anaaammmm herkez çıkmış bende deliii gibi kendi kendime yazıyorummmben de çıkıyım bariii benim neyim eksikk
kimseciklerde yokmuş herkeş evinde keyif yapıyor ohhhhhhhhhh neyse gelirim sonra bütün kızlar toplanınca
inşallah erken çıkarım bugün kardeşimin yanına gitmek istiyorumbiraz önce görüştüm telefonla çok mutlu bugün ilk kez bebeğine dokunacak 12 de biberonla beslicekmiş bebeği küvezden çıkarmadan ama duruma göre bakacaklar bebeği güzel besliyosa eğer bir sonrakinde emzirmesi için kardeşime vereceklermiş
inşallahhhhhhhhhhhhhhhh verirler bir an önce bu arada bebeklere çok ilgililer dohtorlar ve hemşireler çok dikkat ediyolar bizlere zor geliyor ama hem bebeklerin hem de bizlerin iyilliği için demi yaniii onlara kocaman nnnn aferinnnnnn
canım yaaaaaaa ne güzelllllllllll hadi bakalımmmm inşş her şey yolunda giderrrrrrr bebişi kokla bizim içinnnnnn
sağol canım yok bize yasak hala sadece kardeşimi olıyorlar odaya babasını bile almıyolar yanına yasakmışannesi koklasın yavrusunu bizler nasıl olsa koklarız
kimseler yok gelin artık yeter bu kadar uykuuuuuuuuuuuuuuuuu
kızlar kızlar gelemmi yağızdan öpemmiiiiii
nirdesiniz yahuuuuuu!!!:84::84::84:
ben burdayımmmmmmama kızlar yokkkkkkk
kimsecikler yok bugünnnnnnnn offf offfff
evet hafta sonu yaa ondandırr:26::26::26:
evet cnm ondandır sen nasılsın gezentiiiii
hafta sonu yaaaaaaa her topik sesiz canımm bende şimdi çıkcağım kız kardeşim ayakabı almış bana evde denedim biraz sıkıyor gidip bir büyüğünü alacağım
yalnızım dostlarımmmmmmmmmmmm yalnızım yalnız:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?