Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydınnn şekerlerrrrrrr ben bugün erkenciyim kocişi gönderdikten soraaaa yatmadım buraya damladım.....
eeee nörüyonuz bakeeeemmmmm

Günaydın canlarım hayırlı haftalar hepinize
Haticecim canım kısmet diyelim, hayırlısı diyelim, rabbimin bir bildiği vardır, yaradan var eden odur sakın pes etme yaradanım bizi sınav yapıyor zaten bu dünyada hepimiz sınavdan geçmiyormuyuz dualarımızı bırakmayalım olurmu bi tanem
Tarfil'cim bizi bırakıyomusun işe başlamışsın hayırlı olsun canım
kamercim bebişiniz çıkmış küvözden hayırlı olsun tekrar geçmiş olsun canım yalnız sana şu hatırlatmayı yapiimm bebenizi mümkün olduğunca öpmeyin ve öptürmeyin nezleli olurlar dudaklarında uçuk olur bebeğe geçmesin olurmu dikkat edin canım
arkadaşlarııımm sizler nasılsınız sizi öperim ve çıkarım biraz iş yapiim gelirim yine

günaydınnn şekerlerrrrrrr ben bugün erkenciyim kocişi gönderdikten soraaaa yatmadım buraya damladım.....
eeee nörüyonuz bakeeeemmmmm

ahhhaaaaa günaydıın asicim eeee yatma tabii saat 9 yatılırmı (acık kıskanıyom uyuyanları duyunca ben güne erken başlyırum ya)

ahhhaaaaa günaydıın asicim eeee yatma tabii saat 9 yatılırmı (acık kıskanıyom uyuyanları duyunca ben güne erken başlyırum ya)

günaydın ablammmm nasılsın?*?
saat 8 den beri ayaktayım....olsun güne erken başlamak daha iyi bence çok uyuyunca benim başım ağrıyooooo

günaydınn minnoşlarr

kamercim gözünüz aydın bebeğiniz çıkmış küvezden inşallah daha da iyi olacak prenses

gardaşım o nasıl söz öyle duymamış olalımm sen hem tatlı hem iyi bir annesin birtanem

tarfil işe başlamış hayırlı olsun
bebekdls canım çok sağol salavatı bitimişsin Allah razı olsun

nuraycım bugün yine tahlil yapacaksın inşallah dokturun sana sende bize müjdeli haberini verirsin

duru bacım nasılsın yoğunmusun bugünde kolay gelsin
asicim sen ne yapıyorsun bugün erkencisin valla erken kalkar yol alır bende bugün saat 8de uyandım sipariş aldığım bebek bataniyemi sahibine kargolattım sonrada leydime klozet takmı yapmak için ip aldım vitrinlere bakına bakına eve geldim :86::86:

Son düzenleme:
cüneyt ve gamzenin minik kızları için tefriciye listemiz
kamer ....500
kedersiz...300
nuray.......300
tubi..........300

bebkdls....300
sevo..........200
selsebil.....200
ipek...........200
Duru...........100
nevo..........100
papatya......100
bynkutluay..100
leydimm....444

toplam....3144
kalan......1300

nurcan ben ancak 100 alabilirim cnm şuan çektiğim kelime-i tevhid var 20 nisana kadar 50.000 tane çekiyorum senin salavatlar var bide 3 tane cüz aldım ancak okurum bitanemmm bu sfer bana 100 yaz

kamer ....500
kedersiz...300
nuray.......300
tubi..........300
bebkdls....300

sevo..........200
selsebil.....200
ipek...........200
Duru...........100
nevo..........100
papatya......100
bynkutluay..100
asi.................100
leydimm....444

toplam....3244
kalan......1200

günaydınlar kızlar hayırlı haftalar olsun
ilk adetimi oldum bu gün 5. gün ama ilk günden beridir çok karın agrım var içim temizleniyr sanırım ama benı de mahfetti agrı
tefriciye okuduğunuz bebek kamerin kızkardeşinin bebeği mi?
allah acil şifalar versin banada 300 yaz kedersizim

günaydın canım hoşgeldin..geçmiş olsun demek çok sancın var için temizleniyordur herhalde bu yüzden olabilirmi ağrıların :44:
evet canım kamerin yeğeni ..ekliyorum senide hemen

kamer ....500
kedersiz...300
nuray.......300
tubi..........300

tosti.........300
bebkdls....300
sevo..........200

selsebil.....200
ipek...........200
Duru...........100
nevo..........100
papatya......100
bynkutluay..100
asi.................100
leydimm....444

toplam....3544
kalan......900

günaydın cnm hoşgeldinnn evet büyük ihtimalle ağrıların ondandır allah iyiliğini versin inşalahhh

sağol asicim kadersizim nedir bu kadınların çektikleri
allah şifalar versin minik bebeğe anasına babasına babasına bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…