Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kamercim yeğenin çıkmış kövezden çıkmış hadi gözünüz aydın canımmm annesine kavuştuuu maşallahhh
bu arada bazen bende senin gibi iş durumuna sinirlenince aynen öle diyorumm keşke para pul bol olsada evimde olsammm amaa en baştaa huzur olması daha iyi allaha şükür diyelimm..

tuğbişşş çatlakk bacım sinirlendilermi seni amannn ben takmıyom bile öle yazıları

yeteerr ve asiii kız nasıl yapıyonuz tantuniyii tarif isteremm de ,istereemmmm bu arada ben hiç yemedim

galdirik i biz biliriz canım hatta o saplarında turşu yaparız en güzel turşulardan biridir..yemeğini inan bende bilmiyom annem bilir ama ben bilmiyom pek böle yemekleri ama yemesini çok iyiy bilirim

canım biz kıyma ile yapıyoruz bir tavada kıymayı kavuruyoruz sıvı yağ ile tuz pul biber koyuyoruz içine (bu istege göre koyada bilirisin komayada bilirisin )çok ince kıyılmış 1 soğan 1 domates 1 kımızı biber koyuyoruz isterse
başka bir kapta soganları ince halka şeklide doğruyoruz domates ve maydonoz doğruyoruz soğanları sumakla ovuyoruz domets ve maydonozu akleyp karıştıryoruz sonra lavaşın içine önce kıymayı koyuyoruz üzerinede hazıladığımız salatayı rulo halınde sarıyoruz limon turşu ve ayranla serviz yapıyoruz afiyet olsun ile

hımmm teşekkürler tarif içinnbn ellerinize sağlıkkk vallaaa deneyeceğimmm

şimdii reklamlarr sakın bir yere ayrılmayın çok kısa bi aradan sonra geri dönücezzz diyosun yaniiii

galdirik i biz biliriz canım hatta o saplarında turşu yaparız en güzel turşulardan biridir..yemeğini inan bende bilmiyom annem bilir ama ben bilmiyom pek böle yemekleri ama yemesini çok iyiy bilirim

ahh yaptım canım yumurtalı kavurmasını eşimde ben de çok beğendikk bida hep alır yaparım sebze olsun bana

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn iyipazarlarrrrrrrrrrrrrrrr

slm kzlar nasılsınızz 2 gündür acayip yorgunumm
yavrumun iyesini batırmışımm hiç durmuyorduu saolsun komşu düzeltii(((((
kıslar ben iyi bi anne değilmiyim yaa

saçmalama o nasıl söz melike sen iyi bir annesin dahada iyi olacaksın bazı şeyler zamanla öğrenilir böyle düşüncelere kapılma

saol canım benim snana da gösteririm teyzesii çikini merak etme quzumm

ohh maşlah aplamm çok şükürrr maşalahhhhhh
aPLAM BENDE 100 TANE ALIYIMM MELEĞİMEEE
saçmalama o nasıl söz melike sen iyi bir annesin dahada iyi olacaksın bazı şeyler zamanla öğrenilir böyle düşüncelere kapılma

BİLMİYORUM CANIM YA ÇOK KÖTÜYÜM BENİM YÜZÜMDEN ÇOCUKK HİÇ UYMADII GÖZÜMÜN İÇİNE BAKA BAKA AĞLADIII SAATLERCEE UYUTTUM
10 DK UYKU UYANIR OLDUU ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ İYİ AMA İÇİME DERT OLDUU

Son düzenleme:
Tubişim eşine ve sana çokk geçmişler olsunn quzummmmmmm rabbim şifanızı versinn inşalahhhhhhhhhhhhhh hee walla gidin memelekete baksınlar quzum zor olur bölee yaa
hatice aplamm sözün bittiği yer ne diceğimi bilememdimm rabbim sabır versin çok şükür inaçlı dini bütün bi insansın bitecek aplam bu özlemde inşalahhh
gardaşımm bende 1000 tane çekebilirirmm quuzmmm
başkaa aklımda bişi kalmadı unuttuysam falan affolaa nolur kafam allak bullakk

slm kzlar nasılsınızz 2 gündür acayip yorgunumm
yavrumun iyesini batırmışımm hiç durmuyorduu saolsun komşu düzeltii(((((
kıslar ben iyi bi anne değilmiyim yaa

cnm hiç kendine haksızlık yapma lütfennnnnn sen 40 sefer anne olmuş biri değilsin 1 kere anne oldun ondada böle şeyler olması normalllll lütfen kendine haksızlık etmeeeeeee sen benim gördüğüm en cici en fedakar annesinnnnnnn
SANA ANNE DİYEBİLİRMİYİMMMMM!!!

harkese tünaydınnnnnnn iyi pazarlarrrr kayseride hava çok kötü yawwww hazır eşim balkon da maydonoz ekerken bende buraya geliyim dedim nabersiinizzzzz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…