bende iyiym canım yok hala aynı bekliyorum :18::18::18::18::18::18::18:
canım biz kıyma ile yaıyoruzzzzzz evet lavaşla güzel oluyorrrrr bu gün ben eşimi bırakıp çıkamadım somuna yaptımama lavaş daha iyikız yeter biz yapmıştık tantuni ama bildiğim kadarıyla kuşbaşı etle oluyo ayyy süperrr oldu vallaa lavaşını da ben yapmıştımmharikaydııııııııııııı bak eşim yanıma geldi yeter tuntuni yapacakmış dedimmm bizde yapalım diyoooo
kardeşim aradı teyzesi gelde kızımı kokla dediiiiiiiiii ama ben daha çıkamadımmmmmmmmmm
anasını satayım ben neden zengin bir koca bulmadım ki çalışmayıp evde yatsaydım günümü gün etseydim offfffff şimcik sinir oldum haaaaa elalemin ağzına bakmak ne kötü yaaaaa
merhaba arkadaşlar,neyle ilgili yazıştığınızı bilmiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var,benim urum karışık ama şöyle özetliyeyim,bebeğimiz olmadığı için dok.gittik ve ilk gidişimizde doktora söylememize rağmen sadece bana test yaptı ve eşime yapmadı her neyse progestan ve klomendi derken 4,5 ay sonra saolsun çatlatma iğnesi yaptı ve yine saolsun eşimden test isteyebildi ve iğne yaptığı gün sonuç eşimde canlı sperm sayısı azmış anlıycanız doktor tecrübemizin olmayışının kurbanı olduk.dün çatlatma iğnesinin 15.günü idi pembe bir leke geldi ve bu saat oldu hiç bişey yok,ilk kez böyle oluyo..iğne kist e sebeb oluyo mu ? kusuruma bakmayın özgeçmiş özeti verdim gibi oldu..kafam oldukça karışık..
kız var sende bişeyler nm yaaa hadi hayırlısı olsun inşallaahhhhhhh
pazartesiyi iple çekiyorummmmm(bana noluyosa)
nuraycım ben kaçtım kociş geldiiii
arkadaslar ben hastanede calısıyorum özel bir hastane yurt dısından gelen hastaalrımız oluyo gecenlerde bir çiftimiz 3düşük olmak üzere hep basarısız olmuslar yurt dısında ve türkiyede ilk denemede tuttular:)
öncelikle cevabın için teşekkür ederim canım...neneceğimi bilmiyorum..özel hastanelere güvenim kalmadı,test sonucunda sayı ,hız ,şekil bozukluğuna dair hiç bişi yoktu özellikle eşimin doktoruna sordum saolsun net bişey demedi tenezzül edip.sipermiogram testi sonucu ancak tüp bebek yöntemi dediler ama doğrusu moralim bozulsada onları umursamadım onu ancak Allah bilir.eşimin işi dolayısıyla vandayız ve ben doktor seçimini birileri diyo ona göre..yani arkadaşım dedim ya kafam karışık..
arkadaslar ben hastanede calısıyorum özel bir hastane yurt dısından gelen hastaalrımız oluyo gecenlerde bir çiftimiz 3düşük olmak üzere hep basarısız olmuslar yurt dısında ve türkiyede ilk denemede tuttular:)
sandık başına parti görevlilerini alıyolar diye biliyorum annemden dolayı ama sanırım sana gözcü olman için teklif gelmiş 120 tl galiba akşama kadar kolay geçiyo ama oy sayımı oldukça zor biyere çıkamıyosun sürekli dedektif gibi izlemede polucaksın oy sayanlara bakıcan oy verenlere bakıcan mutlaka sorunla karşılaşıp hatta tartışma bile yaşıcan ben bunlara şahit olmuştum annemin yanına giderken ama şuan nedir nasıldır pek bilemicem o günümüdeböledeğerlendireyi,m dersen iyi fikkir ama sıkıya gelemme dersen düşünme bile şekercimya kızlar bana sandıkbaşı görevi için öneri geldi yapsammı yapmasammı acep karar veremedim beeee
çok yorucu ayrıca 1 günüm gidecek sizce napiyim?
allah kolaylık versin alllah utandırmasın canımmmmmmmmmmmbu arada pazartesi işe başlıyorum artık sizi takip edemiycem güzel gelişmeleri bana özelden yazarsanız çok sevinirim hepinizi öpüyorum allaha emanet olun bana da dua edin işimde başarılı olayım 4 yıldır çalışmıyorum zorlanırım diye korkuyorum
amiiiiinnnnn darısı başına ama soruunsuz problemsiz olanından canımmmmmmmmTUBİŞİMMMM daha sıkıntın varmışşş rabbimden diliyorummm sorunsuz bi hamilelik geçir inşallaaahhh...
