bende idare ederim biraz canım sıkkın eşim yarın izmire gidiyor bir ay yok burda yannız kalacam evlendiğimizden beri iki günden fazla ayrı kalmadık napacam şimdi ben onu çok özlerim
keşek sanada yapısaydııııııı eşinle birlikteeeeeeeeee
ya ben anlamıyorum bu dr böyle testler i çiftlerden isterler ama yaptırken kadına ayrı erkeğe ayro yaptırlarrrrr
demetcim geçmişi okurken görmüştüm sanırım size de genetik test yapılacakmış benim eşime de yapıldı 2 ay önce kadar karyatip periferik kan eşimin kromozomlarına bakıldı hiç bişey çıkmadı allaha şükür ama benden istemedi doktorum bana da histereskopi yapılmıştı polip alındı rahimden siz ne zaman yaptıracaksınız
canım sanırım ben de sorun olmadığı için mi istemedi bilmiyorummm gidince sorucamm ama doktorumuzun dediği şuuu yapalıcak herşeyi yaptıkk istediğiniz sürece devam edebilirsiniz diyoo
ah cnm yaaaa kurban olduğum rabbim başka ayrılıklar vermesin inşallaaahhh rabbim kavuştursunnnnnbende idare ederim biraz canım sıkkın eşim yarın izmire gidiyor bir ay yok burda yannız kalacam evlendiğimizden beri iki günden fazla ayrı kalmadık napacam şimdi ben onu çok özlerim
bebeğimiz kuvözden çıkmış kızlar şu anda annecinin kucağındaaaaa çokkkkkkkkkkk mutluyum allah hepinizden razı olsun canlarım benimmmmmmmmmmmmm dualarınız emin olun çok çok çok işe yaradıı allahımm şükürler olsunnnn çok mutluyum
ayşeee sizden istedimi doktorunuzz genetik test
pınarcım kromozm testini 5.ayın 23 ne vermişler gününü ozamana verecez kan tahlili...
ya bendende istenebilir o histereskopiden ama ben çok korkuyorum nasıl bir ameliyat cnm yaaaa:18::18::18:
canım sanırım ben de sorun olmadığı için mi istemedi bilmiyorummm gidince sorucamm ama doktorumuzun dediği şuuu yapalıcak herşeyi yaptıkk istediğiniz sürece devam edebilirsiniz diyoo
canım histerskopi anestezi altında yapılan bir işlem vajinal yoldan girilir ve rahim içine bakılır ve bu işlem esnasında eğerki polip vsvarsa onlarda temizlenir 30.45 dk kadar sürer sonrasın ağrın bile olmaz hiç korkmayın ve mutlaka yaptırınpınarcım kromozm testini 5.ayın 23 ne vermişler gününü ozamana verecez kan tahlili...
ya bendende istenebilir o histereskopiden ama ben çok korkuyorum nasıl bir ameliyat cnm yaaaa:18::18::18:
kızlar teşekkür ederim çokkkkkkkkk allah herpinizden razı olsun çıktım ben işlerimi halledip hastaneye koşacam hemenn
hayır bana histeroskopi yapacanı söyledi siz tüp bebek merkezindeki doktoromı yaptırdınız histeroskopiyi daha doğrusu özeldemi yaptırdın tüp bebek tedavini nekadar ücret verdin bu amelyata
amann beee aablacımm korkma valla aynı yumurta toplama işlemi gibi canım tam narkozla oldu benim ofis histereskopi deniliyo dr umun özel muayenehanesinde oldu 40 45 dakka sürüyo uyuyup uyanman 1 saat dinlenip çıktımm sonra biraz adet sancısı gibi ağrım oldu çok az da kanama vallahi benim çok kolay oldu hatta ertesi gün nikaha bile gittim bikaç saat evde dinlendimm o kadar hiç korkulacak bişey değil
canım histerskopi anestezi altında yapılan bir işlem vajinal yoldan girilir ve rahim içine bakılır ve bu işlem esnasında eğerki polip vsvarsa onlarda temizlenir 30.45 dk kadar sürer sonrasın ağrın bile olmaz hiç korkmayın ve mutlaka yaptırın
hadi bakalım bebişi kokla mis gibii
valla be ünvrt de oldun 3 ay sonrasına gün verdiler bend ebekledim bana 1500 tl demişlerdi özelde hiç ücret ödemedimmmm genetikleride aynı yerde yaptırdımmm onlarada ücret ödemedimbenim kendi doktorumun özel muayenehanesinde oldu 1000 tl anazteziste 200 lira eşimin genetik testi de 200 1400e çıktı
evet cnm anestezi altında olduğunu duymuştum ama niyeyse ben çok korkuoyrum cahilliğimden olsa gerekkkk:18::18::18:
ben hiç korkmuyorum yeterki yavrumla aramdaki engel kalksın
canım ben 5 denme yaptım gittim dr yok gerek yok delier durdular sonra ben kendim yaptırdım çünki biliyorum ki bu testler eğer 1 düşük ve ya 1 negatifle sonuçlanmış tedavide şart gözüyle bakılıyorrrr genetite sorun çıkmadı ama kan pıtılaşması yaptırdım (dr gerek yok derken )ve kan pıhtılaşması çıktı bendeeee
ayrıca neye ne kadar devam edeceksin ki evlikte 1 dolmuş ve bebk olmamışsa tedavilere başlarsının
benim kuzenime böyle yaptılar tam 15 yıl yk bir şey olu yok bir şey olur en son zar zor ikna ettik tedaviye gittik ve ilk aşılamada bebğini kucakladııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?