Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın canım hoşgeldin..geçmiş olsun demek çok sancın var için temizleniyordur herhalde bu yüzden olabilirmi ağrıların :44:
evet canım kamerin yeğeni ..ekliyorum senide hemen
günaydınnnnn
günaydınnn canım geçmiş olsun temizlensin için gelecek aylara hazırlık olsun teşekür ederim alallah razı olsun
canım kutlu doğum haftasına kadar bitmesi lazım (20 nisan)
günaydınnnnnnnn nurcikim bende hastayım cumartesi oldum bitsin temmiz temiz başlayım 1 günde biter heralde inşallah
çok şükür canım sen nasılınn

ohh maşlahh canımmmm

kıs yarın büyük günnn
[
günaydın guzummmmmmm bebiş iğeğesi batmış heralde olur canım kendini suçlama geçmiş olsun guzuuuuuuuuuu
yok canım aynı yarın sabah kan vermeye gidicem tekrar:18::18::18::18:
haydi hayırlısı canım benimmmmmmm günaydınnnn

sağol ablacım teşekür ederim öpermiyiz hiçç koklamaya kıyamayız ki minicik daha kuzu yaaa sanada günaydın

herkese hayırlı haftalalr arkadaşlar atladığım varsa hepinize günaydın patronlar var geçmişe çok bakamadım
cumartesi günü bebişi gördüm kokladımm ohhhhhhhhmaşallah sağlığı çok iyi
alınan bütün giysiler öyle büyük gelmişki içinde kaybolmuştu guzumm
bende cumartesi hastaneden çıktım 2 saat gezdim minik bişeyler bulmak içinamaaa buldum bebek mağazasından premetür bebekler için olanlardan aldım takımlarr tulumlarr görseniz bayılırsınız o kadar minikler ki mağazada kendimi kaybettim aldım eve geldim annemle yıkadık ütüledik pazar sabahı tekrar götürdük hastaneye
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarımsınız benimben biliyorumki hepinizin duası çok işe yaradı hepinizi çok seviyorummmm

herkese hayırlı haftalalr arkadaşlar atladığım varsa hepinize günaydın patronlar var geçmişe çok bakamadım
cumartesi günü bebişi gördüm kokladımm ohhhhhhhhmaşallah sağlığı çok iyi
alınan bütün giysiler öyle büyük gelmişki içinde kaybolmuştu guzumm
bende cumartesi hastaneden çıktım 2 saat gezdim minik bişeyler bulmak içinamaaa buldum bebek mağazasından premetür bebekler için olanlardan aldım takımlarr tulumlarr görseniz bayılırsınız o kadar minikler ki mağazada kendimi kaybettim aldım eve geldim annemle yıkadık ütüledik pazar sabahı tekrar götürdük hastaneye
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarımsınız benimben biliyorumki hepinizin duası çok işe yaradı hepinizi çok seviyorummmm[/QUOTE]

cnm hoşgeldin bebeğinizin iyi olmasına çok sevindimmm cnm benimmmm daha iyi olcak inşaallaahhh

slm kızlarr nasılsınız ben çok kötüyümmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sonuç negatiffffffffffffffffffffffffffffffffffff
rabbim dayanma gücü verrrrrrrrrrrrrrrrrr

yine yok bebişim allahım neden nedennn derken susu diyorum kendime rabbin büyük sabretmeyi bilene neler bağışlar isyana girme sabret sabrın sonu salamet diyorm bu sefer de yok ruhum bedenim yüreğim öyle acıyor ki kelimeler anlamsız kalır anlatmaya nefes alamıyor kelimeler düğüm düğüm allahım bu son olsun diye yalvarıyorumm rabbim büyüksün öylesine geniş hazinen varki ol desende oluverse bizde bebişlerimize kavuşsak sana şükretmek için bi sebebimiz daha olsa neyse duygularımı anlatacak ne kelime var nede yazacak gücüm hepiniz beni benden iyi anlarsınız kısacası yine ellerim boş ve içim acı doluu

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

asi38,1982kamer+,Kedersiz+,bebekdls+,papatya_ozmen+,nuray0606+,

nurayyyyy hoşgeldin cnm verdin mi kan?

kamercimm çok şükür minik yeğenin iyiymiş allah bida göstermesin ben de çok üzüldüm senin yazdıklarını okuyuncaaa ama şimdi çok mutluyum allah başka bi rahatsızlığını göstermesin inşallahh ilk tez mi oldun teyze ben 2 kere teyze oldum 1 kere de hala ikiside harika bi duygu ablmın 2 kızı da ben o kadar çok seviyolar kii anlatamam ölüyolar benim için tabii ben de onlar için bi tanesi genç kız olma yolunda öteki daha küçük bak gör seni nasıl sevecek inan ki kendi çocuğun gibi seviyosunnn

canım sanırım adetliykende okunuyo ama sen temizlenip öyle okurum dersen sen bilirsin

kamer bebeğinizin iyi olmasına cok sevindim canımcım rabbim hep güzel haberlerini alamayı nasip etsinipek nasılsın ogluşun nasıl

ah cnm yaaaaaaaaaaaaa
rabbimin bi bildiği vardır inşallahhhh....
kurban olduğum rabbim dayanma gücü versin inşallaahhh ne diyeceğimi bilimyorum inanaki
SÖZÜN BİTTİĞİ YER

ah cnm yaaaaaaaaaaaaa
rabbimin bi bildiği vardır inşallahhhh....
kurban olduğum rabbim dayanma gücü versin inşallaahhh ne diyeceğimi bilimyorum inanaki
SÖZÜN BİTTİĞİ YER

haklısın galba rabbim ol demediyse vardır bi hikmeti hikmetinden sual olmas yanlız dayanma gücü istiyorum

ne diyeceğimi bilemiyorum canım inan çok üzüldümm ..
allah bu yolda özlemle bekleyenlere sabır ve güç versin beklemek ve her seferinde eli boş dönmek çok zor gerçekten

canım benimmm bende yazacak bişey bulamadım inanki allahım sabır versin hayırlısını varsin nnolursun kendini çok yıpratmaaaaa:85::85::85::85:biliyorum zor ama sabret canımm ya dua et çok üzüldüm gerçekten inşallah bu hasretlik son bulsun bir an evvel

canım üzme kendini demek ki daha zamanı varmış allah büyük olacak inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…