Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

cnm rabbim kazasız belasız kavuştursun eşini sana inşallaahhh rabbim başka ayrılıklar vermesinnnnn

günaydın cnm hoşgeldin

cnm hoşgeldinnnnn inşallah sizdede faydsı olmuştur cnm benimmmm rabbim hiç beklemediğin anda göndersin meleğini inşallahhhh

aminn inşallahhh hepimizinnn bebişini versin Rabbiim en kısa zamanda

inşallah ilaç şe yaramıştır canım hayırlı olur inşallah bu ay ki tedavi

inşallah canımm yaa..aslında bu ay aşılama istedim doktor bu ayda ilaçlar bakayım nasıl tepki veriyor yine bi tanemi yoksa bikaç tane yumoş vereceksin ona göre aşılamanı yapıcam dedi bide eşinin sonucunuda görmek isterim dedi değişmeye bakıcak bakalımm gelecek ay olmazsa aşılama deneyeceğim

bu ölçümlrin tarihi nedir canım yani bana şöle demen lzım 08/04/11 36.7 falan filan özelime yazarsan akşam ben eklerim listene bide akıntı olayını falanda yaz bana..25 ve 26 da 26.4 mü yok 36.4 dimi yanlış yazdın sanırım

valla neden giremediğini bilemiyorum canım şuan çıkmış durumdayım dene istersen

neysee ben kaçıyorumm toplantı bittti yaa ne çabukk allaha emanet olunnn

:80::80::80::80::80::80:görüşürürüzz

kızz ayşeeee papatyammm allah kavuştursunn inşş en kısa zamanda hem yalnız değilsin kiii ablacımm bak hepimiz senin evde toplandık görmüyomusunn

nuraycım çok üzüldüm arkadaşım vakti zamanı gelmemiş demekki

papatya allah kavuştursun eşine

sevdam yumurta baskısı nasıl olcak

ipeğim kamerim nurcikim tostim asicim bebekdls diğer bacılarım tekrar günaydoııııınnnn

daha ne olsun tostim süpersonik bir menü afiyet olsun

:80::80::80::80::80::80::80::80:

cnm hadi güle güle kolay gelsin afiyet olsun menünde pek güzelmişşşş

AMİN kızlar rabbim sizleri ayırmasın. biray gözümde nasıl büyüdü anlatamam 7 senedir her gün beraberdik nasıl alışmışım

kızlar bende çıkıyorum biraz geldiklerinden beri yazıyom gözleri takılıyor bana
bu kalabalığı bırakmak istemiyom ama mecbur gelirim gene öpüldünüzzzzz

benn çok iyiyimmmmmm 1 hafta kaldı bana da gene doktor yolları görünüyooooooo biraz heyecan var umut var korkuvarr endişeeee var yok yokkkk yaniii canımmmm

inşallah aşılamaya gerek kalmaz bu iş bu ay olur ...kolay gelsin

günaydın minnoş

ah cnm yaaa wallla duygulandırdın kız beniiii
sen bir ay boyunca evde tek başınamı durucaksın cnm??*

nasıl kalayım evde her yerde izi var dün kayınvaldemde kaldım evleri yakın annemgillerin evide yakın sabah evimde işim var dedim sizlerle beraber olmak için evime geldim biyandanda temizlik yapıcam biraz kaynanamgillerde kalacam biraz annemlerde ben yannız kalamam korkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…