bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
sanırım yalnız da öleceğimmmmmmmm
ben geldimmm kızlarr azcık giriyim dedimm eşim görmeden oda belgesel izliyo transa geçmişkeneanlamadan yokluğumu naber sizlerden
cnm bitek ben varım çok şükür iyim sen nasılsın?
benim kocişte çok sever belgeseli amma paşam işte...
nasılsa öleceğizde yalnız ölmesekallah korusun cnm benimmmmmm
hoş geldinnnnnnnnnnnnben geldimmm kızlarr azcık giriyim dedimm eşim görmeden oda belgesel izliyo transa geçmişkeneanlamadan yokluğumu naber sizlerden
nurcancım ben okudum 1000 tane salavat haberin olsun allah kabul etsin
ben de iyiyim asicim çok şükürr malum hafta sonu 11 de kalktık kahvaltı falan derken saat 1 oldu çamaşır yıkadım siyahları şimdide renklileri yıkıyorum bize yok hafta sonu tatili falann
pınar nasılsın şekerim
cnm walla ben perşembe gününden kayınvalidemlere gittim dinde oturması vardı 2 gündür bittim yorgunluktan
sabahta evime geldim...
bi banyoya girbim malum adet temizlği banyodan sorada hemen buraya damladım daha da kalkamdım başından walaaa
nasılsa öleceğizde yalnız ölmesek
hoş geldinnnnnnnnnnnn
allah kabul etsinnnnnnnn
bende idare ederim biraz canım sıkkın eşim yarın izmire gidiyor bir ay yok burda yannız kalacam evlendiğimizden beri iki günden fazla ayrı kalmadık napacam şimdi ben onu çok özlerim
çok şükür canımmmhoşşbuldukkk yeter amin inşallahhh nasılsınnn bakalımmm
bebeğimiz kuvözden çıkmış kızlar şu anda annecinin kucağındaaaaa çokkkkkkkkkkk mutluyum allah hepinizden razı olsun canlarım benimmmmmmmmmmmmm dualarınız emin olun çok çok çok işe yaradıı allahımm şükürler olsunnnn çok mutluyum
yeter amin canım soğolasın .Kamer gözünüz aydın darısı sana inş.
üzme kendini kızzzzzzRabbim aşkınızı büyütsün bu ayrıktaaaaaaaaa
demetcim geçmişi okurken görmüştüm sanırım size de genetik test yapılacakmış benim eşime de yapıldı 2 ay önce kadar karyatip periferik kan eşimin kromozomlarına bakıldı hiç bişey çıkmadı allaha şükür ama benden istemedi doktorum bana da histereskopi yapılmıştı polip alındı rahimden siz ne zaman yaptıracaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?