valla eşim sabah pazara gitti kaldirik otu almış onu yapmaya çalışıcaz birlikte internetten bakıyoruz nasıl pişiriliyooo ayy benim ki çok meraklı mutfağa benle yarışıyo yaaa hem iyi hem kötüü herşeyime karışıyo sonunda kendini mutfak kapısında buluyo
kamercim yeğenin çıkmış kövezden çıkmış hadi gözünüz aydın canımmm annesine kavuştuuu maşallahhh
bu arada bazen bende senin gibi iş durumuna sinirlenince aynen öle diyorumm keşke para pul bol olsada evimde olsammm amaa en baştaa huzur olması daha iyi allaha şükür diyelimm..
tuğbişşş çatlakk bacım sinirlendilermi seniamannn ben takmıyom bile öle yazıları
yeteerr ve asiii kız nasıl yapıyonuz tantuniyii tarif isteremm de ,istereemmmmbu arada ben hiç yemedim
canım biz kıyma ile yapıyoruz bir tavada kıymayı kavuruyoruz sıvı yağ ile tuz pul biber koyuyoruz içine (bu istege göre koyada bilirisin komayada bilirisin )çok ince kıyılmış 1 soğan 1 domates 1 kımızı biber koyuyoruz isterse
başka bir kapta soganları ince halka şeklide doğruyoruz domates ve maydonoz doğruyoruz soğanları sumakla ovuyoruz domets ve maydonozu akleyp karıştıryoruz sonra lavaşın içine önce kıymayı koyuyoruz üzerinede hazıladığımız salatayı rulo halınde sarıyoruz limon turşu ve ayranla serviz yapıyoruz afiyet olsun ile
hımmm teşekkürler tarif içinnbn ellerinize sağlıkkk vallaaa deneyeceğimmm
arkadaslar ben hastanede calısıyorum özel bir hastane yurt dısından gelen hastaalrımız oluyo gecenlerde bir çiftimiz 3düşük olmak üzere hep basarısız olmuslar yurt dısında ve türkiyede ilk denemede tuttular:)
galdirik i biz biliriz canım hatta o saplarında turşu yaparız en güzel turşulardan biridir..yemeğini inan bende bilmiyom annem bilir ama ben bilmiyom pek böle yemekleri ama yemesini çok iyiy bilirim
ayşeee naber uykun mu kaçtı kızzzz
uyku gözümden akıyor ama neler konuşmuşsunuz onları okuyorum burası bende bağımlılık yaptı misafirlerim vardı onun için bu saate kaldım yoksa şimdiye uyumyştum sana iyi geceler bende uykuya geçiyorum
saol canım benim snana da gösteririm teyzesii çikini merak etme quzummslm kızlar ben deldimmmmmmmmmmm
KAMERCİM rabbim o minicik meleğini size bağışlasın inşallaaahhhhhh hemen ayetel kürsi okudum rabbim kabul etsin inşallaaahhhh
MELİKEEEEEMMMM bebişinin 40 da çıkmış hadi gözün aydın olsun...rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin yunus paşanaaaaaabideeeeeee paşanın fotosunu eklemişsin bende görmek isterimmm banane banane nese cnm kısmet deilmiş bende sora görürüm inşallaahhhh....
HATİCEEEEE cnm kurban olurum kendini bırakma biz burda seni ne kadar teselli etsekte boşşş biliyorum amaaa kurbban olduğum biliyo vaktini saattinnnnniiii
TUBİŞİMMMM daha sıkıntın varmışşş rabbimden diliyorummm sorunsuz bi hamilelik geçir inşallaaahhh...
kızlar aklıma gelen bunlarrr unuutuğum varsa affolaaaaa hepinizi öpüyorum şekerlerrrrrr
kimseciklerde yokmuş herkeş evinde keyif yapıyor ohhhhhhhhhh neyse gelirim sonra bütün kızlar toplanınca
inşallah erken çıkarım bugün kardeşimin yanına gitmek istiyorumbiraz önce görüştüm telefonla çok mutlu bugün ilk kez bebeğine dokunacak 12 de biberonla beslicekmiş bebeği küvezden çıkarmadan ama duruma göre bakacaklar bebeği güzel besliyosa eğer bir sonrakinde emzirmesi için kardeşime vereceklermiş
inşallahhhhhhhhhhhhhhhh verirler bir an önce bu arada bebeklere çok ilgililer dohtorlar ve hemşireler çok dikkat ediyolar bizlere zor geliyor ama hem bebeklerin hem de bizlerin iyilliği için demi yaniii onlara kocaman nnnn aferinnnnnn
ohh maşlah aplamm çok şükürrr maşalahhhhhhbebeğimiz kuvözden çıkmış kızlar şu anda annecinin kucağındaaaaa çokkkkkkkkkkk mutluyum allah hepinizden razı olsun canlarım benimmmmmmmmmmmmm dualarınız emin olun çok çok çok işe yaradıı allahımm şükürler olsunnnn çok mutluyum
saçmalama o nasıl söz melike sen iyi bir annesin dahada iyi olacaksın bazı şeyler zamanla öğrenilir böyle düşüncelere kapılma
slm kzlar nasılsınızz 2 gündür acayip yorgunumm
yavrumun iyesini batırmışımm hiç durmuyorduu saolsun komşu düzeltii(((((
kıslar ben iyi bi anne değilmiyim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?