Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bende çıktım kızlarrrr eşim künefe ısmarlıycakmışşş
ordanda market alışverişine gidicez görüşmek üzere hoşçakalınnnnn

iyi günler kızlar hepinize öncelikle çok teşekür ederim bu süreçte beni yalnız bırakmadınız eminim hepiniz beni çok iyi anlıyosunuz çünkü hepimiz bi şekilde yaşadık bu sorunları. bana gelince kendimi sıkıyorum eşimin üzülmesini istemiyorum çünkü bu onu hiç haketmiyo. dün gezmeye gittik cuma akşamda çıktık tabi aklımdan hiç çıkmıyol bu sefer daha çok hissetmiştim çok dua etmiştim her gördüğümden dua istemiştim rabbim yine vermedi var yüce rabbimin bir bildiği .malesef sizler kadar güçlü değilim benim burda kimsem yok annnemler ablamlar memlekette yani derdimi eşimle paylaşabiliyorum sadece babam rüyasında baykuş görmüş baykuş et parçasını alırken babam bırak onu demiş Kuran hakkı için bırak demiş baykuş bırakmam demiş. yani yavrularımı aldı gitti.bu rüya beni çok etkiledi.atlatırım da ne zamana bilmem 1.bile kendimi toplamam çok zor oldu çünkü benim dondurulmuşum bile yok topu topu 4 yumurtam vardım onlarda zaten döllenmedi bana 2. kalite yumurta transfer edildi oda olmadı işte ben kaçıyorum böyle zamanlarda herşeyden herkesten neyse hepinizi ö

bu yükü taşya biliyorsan çok güçlüsün demketirrrr canım inşş kolay atlatırsın biliyorsunn bunun en iyi çaresi zaman asla yaşadıklarını unutmuyorsun sadece küleniyor soğuyor acısı zamnal seninkide külenecekk kend üzme diyemiyorum çünki çok zordur benimde dölenmiyor yumoşlarım hatta 3 defe transferm bile olmadııı bizim sınavımızda bu herhalde rabbim sabır versinnn atlatmayı nasip etsinnn inşşşş

aa ne dimek tabiki dii kızımmmmmmmm benimmmmmmmmm
ay bitanem ölemi dersin yaa
harkese tünaydınnnnnnn iyi pazarlarrrr kayseride hava çok kötü yawwww hazır eşim balkon da maydonoz ekerken bende buraya geliyim dedim nabersiinizzzzz
ayy ne güsell saksılaramı ekiyonuss
bende çıktım kızlarrrr eşim künefe ısmarlıycakmışşş
ordanda market alışverişine gidicez görüşmek üzere hoşçakalınnnnn
afityet olsun kıss şifa olsun emii
amma sen kilo vermicekmiyin kıss

aplam ağlattın beni babanın gördüğü rüya benide çok etkiledii
aplamm kurban olduğum rabbim en kısa zamanda nasib eder inşalah nolur güçlü ol çok şükür mutlu huzurlu bi yuvan var eşinle birbirinizi seviyonus ailen var şükürler olsun ki miniklerde gelecek aplam bırakma kendinii lütfen tabi demesi zor uygulaması zor ama gayret et aplam bugünlerde geçecek elbet
bizde böyleydik nevom ipek aplamm duru apla yasemin aplaa bak şimdi çokşükür haa nazracaa
bak kimininki kucağında kimininki yanındaa sizlerdee böle örnekler olacaksınızz bak neler yaşadılar şimdi kokluyolar yavrularını diee

slm kzlar nasılsınızz 2 gündür acayip yorgunumm
yavrumun iyesini batırmışımm hiç durmuyorduu saolsun komşu düzeltii(((((
kıslar ben iyi bi anne değilmiyim yaa
kuzu ya her bebekte oluor kendini suçlama arkadaşların dediğde çok doğru sen ilk defa anne oldun olur böle vakalar......
harkese tünaydınnnnnnn iyi pazarlarrrr kayseride hava çok kötü yawwww hazır eşim balkon da maydonoz ekerken bende buraya geliyim dedim nabersiinizzzzz
merhaba demettoooooom burda da havanın tadı yok bacı benimde hiç halim yoook ..çok midem bulanıoooooo

kız nasıl içim parçalandı beni nasıl ağlattın yaaaaaaaaaaaa
resmen babanın rüyasına girmiş arkadaşım noluuuuur yıpratma kendini demesi kolay biliorum ama şimdi yeni bi tedavi için odaklan kafanı topla yazık eşinede o sana sen ona üzülüosunuz yapmayın

canım yaa biraz daha iyiym çok şükür quzunun şimdi iyi olduğunu görünce çok saol canımmm

uyandıı sıpammmm

ülennnnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
neden kimse slmmmm vermiyorrrrrrr
alın bunlar bende size

Son düzenleme:
ah hat,cem yaaaaa walla benide ağlattın haaaaaa
babana malum olmuş desene cnm yaaaa rabbim sana ve eşine dayanma gücünü versin inşallaaahhhh
melikem evet cnm saksılara ekiyosss çok güzel oluyoooo
he kız kilo verecem deee künefeyede dayanamam kiiii
kız 3 kilo verdim bilemmmm

elifff naber kuzuuuuuu miden bulanıyomuş olsun be cnm bebişin seninle yaaa ona bakk rabbim tamamına erdirsin inşallaaahhhh

yeter ve melikeee iyi pazarlar kızlar nasılsınız
çok şükür canım sen nasılınn
ohh maşlahh canımmmm
slm kızlar naber
kıs yarın büyük günnn
[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…