bebeğimiz kuvözden çıkmış kızlar şu anda annecinin kucağındaaaaa çokkkkkkkkkkk mutluyum allah hepinizden razı olsun canlarım benimmmmmmmmmmmmm dualarınız emin olun çok çok çok işe yaradıı allahımm şükürler olsunnnn çok mutluyum
eeeeeeee bundan ne çıkarmalıyız yurt dışından hasta gelmesi çokmu olağanüstü bi durum sizce verdiğiniz örnek oldukça basitarkadaslar ben hastanede calısıyorum özel bir hastane yurt dısından gelen hastaalrımız oluyo gecenlerde bir çiftimiz 3düşük olmak üzere hep basarısız olmuslar yurt dısında ve türkiyede ilk denemede tuttular:)
sandık başına parti görevlilerini alıyolar diye biliyorum annemden dolayı ama sanırım sana gözcü olman için teklif gelmiş 120 tl galiba akşama kadar kolay geçiyo ama oy sayımı oldukça zor biyere çıkamıyosun sürekli dedektif gibi izlemede polucaksın oy sayanlara bakıcan oy verenlere bakıcan mutlaka sorunla karşılaşıp hatta tartışma bile yaşıcan ben bunlara şahit olmuştum annemin yanına giderken ama şuan nedir nasıldır pek bilemicem o günümüdeböledeğerlendireyi,m dersen iyi fikkir ama sıkıya gelemme dersen düşünme bile şekercim
allah kolaylık versin alllah utandırmasın canımmmmmmmmmmm
amiiiiinnnnn darısı başına ama soruunsuz problemsiz olanından canımmmmmmmm
gözünüz aydınnn allah analı babalı büyütmek nasip etsin darısı başına olsun canım
eeeeeeee bundan ne çıkarmalıyız yurt dışından hasta gelmesi çokmu olağanüstü bi durum sizce verdiğiniz örnek oldukça basitşurda 4 kez olmadıda bu merkezde tek seferde tuttu ne demek neredeyse tüp bebek tedavileri birbilerine çok benziyuor ilaçların amacı aynı tedavinin hedefi belli birde olmaz ikide şanstır nasiptir tutar
eğerki niyetiniz hastanenizde göze girmek,prim yapmak yada oraya hasta taşımaksa lütfen burdaki bağrı yanan arkadaşlarımı ve onların bu zaafını kullanmayın etkilemeyede çalışmayın bu durum tamamen kişisel tercihle alakalıdır neresi kafama uyarsa oraya giderim olmazsada kimseyi suçlamam
hoşçakalın
ya insanın canı sıkılıyo bilmiş bilmiş konuşuyolar çalıştığı hastanenin neci olduğu bile belli değil mesajlarını inceliyorum birisininede çalıştığı hastaneden dişçi önermiş sanki çocuk sorunu grip gibi bişeyde kkolayça hastane reklamı yapmaya çalışıyo eğer o kadar iyi bir hastaneyse çalıştığı yer kilo alamıyorum diye topic açacağına hastane hekimlerinden derman istesin önce kendibaşına merhem sürsün yani neyse ya bende nabersin şeker parçam
cnm gene döktürmüşsün sakin ol bebem sinirlenme biz veririz lafını sen meleğine iyi bakkkk annemmmmm
sandık başına parti görevlilerini alıyolar diye biliyorum annemden dolayı ama sanırım sana gözcü olman için teklif gelmiş 120 tl galiba akşama kadar kolay geçiyo ama oy sayımı oldukça zor biyere çıkamıyosun sürekli dedektif gibi izlemede polucaksın oy sayanlara bakıcan oy verenlere bakıcan mutlaka sorunla karşılaşıp hatta tartışma bile yaşıcan ben bunlara şahit olmuştum annemin yanına giderken ama şuan nedir nasıldır pek bilemicem o günümüdeböledeğerlendireyi,m dersen iyi fikkir ama sıkıya gelemme dersen düşünme bile şekercim
allah kolaylık versin alllah utandırmasın canımmmmmmmmmmm
amiiiiinnnnn darısı başına ama soruunsuz problemsiz olanından canımmmmmmmm
gözünüz aydınnn allah analı babalı büyütmek nasip etsin darısı başına olsun canım
eeeeeeee bundan ne çıkarmalıyız yurt dışından hasta gelmesi çokmu olağanüstü bi durum sizce verdiğiniz örnek oldukça basitşurda 4 kez olmadıda bu merkezde tek seferde tuttu ne demek neredeyse tüp bebek tedavileri birbilerine çok benziyuor ilaçların amacı aynı tedavinin hedefi belli birde olmaz ikide şanstır nasiptir tutar
eğerki niyetiniz hastanenizde göze girmek,prim yapmak yada oraya hasta taşımaksa lütfen burdaki bağrı yanan arkadaşlarımı ve onların bu zaafını kullanmayın etkilemeyede çalışmayın bu durum tamamen kişisel tercihle alakalıdır neresi kafama uyarsa oraya giderim olmazsada kimseyi suçlamam
hoşçakalın
ya insanın canı sıkılıyo bilmiş bilmiş konuşuyolar çalıştığı hastanenin neci olduğu bile belli değil mesajlarını inceliyorum birisininede çalıştığı hastaneden dişçi önermiş sanki çocuk sorunu grip gibi bişeyde kkolayça hastane reklamı yapmaya çalışıyo eğer o kadar iyi bir hastaneyse çalıştığı yer kilo alamıyorum diye topic açacağına hastane hekimlerinden derman istesin önce kendibaşına merhem sürsün yani neyse ya bende nabersin şeker parçam
bi bakınayım dedim koca hasta ben hasta fenalardayızzzzzzzzzz
öperim seni kooocaman asim meleğim
boşver kuzum yaaaaa sen sinirlenmeeeeee
çok geçmiş olsun cnm eşine ve sana dikkat edin öle milli olacam diiiinn de ikidebir banyoya girmeyin ondan hastalanıyosunuz sizzzz
nese cnm hadi çık öptüm zuzummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?