Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben geldimmm kızlarr azcık giriyim dedimm eşim görmeden oda belgesel izliyo transa geçmişkeneanlamadan yokluğumunaber sizlerden

cnm bitek ben varım çok şükür iyim sen nasılsın?
benim kocişte çok sever belgeseli amma paşam işte...

ben de iyiyim asicim çok şükürr malum hafta sonu 11 de kalktık kahvaltı falan derken saat 1 oldu çamaşır yıkadım siyahları şimdide renklileri yıkıyorum bize yok hafta sonu tatili falann

ben de iyiyim asicim çok şükürr malum hafta sonu 11 de kalktık kahvaltı falan derken saat 1 oldu çamaşır yıkadım siyahları şimdide renklileri yıkıyorum bize yok hafta sonu tatili falann

cnm walla ben perşembe gününden kayınvalidemlere gittim dinde oturması vardı 2 gündür bittim yorgunluktan
sabahta evime geldim...
bi banyoya girbim malum adet temizlği banyodan sorada hemen buraya damladım daha da kalkamdım başından walaaa

evet farkındayım 2 gündür yoktun sen kızlara sordum söledilerr valla buraya oturunca kalkılmıyo kolay kolay

bende idare ederim biraz canım sıkkın eşim yarın izmire gidiyor bir ay yok burda yannız kalacam evlendiğimizden beri iki günden fazla ayrı kalmadık napacam şimdi ben onu çok özlerim

bebeğimiz kuvözden çıkmış kızlar şu anda annecinin kucağındaaaaaçokkkkkkkkkkk mutluyum allah hepinizden razı olsun canlarım benimmmmmmmmmmmmm dualarınız emin olun çok çok çok işe yaradıı allahımm şükürler olsunnnn çok mutluyum

hoşşbuldukkk yeter amin inşallahhh nasılsınnn bakalımmm
çok şükür canımmm

çok şükür bak gördünmüüüüüüüüü daha teyzesine gezmeyede gelcek

demetcim geçmişi okurken görmüştüm sanırım size de genetik test yapılacakmış benim eşime de yapıldı 2 ay önce kadar karyatip periferik kan eşimin kromozomlarına bakıldı hiç bişey çıkmadı allaha şükür ama benden istemedi doktorum bana da histereskopi yapılmıştı polip alındı rahimden siz ne zaman yaptıracaksınız

keşek sanada yapısaydııııııı eşinle birlikteeeeeeeeee

ya ben anlamıyorum bu dr böyle testler i çiftlerden isterler ama yaptırken kadına ayrı erkeğe ayro yaptırlarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…