giremiorum artık...
başka başka haberler varmı okuyamıorum geçmişi biri bana özetlesin

hadi herkesi öptüm k.i.bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…