Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

pınar bende teyzemin cd sini seyretmiştim onun rahimde vallahi nedeniyor bilmiyorumda et büyümesi oluyor 4 kez açık amelyat oldu yine tekrarlıyor oda sonkez histeroskopiyle o eti aldırdı hemen o ay tüp bebek yapıldı şimdi erken doğmasına rağmen 7 aylık oğlumuz var neyse ben bu yazıyı şunun için yazıyordum rahim garip bir yer tüğlü gibi parça parça değişik bişey bana çok ilginç gelmişti şimdi kendiminkini seyredecem

ben bu gün kocişi aç bırakmaya karar verdimmmmmmmmmmmmmm nasıl ama

kaldirik otu ne ablammm:26::26:

ben de ilk gördüm yemiştim ama görmemiştim uzun saplı üstünde çiçekleri var minik minikk mor renkli inşalllah zehirlenmeyiz kızlarr:26::26:yarın burda olmassam bilin kiiii.............................

evet canım sanki mağara gibi ama içi bembeyaz kat kat gibi beyaz tüyler uçuşuyo sanki dimi çok değişikk

yazıkkk kızzzzz yapma günahhh benkini ben aç bırakıyım desem girer hemen kendi yapar bi sürü şeyyyy mutfağımı da mahfederr

keşke yumurta kırabilse ama yok yapamaz
canlr kıyma aldım tantuni yapacağım eşim istediiiiiiiiii biliyorsunuz aşeriyor adam yapmassam olmaz bebişe yazıkkkk

keşke yumurta kırabilse ama yok yapamaz
canlr kıyma aldım tantuni yapacağım eşim istediiiiiiiiii biliyorsunuz aşeriyor adam yapmassam olmaz bebişe yazıkkkk

kız yeter biz yapmıştık tantuni ama bildiğim kadarıyla kuşbaşı etle oluyo ayyy süperrr oldu vallaa lavaşını da ben yapmıştımm harikaydııııııııııııı bak eşim yanıma geldi yeter tuntuni yapacakmış dedimmm bizde yapalım diyoooo

kızlar buldummmmmm bulgur pilavı salata ayran yapıcam nasıl ama çok şükür bugünümüze ben çıktım görüşürüzzzzz

kardeşim aradı teyzesi gelde kızımı kokla dediiiiiiiiii ama ben daha çıkamadımmmmmmmmmm
anasını satayım ben neden zengin bir koca bulmadım ki çalışmayıp evde yatsaydım günümü gün etseydim offfffff şimcik sinir oldum haaaaa elalemin ağzına bakmak ne kötü yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…