Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

cnm bende onun için sordum çünkü bende korkarım evde yalnız kalmaktannnn....
iyi git biraz kafanı dağıt daha iyi olur senin için hem cnm benim rabbim kavuştursun inşallahhh

yaaaa kızlarrrr burda kimler hamile kalmışlardıı dondurulmuşlarlaaaa ben de ilk defa deniicem dondurulmuşla yaaa merak ediyorum bugün arıcam bakıyım fiyat ne diceklerrrr eğer normal tedaviden pek farkı yoksa hiç civcivlerimi çözdürmem bikaç ay ara verip bidaha denerizz bizde

kızlar ben çıkıyorum çok yapılacak işşlerim varrr sabah erkenden kalktım banyomu cifledim çamaşırlarımı astım ve evi silip süpürücem sorada abdest alıp cüzümü okumaya başlıycammmm ohoooo çok işim varrr çoooooooooookkkkk

leydim ve s.tugba

bu tedavi hem kolay hem maddi a.çıdanda tüp tedavine göre daha uygun canım dondurulmuşlarla şans daha yüksek diyorlar ..bekletme bence değerlendir dondurulmuşlarını

neyse kızlar bende çıkıyorum görüşürz
güle güle kızlar kolay gelsin

sağolun kızlarrrrrrrrrrrr
eşimin bu gün tetkileri vardı oraya gttik çrşb günde kontrolümüz var bakalımmmm

nurcan leydimm hamile kaldımı tuğbayı biliyorum daaaa
evet canım leydimde dondurulmuşlarla hamile kaldı kızı olacak ..oda 8 sene bekledi sanırım 5. tedavisiydi hepimiz umtsuzduk ama Rabbim oakadr büyükki mucizesini verdi arkadaşımıza darısı bizim gibi bekleyenlerinde başına

oh oh tekral gelenler olmuş beni yannız koymayın nurcan ördüğün battaniyenin resmini koysana merak ettim korkma alıntı yapmam artık yavaş yavaş öğreniyorum.Yeter allah kocana sağlık sıhhat versin bu günleri bidaha göstermesin

gösteririm tabi canım hem alıntı yapsanda olur önemli değil silmeyecm çünküü :))

ben geldim gene arada kaçamak yapıyım didim
dünü okuyum biraz kim nerde neler yapmış bakıyım bir geliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…