Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

herkese günaydınlarrr nasılsınızzz maşallahh çok kalabalık bu sabah burası

yukarda toplantı var patron burada ama ben girip günaydın diyeyim dedimm sizlereee

nurcik sabah ateş için siteyi açtım senin tablon açıldı sen ölçmeye başladınmı eğer başladın ise bana mesaj gönder ben ekleyeyim her zaman haberin olaaa

umarım herkes iyidir bende sabah doktordan geldim malum edet oldum kontrole gittim bu ay biraz daha yumurta baskısı yapacak bu ayda böle deniyecez bakalımm yarında eşim test verecek çok heyecanlıyımm umarımm bizdede işe yaramıştır ilaç

canım sanırım adetliykende okunuyo ama sen temizlenip öyle okurum dersen sen bilirsin
20 sine kadarmış ya nurcikim hem bu arada tefriciyeyi bitiriyim yani bu hafta bite heralde alırım daha ben okuyorum şimdi sonrada ona başlarım diye düşündüm hemde temiz temiz okurum canım
Hayırlı haftalar nasılsınız
günaydın hayırlı haftalar canım

sağol canım ilk teyzeliğim ve tek kız kardeşim var evin en küçüğü oda gıymetliiiiii yani sorma

nuraycımm sonucun negatifmiş üzülme desek boş ama inan Rabbimm herşeyin en iyisini bilir bizede sabretmek düşer inşallahh bu sınavdan hepimiz hayırlısıyla geçicezz

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın cnm hoşgeldin

cnm hoşgeldinnnnn inşallah sizdede faydsı olmuştur cnm benimmmm rabbim hiç beklemediğin anda göndersin meleğini inşallahhhh

inşallah ilaç şe yaramıştır canım hayırlı olur inşallah bu ay ki tedavi

günaydın canım hoşgeldin ölçtüm sevom adetimin 24.günü 36.7 25 ve 26. günüde 26 .4 çıktı(

yaa ben o siteye bugün giriş yapayım dedim giremedim nedne böyle oluyo.. acaba sen çıkış yapmadığın için olmasın
demek yarın eşin tahlil veriyo hade bakalım inan bende heyacn yaptım şimdi inşallah eşinede faydası olmuştur..bu ay yine yumurtlama tedavisi göreceksin ne diyeyim canım inşallah bu son olur bebeğin annesine bu ay sıkı sıkıya tutunur

iyiyim kızlar sağolun evişlerim var onlarla uğraşıyorum tosti oğluşumda iyi çok şükür
kamer gözünüz aydın
sağol ipek
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın canımmm
kamer bebeğinizin iyi olmasına cok sevindim canımcım rabbim hep güzel haberlerini alamayı nasip etsinipek nasılsın ogluşun nasıl

sağol tostimmm allahım sanada göstersin inşallahhhhhhh hepimize inşallah

kızlar bu arada birsürü alıntı yapıyom yarısı çıkmıyor yaaa nedennn
yeni gelen arkadaşlar herkese günaydın hayırlı haftalarrrrr

günaydın kızlar biraz geçmişe göz gezdirdim herkez iyi bi nuray üzgün bi ben yannızım kocam gitti bebek hasretime bide kocamın hasreti eklendi onsuz ev bomboş yannızlık sana mahsuz rabbim bi sen dayanırsın yannızlığa biz aciz kullarını yannız koyma önce kazasız belasız eşime kavuştur beni sonra yavrumu nasıp et rabbim bebek özlemi çeken tüm kader ortaklarıma hayırlısıyla bebeklerini nasıp et evlerini şenlendir AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

nedir senin bu alıntılardan çektiğin vur kafasına biraz daha belki aklı başına gelir

canım benimm haydi hayırlısı bu bir ayda herşeyine çok dikkat et beslenmene felan çok sevindim

aminnnnnnnnnnn

Allah kavuştursun canımm .

allah hepinizden razı olsun rabbim sınavlarımızı kolaylaştırsınnn içimizdeki özlem son bulsun bir an evvel

yoruldum hemde çok tedaviyede ara vermeyi düşünüyorum çok yıprandım

sevdam hoşgeldin inş. eşinin test sonuçları iyi cıkar
ipegim bebeşinin iyi olmasına cok sevındim az kaldı hadi bakalım
kızlar bana müsade eşim gelecek 12 de yemek yapmama lazım
taze fasulye bulgur pilavı salat ve ayran öglen ki menüm malum ben diyette olan bir karıyım
pardon hanımrfendiyim
öpüyorum herkesi byyy

aminnnnnnn
canım Allah kavuştursun

nuraycımmm geçmiş olsunnnn bak göreceksin zamanla nasıl toparlanacannn ben de çok kötüydüm hele şu sonuncuda ama bak şimdi sonuna kadar devam diyorum diyorum kendi kendimeee eninde sonunda olacak kızzz bak görürsünnnn ben neler neler duydum da onun için diyorumm bacımmmmm benim erkek kardeşimin eşine 2 doktor birden daha nişanlıyken senin çocuğun olmaz demişlerdi çünkü aylarca hatta yıllarca adet olmuyodu ve de yumurtalıyodu bii üzülmüş ağlamıştıı ama inanmassınız daha ilk geceden hamile kaldı ve doktor şokkkkkkolduuu hem bize olmucak demiyo ki doktorlarımızzz ağlaa tutmaa kendinii istediğin kadar rahatlaaaa ama inancını kaybetme sakınnnn öptümm seniiii

allah kavuştursun

allah hepinizden razı olsun rabbim sınavlarımızı kolaylaştırsınnn içimizdeki özlem son bulsun bir an evvel

yoruldum hemde çok tedaviyede ara vermeyi düşünüyorum çok yıprandım

bencede ara ver biraz canım düşünmemeye çalış inşallah beklemdiğin anda gelecek bebişin en kısa zamanda rabbim güldürsün yüzünü
afiyet olsun canım güle güle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…