Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merhaba arkadaşlar,neyle ilgili yazıştığınızı bilmiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var,benim urum karışık ama şöyle özetliyeyim,bebeğimiz olmadığı için dok.gittik ve ilk gidişimizde doktora söylememize rağmen sadece bana test yaptı ve eşime yapmadı her neyse progestan ve klomendi derken 4,5 ay sonra saolsun çatlatma iğnesi yaptı ve yine saolsun eşimden test isteyebildi ve iğne yaptığı gün sonuç eşimde canlı sperm sayısı azmış anlıycanız doktor tecrübemizin olmayışının kurbanı olduk.dün çatlatma iğnesinin 15.günü idi pembe bir leke geldi ve bu saat oldu hiç bişey yok,ilk kez böyle oluyo..iğne kist e sebeb oluyo mu ? kusuruma bakmayın özgeçmiş özeti verdim gibi oldu..kafam oldukça karışık..

canım biz kıyma ile yaıyoruzzzzzz evet lavaşla güzel oluyorrrrr bu gün ben eşimi bırakıp çıkamadım somuna yaptımama lavaş daha iyi

oy oyyy canımmm yaaaaaaaaaa kızdınmı sennnnnn tabii bebişi kolayamadın yaaaaaaaa ondan bir koklarsan terapigibi gelecek bebiş sana

hoş geldin aramıza canım öncelikle 4.5 ayda fark etiyseniz çok geç kalmış sayılmasınızzz ama en başta sana test yapıldığında eşindende isteye bilirsi spermiyoğramı neyse (dr ilğili endişe ve şüpen varsa dr değiştirmelisin )olan olmuş 4.5 ay geçmiş kulandığın ilaçalr özelikle klomen kist yapa biliri ama bu anlatığın durumu bilmiyorum eğerki gebelik oluçmuşsa yerleşme lekesi olabilir (seni çok umutlNDIRMK İSTEMEM )bu arada eşinn sayı azmış ne kadar olduda önemi tabi

öncelikle cevabın için teşekkür ederim canım...ne düşüneceğimi bilmiyorum..özel hastanelere güvenim kalmadı,test sonucunda sayı ,hız ,şekil bozukluğuna dair hiç bişi yoktu özellikle eşimin doktoruna sordum saolsun net bişey demedi tenezzül edip.sipermiogram testi sonucu ancak tüp bebek yöntemi dediler ama doğrusu moralim bozulsada onları umursamadım onu ancak Allah bilir.eşimin işi dolayısıyla vandayız ve ben doktor seçimini birileri diyo ona göre..yani arkadaşım dedim ya kafam karışık..

kız var sende bişeyler nm yaaa hadi hayırlısı olsun inşallaahhhhhhh
pazartesiyi iple çekiyorummmmm(bana noluyosa)

hayırlısı kuzum ya kız sana ne oluyorsa olurmu birimiz hepimiz için varız datlım kıymatlım benimmm

arkadaslar ben hastanede calısıyorum özel bir hastane yurt dısından gelen hastaalrımız oluyo gecenlerde bir çiftimiz 3düşük olmak üzere hep basarısız olmuslar yurt dısında ve türkiyede ilk denemede tuttular:)

hoşgeldin hangi şehirdesin hangi hastene sorabilirmiyim

rica ederim eşin sonucunu iyi bir üroloğ görmeli eğerki sana tüp bebk dedilerse eşnin sayısı bayağı bayağı düşşüktürrr bu arada vanda nereler var bilemiyorum ama tıp fakültesi varsa oaraya git mutlaka gerekli tekler yapılır birde netten dr kaan aydos yaz çıkacaktır
mai adresini al ve eşin sonuçlarını dr mail at 2.3 güne sana döner hem değerlendirir hemde ne yapmanız gerektiği konusunda yol gösterir

hangi has acabaaaaaaaaaaaa

canım ya Allah razı olsun ...sipermiogram testinde sayı vermemişler ki..tekrar yaptıracağız,dedim ya hiç güvenim kalmadı buradaki doktorlara,biz daha ilk gidişimizde söyledik sipermiogramı ama luzum görmemişti. konyada ünüverste hastanesinde ali acarı söylediler randevu aldım nasipse gidicem inşallah..bahsettiğin doktorada inşAllah mail le ulaşayım.tekrar saolasın..

