- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
günaydın tatlım hoşgeldin ..nasılsıngünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
20 sine kadarmış ya nurcikim hem bu arada tefriciyeyi bitiriyim yani bu hafta bite heralde alırım daha ben okuyorum şimdi sonrada ona başlarım diye düşündüm hemde temiz temiz okurum canımcanım sanırım adetliykende okunuyo ama sen temizlenip öyle okurum dersen sen bilirsin
günaydın hayırlı haftalar canımHayırlı haftalar nasılsınız
kamercimm çok şükür minik yeğenin iyiymiş allah bida göstermesin ben de çok üzüldüm senin yazdıklarını okuyuncaaa ama şimdi çok mutluyum allah başka bi rahatsızlığını göstermesin inşallahh ilk tez mi oldun teyze ben 2 kere teyze oldum 1 kere de hala ikiside harika bi duygu ablmın 2 kızı da ben o kadar çok seviyolar kii anlatamam ölüyolar benim için tabii ben de onlar için bi tanesi genç kız olma yolunda öteki daha küçük bak gör seni nasıl sevecek inan ki kendi çocuğun gibi seviyosunnn
günaydın cnm hoşgeldingünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
herkese günaydınlarrr nasılsınızzz maşallahh çok kalabalık bu sabah burası
yukarda toplantı var patron burada ama ben girip günaydın diyeyim dedimm sizlereee
nurcik sabah ateş için siteyi açtım senin tablon açıldı sen ölçmeye başladınmı eğer başladın ise bana mesaj gönder ben ekleyeyim her zaman haberin olaaa
umarım herkes iyidirbende sabah doktordan geldim malum edet oldum kontrole gittim bu ay biraz daha yumurta baskısı yapacak bu ayda böle deniyecez bakalımm yarında eşim test verecek çok heyecanlıyımm umarımm bizdede işe yaramıştır ilaç
yukarda toplantı var patron burada ama ben girip günaydın diyeyim dedimm sizlereee
nurcik sabah ateş için siteyi açtım senin tablon açıldı sen ölçmeye başladınmı eğer başladın ise bana mesaj gönder ben ekleyeyim her zaman haberin olaaa
umarım herkes iyidirbende sabah doktordan geldim malum edet oldum kontrole gittim bu ay biraz daha yumurta baskısı yapacak bu ayda böle deniyecez bakalımm yarında eşim test verecek çok heyecanlıyımm umarımm bizdede işe yaramıştır ilaç
günaydın canım hoşgeldin ölçtüm sevom adetimin 24.günü 36.7 25 ve 26. günüde 26 .4 çıktıherkese günaydınlarrr nasılsınızzz maşallahh çok kalabalık bu sabah burası
sağol ipekiyiyim kızlar sağolun evişlerim var onlarla uğraşıyorum tosti oğluşumda iyi çok şükür
kamer gözünüz aydın
günaydın canımmmgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
kamer bebeğinizin iyi olmasına cok sevindim canımcım rabbim hep güzel haberlerini alamayı nasip etsinipek nasılsın ogluşun nasıl
nedir senin bu alıntılardan çektiğinsağol ipek
günaydın canımmm
sağol tostimmm allahım sanada göstersin inşallahhhhhhh hepimize inşallah
kızlar bu arada birsürü alıntı yapıyom yarısı çıkmıyor yaaa nedennn
yeni gelen arkadaşlar herkese günaydın hayırlı haftalarrrrr
aminnnnnnnnnnngünaydın kızlar biraz geçmişe göz gezdirdim herkez iyi bi nuray üzgün bi ben yannızım kocam gitti bebek hasretime bide kocamın hasreti eklendi onsuz ev bomboş yannızlık sana mahsuz rabbim bi sen dayanırsın yannızlığa biz aciz kullarını yannız koyma önce kazasız belasız eşime kavuştur beni sonra yavrumu nasıp et rabbim bebek özlemi çeken tüm kader ortaklarıma hayırlısıyla bebeklerini nasıp et evlerini şenlendir AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
günaydın kızlar biraz geçmişe göz gezdirdim herkez iyi bi nuray üzgün bi ben yannızım kocam gitti bebek hasretime bide kocamın hasreti eklendi onsuz ev bomboş yannızlık sana mahsuz rabbim bi sen dayanırsın yannızlığa biz aciz kullarını yannız koyma önce kazasız belasız eşime kavuştur beni sonra yavrumu nasıp et rabbim bebek özlemi çeken tüm kader ortaklarıma hayırlısıyla bebeklerini nasıp et evlerini şenlendir AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
günaydın kızlar biraz geçmişe göz gezdirdim herkez iyi bi nuray üzgün bi ben yannızım kocam gitti bebek hasretime bide kocamın hasreti eklendi onsuz ev bomboş yannızlık sana mahsuz rabbim bi sen dayanırsın yannızlığa biz aciz kullarını yannız koyma önce kazasız belasız eşime kavuştur beni sonra yavrumu nasıp et rabbim bebek özlemi çeken tüm kader ortaklarıma hayırlısıyla bebeklerini nasıp et evlerini şenlendir AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
allah hepinizden razı olsun rabbim sınavlarımızı kolaylaştırsınnn içimizdeki özlem son bulsun bir an evvel
yoruldum hemde çok tedaviyede ara vermeyi düşünüyorum çok yıprandım
afiyet olsun canım güle gülesevdam hoşgeldin inş. eşinin test sonuçları iyi cıkar
ipegim bebeşinin iyi olmasına cok sevındim az kaldı hadi bakalım
kızlar bana müsade eşim gelecek 12 de yemek yapmama lazım
taze fasulye bulgur pilavı salat ve ayran öglen ki menüm malum ben diyette olan bir karıyım
pardon hanımrfendiyim
öpüyorum herkesi byyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?