benn çok iyiyimmmmmm 1 hafta kaldı bana da gene doktor yolları görünüyooooooo biraz heyecan var umut var korkuvarr endişeeee var yok yokkkk yaniii canımmmm
nasıl kalayım evde her yerde izi var dün kayınvaldemde kaldım evleri yakın annemgillerin evide yakın sabah evimde işim var dedim sizlerle beraber olmak için evime geldim biyandanda temizlik yapıcam biraz kaynanamgillerde kalacam biraz annemlerde ben yannız kalamam korkarım
kızlar bu ne hızzzzzzzzzzzzzzzzz
leydim ve s.tugbayaaaa kızlarrrr burda kimler hamile kalmışlardıı dondurulmuşlarlaaaa ben de ilk defa deniicem dondurulmuşla yaaa merak ediyorum bugün arıcam bakıyım fiyat ne diceklerrrr eğer normal tedaviden pek farkı yoksa hiç civcivlerimi çözdürmem bikaç ay ara verip bidaha denerizz bizde
kızlar ben çıkıyorum çok yapılacak işşlerim varrr sabah erkenden kalktım banyomu cifledim çamaşırlarımı astım ve evi silip süpürücem sorada abdest alıp cüzümü okumaya başlıycammmm ohoooo çok işim varrr çoooooooooookkkkk
güle güle kızlar kolay gelsinneyse kızlar bende çıkıyorum görüşürz
sağolun kızlarrrrrrrrrrrr
eşimin bu gün tetkileri vardı oraya gttik çrşb günde kontrolümüz var bakalımmmm
inşllah temiz çıakr sonuçlarınız canım ..Allah kocişini sana senide kocişine bağışlasınsağolun kızlarrrrrrrrrrrr
eşimin bu gün tetkileri vardı oraya gttik çrşb günde kontrolümüz var bakalımmmm
ne tesadüf dimi şarkı sözü gibi kalmışsınızipek bir sen bir ben birde bebek kalmışız
tekrardan geçmiş olsun canımmmmm
inşllah temiz çıakr sonuçlarınız canım ..Allah kocişini sana senide kocişine bağışlasın
ne tesadüf dimi şarkı sözü gibi kalmışsınız
nurcan leydimm hamile kaldımı tuğbayı biliyorum daaaa
evet canım leydimde dondurulmuşlarla hamile kaldı kızı olacaknurcan leydimm hamile kaldımı tuğbayı biliyorum daaaa
leydim hamile 6 aylık falan
gösteririm tabi canım hem alıntı yapsanda olur önemli değil silmeyecm çünküü :))oh oh tekral gelenler olmuş beni yannız koymayın nurcan ördüğün battaniyenin resmini koysana merak ettim korkma alıntı yapmam artık yavaş yavaş öğreniyorum.Yeter allah kocana sağlık sıhhat versin bu günleri bidaha göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?