ya kızlar bana sandıkbaşı görevi için öneri geldi yapsammı yapmasammı acep karar veremedim beeee
çok yorucu ayrıca 1 günüm gidecek sizce napiyim?
sandık başına parti görevlilerini alıyolar diye biliyorum annemden dolayı ama sanırım sana gözcü olman için teklif gelmiş 120 tl galiba akşama kadar kolay geçiyo ama oy sayımı oldukça zor biyere çıkamıyosun sürekli dedektif gibi izlemede polucaksın oy sayanlara bakıcan oy verenlere bakıcan mutlaka sorunla karşılaşıp hatta tartışma bile yaşıcan ben bunlara şahit olmuştum annemin yanına giderken ama şuan nedir nasıldır pek bilemicem o günümüdeböledeğerlendireyi,m dersen iyi fikkir ama sıkıya gelemme dersen düşünme bile şekercim

allah kolaylık versin alllah utandırmasın canımmmmmmmmmmm
TUBİŞİMMMM daha sıkıntın varmışşş rabbimden diliyorummm sorunsuz bi hamilelik geçir inşallaaahhh...
amiiiiinnnnn darısı başına ama soruunsuz problemsiz olanından canımmmmmmmm

gözünüz aydınnn allah analı babalı büyütmek nasip etsin darısı başına olsun canım
eeeeeeee bundan ne çıkarmalıyız yurt dışından hasta gelmesi çokmu olağanüstü bi durum sizce verdiğiniz örnek oldukça basit şurda 4 kez olmadıda bu merkezde tek seferde tuttu ne demek neredeyse tüp bebek tedavileri birbilerine çok benziyuor ilaçların amacı aynı tedavinin hedefi belli birde olmaz ikide şanstır nasiptir tutar
eğerki niyetiniz hastanenizde göze girmek,prim yapmak yada oraya hasta taşımaksa lütfen burdaki bağrı yanan arkadaşlarımı ve onların bu zaafını kullanmayın etkilemeyede çalışmayın bu durum tamamen kişisel tercihle alakalıdır neresi kafama uyarsa oraya giderim olmazsada kimseyi suçlamam
hoşçakalın

cnm gene döktürmüşsün sakin ol bebem sinirlenme biz veririz lafını sen meleğine iyi bakkkk annemmmmm

cnm gene döktürmüşsün sakin ol bebem sinirlenme biz veririz lafını sen meleğine iyi bakkkk annemmmmm
ya insanın canı sıkılıyo bilmiş bilmiş konuşuyolar çalıştığı hastanenin neci olduğu bile belli değil mesajlarını inceliyorum birisininede çalıştığı hastaneden dişçi önermiş sanki çocuk sorunu grip gibi bişeyde kkolayça hastane reklamı yapmaya çalışıyo eğer o kadar iyi bir hastaneyse çalıştığı yer kilo alamıyorum diye topic açacağına hastane hekimlerinden derman istesin önce kendibaşına merhem sürsün yani neyse ya bende nabersin şeker parçam
bi bakınayım dedim koca hasta ben hasta fenalardayızzzzzzzzzz
öperim seni kooocaman asim meleğim

kızmışsın bebğimmmmm

boşver kuzum yaaaaa sen sinirlenmeeeeee
çok geçmiş olsun cnm eşine ve sana dikkat edin öle milli olacam diiiinn de ikidebir banyoya girmeyin ondan hastalanıyosunuz sizzzz
nese cnm hadi çık öptüm zuzummmmm

boşver kuzum yaaaaa sen sinirlenmeeeeee
çok geçmiş olsun cnm eşine ve sana dikkat edin öle milli olacam diiiinn de ikidebir banyoya girmeyin ondan hastalanıyosunuz sizzzz
nese cnm hadi çık öptüm zuzummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…