hepinize günaydınnn iyi haftalarrr kızlarrrrr
günaydın canım hoşgeldin
kankimmkamer hoşgeldiniz sizde kızlar
günaydınnnnngünaydın canım hoşgeldin..geçmiş olsun demek çok sancın var için temizleniyordur herhalde bu yüzden olabilirmi ağrıların :44:
evet canım kamerin yeğeni ..ekliyorum senide hemen
günaydınnn canım geçmiş olsun temizlensin için gelecek aylara hazırlık olsun teşekür ederim alallah razı olsungünaydınlar kızlar hayırlı haftalar olsun
ilk adetimi oldum bu gün 5. gün ama ilk günden beridir çok karın agrım var içim temizleniyr sanırım ama benı de mahfetti agrı
tefriciye okuduğunuz bebek kamerin kızkardeşinin bebeği mi?
allah acil şifalar versin banada 300 yaz kedersizim
günaydınnnnnnnn nurcikim bende hastayım cumartesi oldum bitsin temmiz temiz başlayım 1 günde biter heralde inşallahcanım kutlu doğum haftasına kadar bitmesi lazım (20 nisan)
günaydın guzummmmmmm bebiş iğeğesi batmış heralde olur canım kendini suçlama geçmiş olsun guzuuuuuuuuuuçok şükür canım sen nasılınn
ohh maşlahh canımmmm
kıs yarın büyük günnn
[
haydi hayırlısı canım benimmmmmmm günaydınnnnyok canım aynı yarın sabah kan vermeye gidicem tekrar:18::18::18::18:
Günaydın canlarımhayırlı haftalar hepinize
Haticecim canım kısmet diyelim, hayırlısı diyelim, rabbimin bir bildiği vardır, yaradan var eden odur sakın pes etme yaradanım bizi sınav yapıyor zaten bu dünyada hepimiz sınavdan geçmiyormuyuz dualarımızı bırakmayalım olurmu bi tanem
Tarfil'cim bizi bırakıyomusun işe başlamışsın hayırlı olsun canım
kamercim bebişiniz çıkmış küvözden hayırlı olsun tekrar geçmiş olsun canım yalnız sana şu hatırlatmayı yapiimm bebenizi mümkün olduğunca öpmeyin ve öptürmeyin nezleli olurlar dudaklarında uçuk olur bebeğe geçmesin olurmu dikkat edin canım
arkadaşlarııımm sizler nasılsınız sizi öperim ve çıkarım biraz iş yapiim gelirim yine
canım sanırım adetliykende okunuyo ama sen temizlenip öyle okurum dersen sen bilirsingünaydınnnnn
günaydınnn canım geçmiş olsun temizlensin için gelecek aylara hazırlık olsun teşekür ederim alallah razı olsun
günaydınnnnnnnn nurcikim bende hastayım cumartesi oldum bitsin temmiz temiz başlayım 1 günde biter heralde inşallah
günaydın guzummmmmmm bebiş iğeğesi batmış heralde olur canım kendini suçlama geçmiş olsun guzuuuuuuuuuu
haydi hayırlısı canım benimmmmmmm günaydınnnn
sağol ablacım teşekür ederim öpermiyiz hiçç koklamaya kıyamayız ki minicik daha kuzu yaaa sanada günaydın
herkese hayırlı haftalalr arkadaşlar atladığım varsa hepinize günaydın patronlar var geçmişe çok bakamadım
cumartesi günü bebişi gördüm kokladımm ohhhhhhhhmaşallah sağlığı çok iyi
alınan bütün giysiler öyle büyük gelmişki içinde kaybolmuştu guzumm
bende cumartesi hastaneden çıktım 2 saat gezdim minik bişeyler bulmak için amaaa buldum bebek mağazasından premetür bebekler için olanlardan aldım takımlarr tulumlarr görseniz bayılırsınız o kadar minikler ki mağazada kendimi kaybettim aldım eve geldim annemle yıkadık ütüledik pazar sabahı tekrar götürdük hastaneye
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarımsınız benimben biliyorumki hepinizin duası çok işe yaradı hepinizi çok seviyorummmm
slm kızlarr nasılsınız ben çok kötüyümmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sonuç negatiffffffffffffffffffffffffffffffffffff
rabbim dayanma gücü verrrrrrrrrrrrrrrrrr
yine yok bebişim allahım neden nedennn derken susu diyorum kendime rabbin büyük sabretmeyi bilene neler bağışlar isyana girme sabret sabrın sonu salamet diyorm bu sefer de yok ruhum bedenim yüreğim öyle acıyor ki kelimeler anlamsız kalır anlatmaya nefes alamıyor kelimeler düğüm düğüm allahım bu son olsun diye yalvarıyorumm rabbim büyüksün öylesine geniş hazinen varki ol desende oluverse bizde bebişlerimize kavuşsak sana şükretmek için bi sebebimiz daha olsa neyse duygularımı anlatacak ne kelime var nede yazacak gücüm hepiniz beni benden iyi anlarsınız kısacası yine ellerim boş ve içim acı doluu
Hayırlı haftalar nasılsınız
ah cnm yaaaaaaaaaaaaa
rabbimin bi bildiği vardır inşallahhhh....
kurban olduğum rabbim dayanma gücü versin inşallaahhh ne diyeceğimi bilimyorum inanaki
SÖZÜN BİTTİĞİ YER
ne diyeceğimi bilemiyorum canım inan çok üzüldümm ..slm kızlarr nasılsınız ben çok kötüyümmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yine yok bebişim allahım neden nedennn derken susu diyorum kendime rabbin büyük sabretmeyi bilene neler bağışlar isyana girme sabret sabrın sonu salamet diyorm bu sefer de yok ruhum bedenim yüreğim öyle acıyor ki kelimeler anlamsız kalır anlatmaya nefes alamıyor kelimeler düğüm düğüm allahım bu son olsun diye yalvarıyorumm rabbim büyüksün öylesine geniş hazinen varki ol desende oluverse bizde bebişlerimize kavuşsak sana şükretmek için bi sebebimiz daha olsa neyse duygularımı anlatacak ne kelime var nede yazacak gücüm hepiniz beni benden iyi anlarsınız kısacası yine ellerim boş ve içim acı doluu
iyi diyelim iyi olam sen nasılsın canımHayırlı haftalar nasılsınız
haklısın galba rabbim ol demediyse vardır bi hikmeti hikmetinden sual olmas yanlız dayanma gücü istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?