günaydın kızlar biraz geçmişe göz gezdirdim herkez iyi bi nuray üzgün bi ben yannızım kocam gitti bebek hasretime bide kocamın hasreti eklendi onsuz ev bomboş yannızlık sana mahsuz rabbim bi sen dayanırsın yannızlığa biz aciz kullarını yannız koyma önce kazasız belasız eşime kavuştur beni sonra yavrumu nasıp et rabbim bebek özlemi çeken tüm kader ortaklarıma hayırlısıyla bebeklerini nasıp et evlerini şenlendir AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
günaydın cnm hoşgeldin
cnm hoşgeldinnnnn inşallah sizdede faydsı olmuştur cnm benimmmm rabbim hiç beklemediğin anda göndersin meleğini inşallahhhh
inşallah ilaç şe yaramıştır canım hayırlı olur inşallah bu ay ki tedavi
günaydın canım hoşgeldin ölçtüm sevom adetimin 24.günü 36.7 25 ve 26. günüde 26 .4 çıktı(
yaa ben o siteye bugün giriş yapayım dedim giremedim nedne böyle oluyo.. acaba sen çıkış yapmadığın için olmasın
demek yarın eşin tahlil veriyo hade bakalım inan bende heyacn yaptım şimdi inşallah eşinede faydası olmuştur..bu ay yine yumurtlama tedavisi göreceksin ne diyeyim canım inşallah bu son olur bebeğin annesine bu ay sıkı sıkıya tutunur
sevdam hoşgeldin inş. eşinin test sonuçları iyi cıkar
ipegim bebeşinin iyi olmasına cok sevındim az kaldı hadi bakalım
kızlar bana müsade eşim gelecek 12 de yemek yapmama lazım
taze fasulye bulgur pilavı salat ve ayran öglen ki menüm malum ben diyette olan bir karıyım
pardon hanımrfendiyim
öpüyorum herkesi byyy
taze fasulye bulgur pilavı salat ve ayran öglen ki menüm malum ben diyette olan bir karıyım
pardon hanımrfendiyim
öpüyorum herkesi byyy
aminn inşallahhh hepimizinnn bebişini versin Rabbiim en kısa zamanda
inşallah canımm yaa..aslında bu ay aşılama istedim doktor bu ayda ilaçlar bakayım nasıl tepki veriyor yine bi tanemi yoksa bikaç tane yumoş vereceksin ona göre aşılamanı yapıcam dedi bide eşinin sonucunuda görmek isterim dedi değişmeye bakıcak bakalımm gelecek ay olmazsa aşılama deneyeceğim
bu ölçümlrin tarihi nedir canım yani bana şöle demen lzım 08/04/11 36.7 falan filan özelime yazarsan akşam ben eklerim listene bide akıntı olayını falanda yaz bana..25 ve 26 da 26.4 mü yok 36.4 dimi yanlış yazdın sanırım
valla neden giremediğini bilemiyorum canım şuan çıkmış durumdayım dene istersen
neysee ben kaçıyorumm toplantı bittti yaa ne çabukkallaha emanet olunnn
pardon hanımrfendiyim
öpüyorum herkesi byyy
AMİN kızlar rabbim sizleri ayırmasın. biray gözümde nasıl büyüdü anlatamam 7 senedir her gün beraberdik nasıl alışmışım
kızlar bende çıkıyorum biraz geldiklerinden beri yazıyom gözleri takılıyor bana
bu kalabalığı bırakmak istemiyom ama mecbur gelirim gene öpüldünüzzzzz
nuraycım çok üzüldüm arkadaşım vakti zamanı gelmemiş demekki
papatya allah kavuştursun eşine
sevdam yumurta baskısı nasıl olcak
ipeğim kamerim nurcikim tostim asicim bebekdls diğer bacılarım tekrar günaydoııııınnnn
inşallah aşılamaya gerek kalmaz bu iş bu ay olur ...kolay gelsinaminn inşallahhh hepimizinnn bebişini versin Rabbiim en kısa zamanda
inşallah canımm yaa..aslında bu ay aşılama istedim doktor bu ayda ilaçlar bakayım nasıl tepki veriyor yine bi tanemi yoksa bikaç tane yumoş vereceksin ona göre aşılamanı yapıcam dedi bide eşinin sonucunuda görmek isterim dedi değişmeye bakıcak bakalımm gelecek ay olmazsa aşılama deneyeceğim
bu ölçümlrin tarihi nedir canım yani bana şöle demen lzım 08/04/11 36.7 falan filan özelime yazarsan akşam ben eklerim listene bide akıntı olayını falanda yaz bana..25 ve 26 da 26.4 mü yok 36.4 dimi yanlış yazdın sanırım
valla neden giremediğini bilemiyorum canım şuan çıkmış durumdayım dene istersen
neysee ben kaçıyorumm toplantı bittti yaa ne çabukkallaha emanet olunnn
nuraycım çok üzüldüm arkadaşım vakti zamanı gelmemiş demekki
papatya allah kavuştursun eşine
sevdam yumurta baskısı nasıl olcak
ipeğim kamerim nurcikim tostim asicim bebekdls diğer bacılarım tekrar günaydoııııınnnn
benn çok iyiyimmmmmm 1 hafta kaldı bana da gene doktor yolları görünüyooooooo biraz heyecan var umut var korkuvarr endişeeee var yok yokkkk yaniii canımmmm
benn çok iyiyimmmmmm 1 hafta kaldı bana da gene doktor yolları görünüyooooooo biraz heyecan var umut var korkuvarr endişeeee var yok yokkkk yaniii canımmmm
kızlar bu ne hızzzzzzzzzzzzzzzzz
ah cnm yaaa wallla duygulandırdın kız beniiii
sen bir ay boyunca evde tek başınamı durucaksın cnm??*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?