Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bende idare ederim biraz canım sıkkın eşim yarın izmire gidiyor bir ay yok burda yannız kalacam evlendiğimizden beri iki günden fazla ayrı kalmadık napacam şimdi ben onu çok özlerim

ayyyy yazık yaaa kıyamam tühh neyse döndüğü günü düşünerek avutursun kendini şimdiden allah kavuştursun

kızlar teşekkür ederim çokkkkkkkkk allah herpinizden razı olsun çıktım ben işlerimi halledip hastaneye koşacam hemenn

keşek sanada yapısaydııııııı eşinle birlikteeeeeeeeee

ya ben anlamıyorum bu dr böyle testler i çiftlerden isterler ama yaptırken kadına ayrı erkeğe ayro yaptırlarrrrr

canım sanırım ben de sorun olmadığı için mi istemedi bilmiyorummm gidince sorucamm ama doktorumuzun dediği şuuu yapalıcak herşeyi yaptıkk istediğiniz sürece devam edebilirsiniz diyoo

pınarcım kromozm testini 5.ayın 23 ne vermişler gününü ozamana verecez kan tahlili...
ya bendende istenebilir o histereskopiden ama ben çok korkuyorum nasıl bir ameliyat cnm yaaaa:18::18::18:

canım sanırım ben de sorun olmadığı için mi istemedi bilmiyorummm gidince sorucamm ama doktorumuzun dediği şuuu yapalıcak herşeyi yaptıkk istediğiniz sürece devam edebilirsiniz diyoo

canım ben 5 denme yaptım gittim dr yok gerek yok delier durdular sonra ben kendim yaptırdım çünki biliyorum ki bu testler eğer 1 düşük ve ya 1 negatifle sonuçlanmış tedavide şart gözüyle bakılıyorrrr genetite sorun çıkmadı ama kan pıtılaşması yaptırdım (dr gerek yok derken )ve kan pıhtılaşması çıktı bendeeee
ayrıca neye ne kadar devam edeceksin ki evlikte 1 dolmuş ve bebk olmamışsa tedavilere başlarsının
benim kuzenime böyle yaptılar tam 15 yıl yk bir şey olu yok bir şey olur en son zar zor ikna ettik tedaviye gittik ve ilk aşılamada bebğini kucakladııı

bende idare ederim biraz canım sıkkın eşim yarın izmire gidiyor bir ay yok burda yannız kalacam evlendiğimizden beri iki günden fazla ayrı kalmadık napacam şimdi ben onu çok özlerim
ah cnm yaaaa kurban olduğum rabbim başka ayrılıklar vermesin inşallaaahhh rabbim kavuştursunnnnn

kamercim hadi gözünüz aydın olsunnn

pınarcım kromozm testini 5.ayın 23 ne vermişler gününü ozamana verecez kan tahlili...
ya bendende istenebilir o histereskopiden ama ben çok korkuyorum nasıl bir ameliyat cnm yaaaa:18::18::18:

amann beee aablacımm korkma valla aynı yumurta toplama işlemi gibi canım tam narkozla oldu benim ofis histereskopi deniliyo dr umun özel muayenehanesinde oldu 40 45 dakka sürüyo uyuyup uyanman 1 saat dinlenip çıktımm sonra biraz adet sancısı gibi ağrım oldu çok az da kanama vallahi benim çok kolay oldu hatta ertesi gün nikaha bile gittim bikaç saat evde dinlendimm o kadar hiç korkulacak bişey değil

cnm bendede bi sorun yok ama dr 2 mizdende istedi bu testi bakalım ne olacak

canım histerskopi anestezi altında yapılan bir işlem vajinal yoldan girilir ve rahim içine bakılır ve bu işlem esnasında eğerki polip vsvarsa onlarda temizlenir 30.45 dk kadar sürer sonrasın ağrın bile olmaz hiç korkmayın ve mutlaka yaptırın
kızlar teşekkür ederim çokkkkkkkkk allah herpinizden razı olsun çıktım ben işlerimi halledip hastaneye koşacam hemenn

hadi bakalım bebişi kokla mis gibii

hayır bana histeroskopi yapacanı söyledi siz tüp bebek merkezindeki doktoromı yaptırdınız histeroskopiyi daha doğrusu özeldemi yaptırdın tüp bebek tedavini nekadar ücret verdin bu amelyata

benim kendi doktorumun özel muayenehanesinde oldu 1000 tl anazteziste 200 lira eşimin genetik testi de 200 1400e çıktı

wallamı ablam yaaaaa çok korkuyorum nedense ben zaten narkoz almaktan korkuyorum 2 tedavimdede yırttım ortalığı nası korktum ama korkulacak bişe yok biliyorum ama yinede alamıyorum kendimi acabalrdannnnn

evet cnm anestezi altında olduğunu duymuştum ama niyeyse ben çok korkuoyrum cahilliğimden olsa gerekkkk:18::18::18:

benim kendi doktorumun özel muayenehanesinde oldu 1000 tl anazteziste 200 lira eşimin genetik testi de 200 1400e çıktı
valla be ünvrt de oldun 3 ay sonrasına gün verdiler bend ebekledim bana 1500 tl demişlerdi özelde hiç ücret ödemedimmmm genetikleride aynı yerde yaptırdımmm onlarada ücret ödemedim
evet cnm anestezi altında olduğunu duymuştum ama niyeyse ben çok korkuoyrum cahilliğimden olsa gerekkkk:18::18::18:

asimmmmmmmmmmm keşek hiç öğrenmek zorunda kalmasaydık kızzzzzzz bunlarıııııııııııııı
keşke bebişi leyleklerin getirdiğini düşünseydikkkkk

yetercim bende de var pıhtılaşma yatkınlığıı daha doğrusu daha ilk tüp bebk için görüşmeye gittiğimiz drumuz bize sormuştu aile geçmişiniz de emboli geçiren varmı diye benimde erkek kardeşim çok yakın bi tarihte akciğer embolisi geçirmişti onu söleyince bizden bir sürü test yaptırmamızı istedi bi tüp bebek fiyatı kadar da o testlere vermiştik çünkü bazıları yurtdışında yapılıyomuş neyse bende heterozigot çıktı sonuç olarak o yüzden tüp bebek ilaçlarına başladığım gün kan sulandırıcı iğneler yapıyorum göbekten ve eğer gebelik olursa doğurana kadar yapıcam düşüp yapmamak için öle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…