Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hatice ne yazsam bilemiyorum söylediğim hiç bir söz teselli etmeyecek biliyorum bende olumsuz sonucu geçen perşembe aldım bir hafta geçti üzerinden insan oğlu herşeye alışıyor ateşin külleniyor hayat devam ediyor biz elimizden geleni yapıyoruz taktir allahtan

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

hatice arkadaşım akşam okudum haberini ama yazaca bir ey bulamadımmmm ben hep diyorumburası sözün bittiği yerdirr biliyorum ne söylesek senin için bir şey ifade etmeyecek
rabbim kolay atlatmayı nasip etsinnn ve mucizesini sanada dokundursun inşşşş

slm kızlar ben deldimmmmmmmmmmm
KAMERCİM rabbim o minicik meleğini size bağışlasın inşallaaahhhhhh hemen ayetel kürsi okudum rabbim kabul etsin inşallaaahhhh
MELİKEEEEEMMMM bebişinin 40 da çıkmış hadi gözün aydın olsun...rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin yunus paşanaaaaaabideeeeeee paşanın fotosunu eklemişsin bende görmek isterimmm banane bananenese cnm kısmet deilmiş bende sora görürüm inşallaahhhh....
HATİCEEEEE cnm kurban olurum kendini bırakma biz burda seni ne kadar teselli etsekte boşşş biliyorum amaaa kurbban olduğum biliyo vaktini saattinnnnniiii
TUBİŞİMMMM daha sıkıntın varmışşş rabbimden diliyorummm sorunsuz bi hamilelik geçir inşallaaahhh...
kızlar aklıma gelen bunlarrr unuutuğum varsa affolaaaaa hepinizi öpüyorum şekerlerrrrrr

günaydın kızlar nasılsınız ben bugün çalışıyorummmmherzamanki gibi evimde olmak isterdim halbuki:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

kimseciklerde yokmuş herkeş evinde keyif yapıyor ohhhhhhhhhh neyse gelirim sonra bütün kızlar toplanınca
inşallah erken çıkarım bugün kardeşimin yanına gitmek istiyorum biraz önce görüştüm telefonla çok mutlubugün ilk kez bebeğine dokunacak 12 de biberonla beslicekmiş bebeği küvezden çıkarmadan ama duruma göre bakacaklar bebeği güzel besliyosa eğer bir sonrakinde emzirmesi için kardeşime vereceklermiş
inşallahhhhhhhhhhhhhhhh verirler bir an önce bu arada bebeklere çok ilgililer dohtorlar ve hemşireler çok dikkat ediyolar bizlere zor geliyor ama hem bebeklerin hem de bizlerin iyilliği için demi yaniii onlara kocaman nnnn aferinnnnnn

canım yaaaaaaa ne güzelllllllllll hadi bakalımmmm inşş her şey yolunda giderrrrrrr bebişi kokla bizim içinnnnnn

canım yaaaaaaa ne güzelllllllllll hadi bakalımmmm inşş her şey yolunda giderrrrrrr bebişi kokla bizim içinnnnnn

sağol canım yok bize yasak hala sadece kardeşimi olıyorlar odaya babasını bile almıyolar yanına yasakmış annesi koklasın yavrusunu bizler nasıl olsa koklarız

sağol canım yok bize yasak hala sadece kardeşimi olıyorlar odaya babasını bile almıyolar yanına yasakmış annesi koklasın yavrusunu bizler nasıl olsa koklarız

kamerim canımmmm annesi görmeye başlamışa yakında silerde görür koklarsınız inşşşş sağlıklı olsun sorunolmasında birazcık daha bekleyinnnnnnnn

evet cnm ondandır sen nasılsın gezentiiiii

hafta sonu yaaaaaaa her topik sesiz canımm bende şimdi çıkcağım kız kardeşim ayakabı almış bana evde denedim biraz sıkıyor gidip bir büyüğünü alacağım

yalnızım dostlarımmmmmmmmmmmm yalnızım yalnız:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
sanırım yalnız da öleceğimmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…