ben hiç korkmuyorum yeterki yavrumla aramdaki engel kalksın
ben hiç korkmuyorum yeterki yavrumla aramdaki engel kalksın
valla be ünvrt de oldun 3 ay sonrasına gün verdiler bend ebekledim bana 1500 tl demişlerdi özelde hiç ücret ödemedimmmm genetikleride aynı yerde yaptırdımmm onlarada ücret ödemedim
asimmmmmmmmmmm keşek hiç öğrenmek zorunda kalmasaydık kızzzzzzz bunlarıııııııııııııı
keşke bebişi leyleklerin getirdiğini düşünseydikkkkk
yetercim bende de var pıhtılaşma yatkınlığıı daha doğrusu daha ilk tüp bebk için görüşmeye gittiğimiz drumuz bize sormuştu aile geçmişiniz de emboli geçiren varmı diye benimde erkek kardeşim çok yakın bi tarihte akciğer embolisi geçirmişti onu söleyince bizden bir sürü test yaptırmamızı istedi bi tüp bebek fiyatı kadar da o testlere vermiştik çünkü bazıları yurtdışında yapılıyomuş neyse bende heterozigot çıktı sonuç olarak o yüzden tüp bebek ilaçlarına başladığım gün kan sulandırıcı iğneler yapıyorum göbekten ve eğer gebelik olursa doğurana kadar yapıcam düşüp yapmamak için öle işte
wallamı ablam yaaaaa çok korkuyorum nedense ben zaten narkoz almaktan korkuyorum 2 tedavimdede yırttım ortalığı nası korktum ama korkulacak bişe yok biliyorum ama yinede alamıyorum kendimi acabalrdannnnn
walla yaaa hep başımıza ne geliyosa bu çok bilmişliğimizden geliyoooo
ilk tedavimde o kadar cahildimki hiç bişeyi bilmiyodum ama ne güzeldi yaaa ozamanda hiç korkmamıştım bu ameliyat hakkında da bi sürü topik var ama ben hiç birine girmiyorum biliyorum ki kafam karışacakkkkk
onun için hiç bilgi almıycam bu ameliyat hakkındaaa cahil cahil girerim ameliyatımaaa
aynen şeker bende o meşhur göbekten yapılan iğnelrden yapıyorum ve gebelik oluşursa 9 ay devam edeceğim
amaaaaaaaaaaaaaaa bebişi için her şeye değer
HER-ŞEY-BE-BİŞ-İÇ-İN
ay ablam ilahi ne güzel anlatıyosun beaaa yanında olacamkiii sen beni çok güzel teselli edersinnnnnkız gerçekten korkamana gerek yokk hem böle yaparsan nasıl doğurcan bacımmmmm ben artık alıştım narkoza biliyomusun hatta zevkli bile geliyoo3 e kadar sayarkene küüttttttttt uyuyonnnnn bu en son tedavimde son gördüğüm şeyy saatti tam 9 15 ti ayıldığımda eşime hep saati sormuşum 20 defa oda bıkmadan sölemiş ama hatırlamıyorumm
ben doktorumundan aldım ameliyat cd mii arada bi izliyorumm canım sıkılıncaa
eğerki doğru dr bulmuşsan evet cahil olmak çok iyi ama işini bilmeyen dr varsa karşında yanlışlarını fark etmek için birşeyler biliyor olman gerekiyorrr
ben dr dedimki gözlerimi kapatıp siz her şeyi bilirsinizz deyip kendimi size bırakmak istiyorum dedimm
çok üzüğünüm senin için artık çok geç dedi bana
benim canım çok tatlıdır ağda yaptırırkenbile ortalığı yıkarım ama ben ikizleri doğururken doğumu yaptıran dr.kadındı kapalı abdestli namazlı biri bu dr.fakültede çalışıyor beni azbuçuk tanıyor tedavilerim fakültede olmadı ama doğum orda oldu neyse bana dediki allah insanı korktuğuyla imtihan eder dedi bende çok korkuyordum zaman geçtikçe içindeki evlet acısı artıyor hasretin gitgide büyüyor ilkin kürtajla başladım tedaviler iğneler düşükler amelyatlar derken alışıyorsun narkozu verdikleri için rahat hissediyorum kendimi normalde muaynede bile ağrım olur benim yinede yeterki evledımla aramdaki engeli bileyim tedavisi varsa yaptırayım rabbim dermansız dert vermesin
kuru patlıcan haşladım onu pişirecem yanına bide sarımsaklıyoğurt salata daha ne olsun bu günüme şükür
ay ablam ilahi ne güzel anlatıyosun beaaa yanında olacamkiii sen beni çok güzel teselli edersinnnnn
valla kız asi ben çok güldürürdüm seni haa narkoza gerek kalmadan gülmekten bayılırdın zatenn biraz komiğimdir de canımm herkeşş ölee der
bu histereskopi ameliyatı cd sini mi aldın ablammm
o ne demek cnm yaaa ne demek istemiş bu tohtorrr:26::26:
kızlar akşama ne yapıcaksınız benim yemeğim yoktaaaaa
zor olan yemeyin adını koymak pişirmek kolay
valla eşim sabah pazara gitti kaldirik otu almış onu yapmaya çalışıcaz birlikte internetten bakıyoruz nasıl pişiriliyooo ayy benim ki çok meraklı mutfağa benle yarışıyo yaaa hem iyi hem kötüü herşeyime karışıyo sonunda kendini mutfak kapısında buluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?